{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige ohtlikumad ja rumalamad dieedid (mida mitte mingil juhul ei tohi järele proovida)!

foto : unsplash / Total Shape   Selle jaoks, et kaalust alla...

foto : unsplash / Total Shape

 

Selle jaoks, et kaalust alla saada, ei tohiks sa küll oma tervisega mängima hakata. Mõned inimesed aga on valmis kõigeks selleks, et vabaneda ülekaalust. 

Oma kehakaalu hoidmine on muidugi hea aga tingimusel, et süüa tervislikult ning mitmekesiselt. Kindlasti ei tohiks proovida kõiki dieete enda peal järgi, sest kunagi ei tea, mida see sinu tervisega teha võib. Millised on kõige ohtlikumad ja rumalamad dieedid? 


Suitsudieet

Ehk siis teoorias tähendab see seda, et suitsetamine aitab söögiisu ära võtta. Teoreetiliselt võib see nii ollagi, sest nikotiin võtab mõjutab söögiisu küll. Aga ei maksa ära unustada, et suitsetamine on tervisele kahjulik, tõstes erinevate haiguste riski (diabeet, südame-veresoonkonnahaigused, vähk).

 

Paelussidieet

Teoorias tähendas see seda, et tuleb võtta sisse tablett, mis sisaldas paelussimuna, mis siis hakkab kõhus arenema. Mõned peavad paelussi süütuks parasiidiks, mis hakkab liigsetest kaloritest toituma. Reaalsuses aga tekitab see seedeprobleeme, iiveldust, kõhuvalu, spasme, söögiisuhäireid ja nahaprobleeme.

 

 


Puuvilladieet

Mis seisneb siis selles, et selleks, et kõht täis saaks, tuleb süüa 5 puuvillatupsu päevas, mida on eelnevalt apelsini- või sidrunimahlas immutatud. Selline asi aga võib põhjustada tõsiseid seedeprobleeme ja panna inimese elu ohtu.

 

Okasroosikese dieet

Mille mõte seisneb selles, et see, kes magab, ei söö. Seega tuleb magada nii palju, kui võimalik. Nagu näiteks Elvis Presley. Eks ta muidugi nii ole, et magamise ajal on võimatu kotlette süüa (kui sa muidugi söömist unes ei näe). Aga kui sa kogu aeg magad ja magad, tuleb võtta unerohtu ühel hetkel ja siis magad sa veel rohkem ja kui liiga palju võtad, siis jäädki igavesti magama.


Alkoholidieet

Alkohol sisaldab ju palju kaloreid. Mis oleks, kui söömise asemel hakkaks hoopis jooma? Aga tegelikult on nii, et alkoholiga liialdamine on tervisele kasulik. Liigne alkoholi tarvitamine kahjustab organismi. Ja tõstab haiguste riski.


Kinnise suu dieet

Mis tähendab seda, et kleebid suu kinni kleepribaga, see teeb haiget ja süüa enam ei saa muud, kui vedelat toitu. Seda dieeti ei tohi pidada üle 30 päeva. Tegelikult tekib sellega aga põletikuoht, puhitused, rääkimisraskused jne.

 

 


Õhudieet

Mis tähendab seda, et sa lihtsalt ei söö. Või teeskled, et sööd. Vett võib siiski juua. Seegi hea. Ja kuna sa ei söö, siis võtad sa kaalust alla, see on loogiline. Aga terve oma elu ennast näljutada ja mängida oma tervisega ei ole ka hea. 


Äädikadieet

1820. aastatel lisas Lord Byron (kes muretses oma kehakaalu pärast) kõikidele oma toitudele äädikat (munad, küpsised ja kartul) ja samuti jookidele (tee, mineraalvesi). Tegelikult tekitab see aga iiveldusi ja kõhulahtisust. Lord Byron suri 36-aastaselt. 


Siniste prillide dieet

Kuna punane ja kollane värv ergutavad söögiisu, sinine aga ei tee seda. Jaapani teadlaste järgi piisab sellest, kui sa söömise ajal kannad siniseid prille, nii sööd sa vähem. Tegelikkuses pole see aga kindel, et me jätame sinised makaronid selle tõttu söömata.

 

 



 



Kommentaare ei ole