{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 23. mai

  foto : unsplash/ Dillon Fancher  Jäär Armastus. S...

 

foto : unsplash/ Dillon Fancher

 Jäär

Armastus. Saturn lausa tõukab sind täna oma partneriga tülitsema. Töö. Tee rohkem tööd, mitmed head võimalused tekivad täna. Tervis. Väsimuse üle sul kurta pole vaja, ära unusta sporti teha. Raha. Veenuse aspekt pole hetkel kõige parem, midagi halba sul karta ei ole vaja aga ära liiga palju kulutama hakka.

Väike nõuanne: lahenda lõpuks ometi ära see minevikuprobleem, mis ei lase sul rahulikult edasi elada

 

Sõnn

Armastus. Veenus muudab sind vastupandamatuks. Vaata, et sa flirtima ei hakka võõrastega. Töö. Kiire ja sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Tervis. Seljavalu teeb sulle võib-olla muret, hakka ujumas käima. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära jäta ühtegi juhust kasutamata, et näidata, milleks sa võimeline oled


Kaksikud

Armastus. Tänases päevas valitseb romantiline ja sensuaalne meeleolu. Loodame, et su partner on sinuga ühel lainel ja ei mõtle liiga palju tööprobleemidele. Töö. Kindlusta oma positsiooni. Tervis. Sa tahad noorem ja saledam välja näha, seega hakka sporti tegema. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: kui tuju on halb, siis osta midagi head


Vähk

Armastus. Sa oled kannatamatu, ärritud ruttu ja selle tõttu on kodune õhkkond halb. Töö. Ole kannatlikum, iga asi õigel ajal. Tervis. Ära kaltsiumit unusta võtta. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, hea rahaõnn võib sulle isegi täna naeratada.

Väike nõuanne: hoia suu kinni ja ära räägi teistele oma plaanidest

 


Lõvi

Armastus. Selleks, et su suhe oleks õnnelik, pead sa õppima paremini rääkima. Töö. Mõned muutused võivad tekkida. Tervis. Sa kannatad liiga suure närvipinge all, katsu võtta asju rahulikumalt. Raha. Rahulik päev on sind ees ootamas, kasuta seda aega ära, et organiseerida paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära unusta endale öelda, et sa oled sündinud selleks, et olla õnnelik. Naudi oma elu ja lõpeta muretsemine


Neitsi

Armastus. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, suuremadki unistused võivad täituda. Töö. Sa oled tegus ja aktiivne, sind jätkub igale poole. Tervis. Energiat ja jõudu on sul palju, vaata, et sa ennast ära ei kurna. Raha. Ära kuluta liiga palju, katsu parandada oma majanduslikku seisu. 

Väike nõuanne: suuna oma mõtted oma eesmärkide poole


Kaalud

Armastus. Ära kuula kuulujutte täna ja neid, kes tahavad sind mõjutada. Töö. Võib juhtuda, et su suured plaanid lähevad vett vedama. Tervis. Ainevahetus on sul natuke aeglasevõitu, söö rohkem värsket ja rohelist. Raha. Rikkaks sa täna ei saa.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, peaksid sa täna leidma endale hingesõbra. Töö. Täna avaneb sul võimalus viia ellu üks tähtis projekt. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Hea rahaõnn võib sulle täna naeratada.

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid

 


Ambur

Armastus. Täna on sind ees ootamas üks väga hea päev. Töö. Ära unusta ka vahepeal tõsisemalt tööd teha. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Ära loobi raha aknast välja.

Väike nõuanne: vaata asju laiemas plaanis ja lõpeta hädaldamine


Kaljukits

Armastus. Kui kaua sa kavatsed niimoodi omas nurgas mossitada? Räägi sellest, mis sul südame peal on. Töö. Neptuun võib mõned su plaanid luhta ajada. Tervis. Hoolitse oma organismi eest. Raha. Täna sa ilmselt raha ei loe. 

Väike nõuanne: millal sa viimati lugesid head raamatut? 


Veevalaja

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis aitab sul muuta oma olemasolevat suhet veelgi paremaks või siis kohtuda õige inimesega. Töö. Juba varsti avaneb sul võimalus näidata teistele, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ära unusta sporti teha ja tervislikumalt süüa. Raha. Mõned ootamatud takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju oma probleemide peale


Kalad

Armastus. Kodune õhkkond on hea ja muretu. Praegu vähemalt oled sa oma partneriga ühel lainel. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja oled otsustanud oma suured plaanid ellu viia iga hinna eest. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Asjad hakkavad liikuma paremuse poole. 

Väike nõuanne: ära otsi probleeme sealt, kus neid ei ole

Kommentaare ei ole