{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sinul on juukselahk paremal või vasakul pool? Vaata, mida see räägib juuksestilistide sõnul sinu iseloomu kohta

  foto : unsplash / Valerie Elash Juukselahk mõjutab sinu il...

 

foto : unsplash / Valerie Elash

Juukselahk mõjutab sinu ilmet ning on seotud sinu iseloomuga. Vähemalt nii väidab kuulus juuksestilist Nicolas Waldorf, kelle sõnul on juukselahk seotud mitte ainult inimese iseloomu, vaid ka hetketujuga. 

Niipea, kui mõni naine siseneb tema juuksurisalongi, märkab stilist kõigepealt naise soengut ja muidugi juukselahku. Tema sõnul on juuksed väga heaks suhtlemisvahendiks, ka juukselahk aitab tal teada saada rohkem inimese kohta. 

 

Kui juukselahk on keskel

Juukselahk keskel muudab inimest natuke rangemaks ja tõsisemaks. Juuksestilisti sõnul on see nagu filmides, kus me näeme naisi, kellel on juukselahk keskele kammitud ja kes on tavaliselt sellised ranged advokaadid või teised tähtsad ametitegelased. Selline soeng annab neile sellise väljanägemise, mis mõjub tõsiseltvõetavana ja väärikana. Kui see sama naine aga kammib juukselahu kõrvale, siis tähendab see, et ta tahab natuke vaheldust ja vabadust. Selleks, et mitte paista liiga tõsine ja külm, oleks hea harjata juuksed natukene kohevamaks ja volüümikamaks. 



Kui juukselahk on küljel

Küljel oleva juukselahk ei ole sümmeetriline ja selle tõttu ei jäta selline soeng liiga ranget muljet. Stilisti sõnul tunnevad need naised, kes kannavad juukselahku küljel, oma väärtust ja nad teavad, mida nad tahavad. Ja küljele tõmmatud juukselahk jätab samuti näost pehmema mulje. Sellised naised hindavad kõrgelt oma vabadust tavaliselt.


Ilma juukselahuta ehk siis juuksed on lihtsalt nii nagu on ja lahk ei ole sirge

Kui sa muidugi ei ole just ise teinud sakilist juukselahku, siis on see imelik, sest meenutab 90ndaid. Aga muidu, kui sa ei kammi oma juukseid lahku, siis tõenäoliselt ei ole sul seda vaja. Sa tahad oma juukseid kammida nii nagu see sulle meeldib ja ongi kõik. Vajadusel paned juuksed kinni patsi. Täiesti muretu.


Juuksestilisti sõnul on kõige tähtsam see, et juukselahk oleks võimalikult loomulik, vastasel korral jätab see natuke imeliku mulje inimesest, kui su juukselahk liiga teravalt silma torkab. 

Juukselahku võib kanda ka erinevalt, olevalt siis olukorrast. Nii nagu filmides, kui filmi alguses on advokaadi juuksed keskelt rangelt lahku kammitud ja filmi lõpus on lahk külje peale tõmmatud, naine ise lõbus ja naerusuine. 

Kes sina siis oled: muretu, range või see, kes armastab vabadust?


Kommentaare ei ole