{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 09.mai

  foto : unsplash / Ben Collins Jäär Armastus. Torm...

 

foto : unsplash / Ben Collins

Jäär

Armastus. Tormihoiatus! Ära hakka ise õli tulle lisama, hoia rohkem madalat profiili ja tee nagu sind polekski siin. Töö. Sa oled selline töökaaslane, kes alati leiab aega ka teiste aitamiseks. Tervis. Kerge väsimus vaevab sind päev alguses aga ei midagi tõsist. Raha. Su rahaline seis hakkab tasapisi aga kindlalt paranema.

Väike nõuanne: teiste arvamus sageli ei ole sulle tähtis aga mõnikord võiksid sa ka teisi kuulda võtta


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib olla oleks aeg peeglisse vaadata: sa oled muutunud nii kriitiliseks ja nõudlikuks teiste suhtes ja leiad, et keskmine kaasmaalane ei sobi sulle enam. Töö. Kui sa oled uue töökoha otsingul, siis hoia silmad lahti, sa võid täna näha sellist pakkumist, mida oled ammu otsinud. Tervis. Hakka tervislikumalt sööma. Raha. Raha ringleb, raha ringleb, kasuta seda ära.

Väike nõuanne: ära tegutse liiga tormakalt, sa võid endale kahju teha


Kaksikud

Armastus. Ära ole nii agressiivne ja nii kriitiliselt häälestatud. Sa rikud nii enda ja teise inimese päeva ära ainult. Töö. Sind ärritab, et kõrgemalt poolt ei võeta kuulda sinu arvamust ja ei reageerita piisavalt kiiresti. Tervis. Planeetide seis on väga hea praegu, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Lahenda oma probleemid ruttu ära.

Väike nõuanne: ole teiste vastu parem ja ära unusta iseennast, kõigil tuleb ette nõrkusehetki


Vähk

Armastus. Sa tunned, et su praegune elu on kindel ja rahulik hetkel. Töö. Uued ja head võimalused võivad täna tekkida. Tervis. Sa oled väga hea vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Su rahaasjad hakkavad paremas suunas liikuma.

Väike nõuanne: pane tähele, mis su ümber toimub

 


Lõvi

Armastus. Veenuse võib su elu peapeale keerata, võib juhtuda, et su tee ristub ühe võluva tundmatuga, kes ei jäta sind ükskõikseks. Töö. Sea endale suuremad eesmärgid. Tervis. Sa pead võtma aega maha ja puhkama. Raha. Kui sul on rahaprobleeme hetkel, võid sa leida täna kiire lahenduse.

Väike nõuanne: muuda oma suhteid paremaks


Neitsi

Armastus. Sa oled kõigest valesti aru saanud. Tõeline armastus ei eksisteeri ainult filmides. Ava oma silmad. Sina võid kohtuda oma elu armastusega täna poes järjekorras seistes näiteks. Töö. Kui mõned konfliktid tekivad töökaaslaste vahel, siis parem, kui sa ei sekku, sest pärast oled sina süüdi. Tervis. Kasuta oma energiat targalt, tee rohkem sporti. Raha. Üks väga hea uudis on sind täna ootamas.

Väike nõuanne: pööra rohkem tähelepanu oma kodule, sest sealt leiad sa oma hingerahu tagasi


Kaalud

Armastus. Sa ei tea kunagi, kellega sa täna võid kohtuda. Kõik on lõppude lõpuks õnne ja juhuse mäng. Töö. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Ära jää liida kauaks tuppa istuma, katsu rohkem aega väljas värske õhu käes veeta. Raha. Ära kuluta liiga palju, praegu pole selleks õige aeg.

Väike nõuanne: hoolitse ka uute tutvuste eest, mis võivad kasulikuks osutuda


Skorpion

Armastus. Planeedid jätavad su elu rahule täna, midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Töö. Hea suhtlemisoskus tuleb sulle täna kasuks. Tervis. Sa pead rohkem magama, siis on su närvid korras. Raha. Tänane päev tuleb üle ootuste hea.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid


Ambur

Armastus. Ära mängi jaanalindu. Lahenda oma suhteprobleemid ära enne, kui olukord hullemaks läheb. Töö. Tänane päev võib juhtuda üks väga tore vahejuhtum töö juures. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ära kuluta rohkem kui vaja.

Väike nõuanne: ära lase halbadel mõtetel oma hingerahu rikkuda

 


Kaljukits

Armastus. Tõenäoliselt toob tänane  päev su ellu armastus. Töö. Planeetide seis on soodne sinu jaoks, sa leiad võimalusi, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. Tervis. Stress närib viimasel ajal su hinge, mõtle rohkem oma plaanidele ja ära kahtle oma võimetes. Raha. Täna võid sa sooritada väga häid tehinguid.

Väike nõuanne: ära ärritu, kui asjad ei lähe nii nagu sa seda tahaksid


Veevalaja

Armastus. Hea on näha, kui keegi on õnnelik. Ja see keegi peaksid olema sina. Töö. Hea uudis on sind täna ees ootamas, valmista oma vaim ette. Tervis. Millal sa hambaarsti juures käisid? Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära muutu absurdseks


Kalad

Armastus. Täna on sind ees ootamas tavaline rahulik päev. Sa vaatad kindlamalt tuleviku suunas. Töö. Mõtle enne, kui sa midagi lubad. Tervis. Närvid ei ole sul kõige paremas korras, ilmselt ei puhanud sa nädalavahetusel välja. Raha. Unusta oma rahamured ära. 

Väike nõuanne: ära ole alati nii ükskõikne

Kommentaare ei ole