{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 11. mai

foto : unsplash / Belinda Fewings    Jäär Armastus....

foto : unsplash / Belinda Fewings

 

 Jäär

Armastus. Kõik läheb hästi, sa tunned, et oled oma elukaaslasega samal lainel. Kui sa oled vallaline, siis ära hüppa esimese ettejuhtuva kaela. Töö. Tõmba oma superkangelase kostüüm selga ja haara härjal sarvist, sest täna avaneb sulle üks väga hea võimalus Tervis Sa pead hakkama rohkem oma tervise peale mõtlema. Raha. Merkuur aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada, ole valmis headeks uudisteks.

Väike nõuanne: ära ole alati nii ohvrimeelne


Sõnn

Armastus. Planeetide seis on täna eriti soodne sinu jaoks, hea energia saadab sind terve päeva. Kui sa oled vallaline, võid sa just täna kohtuda selle õige inimesega. Töö. Meeskonnatöö mõjub sulle kurnavalt ja väsitab su vaimu. Sa tahad suuremat tegevusvabadust. Tervis. Sa tunned ennast hästi ja see ongi kõige tähtsam. Raha. Su rahaasjad hakkavad vaikselt paranema.

Väike nõuanne: ole oma lähedastega suheldes avatum


Kaksikud

Armastus. Sa ei ole enam päris kindel, mida sa tegelikult tahad ja oled selle tõttu nagu tuulelipp, suutmata valikut teha. Töö. Tänane päev toob sulle vajalikku abi. Tervis. Hoia oma südant. Raha. Ära liiga palju kuluta täna.

Väike nõuanne: katsu mõnikord ka üksi olla


Vähk

Armastus. Õhkkond muutub pingelisemaks ja see ei meeldi sulle. Selle asemel, et öelda seda, mida sa võid hiljem kahetseda, mine parem jalutama. Töö. Täna leiad sa vajalikud vahendid, mis aitavad sul oma plaane ellu viia. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada täna. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta rohkem kui vaja.

Väike nõuanne: vaata, et su eraelu ei peaks kannatama su tööasjade pärast

 


Lõvi

Armastus. Võib juhtuda, et sa teed oma elukaaslasele etteheiteid tema sugulaste pärast. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev täis toredaid üllatusi. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest mis võivad sulle kalliks maksma minna. 

Väike nõuanne: praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks, sest sinu tulevik sõltub sellest


Neitsi

Armastus. Sa oled heas tujus, valmis suuri järeleandmisi tegema. Täna on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Mitmed väljakutsed tekivad. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ära unusta siiski sporti teha. Raha. Rikkaks sa täna ilmselt ei saa aga suuremaid probleeme sul ka karta pole vaja.

Väike nõuanne: saatus ei ole süüdi sinu enda rumalustes


Kaalud

Armastus. Ära kuula oma elukaaslast ainult poole kõrvaga, ta võib minna mujale tähelepanu otsima mida ta vajab. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis võimaldab sul kasutada oma teadmisi ja oskusi. Tervis. Sa oled viimasel ajal väsinud, kas sa vitamiine ikka võtad? Raha. Ole väga ettevaatlik, praegu pole õige aeg kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid


Skorpion

Armastus. Sa meenutad oma suhte alguseaegu ja igatsed seda aega tagasi. Töö. Üks töökaaslane usaldab sulle midagi väga tähtsat. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea rahaõnn võib sulle täna naeratada.

Väike nõuanne: ära hädalda kogu aeg vaid oota, kuni õnn sinu õuele tuleb

 


Ambur

Armastus. Üks vahejuhtum võib täna kõik su plaanid pea peale keerata. Töö. Sinu tööd märgatakse ja hinnatakse ja see ongi sulle kõige tähtsam, ülemused avaldavad tõenäoliselt sulle tunnustust. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma. Raha. Jupiter võib sind muuta liiga muretuks.

Väike nõuanne: anna aega atra seada


Kaljukits

Armastus. Sa võid täna otsustada midagi, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Hakka tervislikumalt toituma. Raha. Ole väga ettevaatlik täna ja ära soorita liiga suuri tehinguid.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Veevalaja

Armastus. Marss paneb sind kahtlema kõiges ja kõigis. Ära süüdista oma kaaslast asjades, mida ta pole teinud. Töö. Sa ei lase endale pähe astuda, see on hea aga töö juures ei maksa liiga emotsionaalseks minna. Tervis. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Väga head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: ära räägi liiga kiiresti


Kalad

Armastus. Millal sa viimati tegid midagi koos oma kaaslasega? Millal te viimati võtsite aega teineteisele? Millal sa viimati küsisid temalt, kuidas ta end tunneb? Töö. Hea päev on sind ees ootamas, ole ainult ise julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Täna peaks kõik rahulikult minema.

Väike nõuanne: käi rohkem selliste inimestega läbi, kes on rõõmsameelsed ja näevad kõiges rohkem head

Kommentaare ei ole