{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 18. mai

  foto : unsplash / Zugr Jäär Armastus. Sa ei tea p...

 

foto : unsplash / Zugr

Jäär

Armastus. Sa ei tea päris täpselt, mida sa tahad, sa oled mõnikord nagu tuulelipp, mis lehvib igas suunas vastavalt tuule suunale. Töö. Sa oled seda uudist nii kaua oodanud: Jupiter teeb sulle täna ühe väga ilusa üllatuse! Tervis. Su tervis on üsna hea, kui mitte arvesse võtta mõningaid seedeprobleeme. Raha. Hakka tõsisemalt oma rahaasjadega tegelema ja sa leiad lahendused, mida sa otsid.

Väike nõuanne: ära hakka mingeid metafüüsikalisi asju ajama, sa ei saa sellest ise ka aru


Sõnn

Armastus. Hea periood uuteks kohtumisteks. Töö. Sa võid saada ühe väga ootamatu pakkumise täna. Tervis. Ära unusta rohkem magada, sa vajad puhkust. Raha. Lahenda oma kiiremad probleemid ruttu ära.

Väike nõuanne: sa pead oma üksindusest välja tulema ja otsima seltskonda


Kaksikud

Armastus. Armastus võib iga hetk koputada su uksele. Töö. Väga head tööalased väljavaated on sul praegusel hetkel. Tervis. Võta asju rahulikumalt ja ära ärritu nii palju. Raha. Jää mõistlikuks ja ära kuluta asjadele, mida sul pole isegi vaja.

Väike nõuanne: ära muutu liiga ekstravagantseks selleks, et teiste tähelepanu saada


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt otsid sa võimalust, kuidas oma rutiini ja üksluisust eemale tõrjuda. Töö. Hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Kõik läheb hästi, täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika

 


Lõvi

Armastus. Ära nääguta liiga palju oma elukaaslase kallal, tema on ka inimene. Töö. Tõenäoliselt suureneb täna su töökoormus. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära unusta ennast harida: loe raamatuid, käi näitustel, kuula loenguid... 


Neitsi

Armastus. Organiseeri mingi nädalalõpp kahekesi oma kallimaga, sa ei aimagi, kui palju head see teie suhtele võib teha. Töö. Lõpuks ometi saad sa hingata, asjad hakkavad rahulikumalt sujuma. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Veereta iga senti mitu korda sõrmede vahel enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: ära lase kahtlustel ja rahulolematusel oma eraelu ja suhteid rikkuda. Muidu saed sa oksa, mille peal sa istud.


Kaalud

Armastus. Päike muudab täna sinu päeva ja elu ilusamaks, võib juhtusa, et sind on ootamas ilus üllatus. Töö. Lõpuks ometi hakkavad kõik su pingutused vilja kandma. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Haara kõikidest headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: kui sul on mõni probleem, millele sa ei leia lahendust, siis katsu muuta mõneks ajaks oma harjumusi, võib-olla leiad lahenduse, mida sa otsid


Skorpion

Armastus. Su eks on abiellumas või saab lapse, sa ei tea, kuidas sellesse uudisesse suhtuda. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Ära lase stressil oma päeva ära rikkuda, mõtle häid mõtteid. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära

 


Ambur

Armastus. Täna tekib üks olukord, mis äratab sinus imetlust oma elukaaslase vastu. Töö. Hommik algab rahulikult, pealelõunal tekivad aga järjest probleemid. Tervis. Ära unusta regulaarselt sporti teha. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ole kannatlikum ja ära kaota nii ruttu lootust, siis naeratab ka sulle hea õnn


Kaljukits

Armastus. Võib juhtuda, et sa tunned vajadust võtta rohkem aega iseendale ja olla lihtsalt üksi. Töö. Tänane päev probleemidele lahendust ei too. Tervis. Hoia oma kehakaalu. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: mõtle, kuhu sa tahaksid puhkama minna


Veevalaja

Armastus. Lõpeta see ükskõikse mängimine ja räägi oma tõelistest tunnetest. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära oota, et teised kõike otsustaksid. Tervis. Hoolitse rohkem iseenda eest. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära alahinda teisi, eriti oma vaenlasi


Kalad

Armastus. Sa oled õnnelik, ära tee kadedatest välja. Töö. Sul on palju häid ideid, ära unusta neid ellu rakendada. Tervis. Ära jäta oma tervist hooletusse. Raha. Ära kirjuta täna ühelegi lepingule alla.

Väike nõuanne: kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära töö juures


Kommentaare ei ole