{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne?

foto : unsplash / Danil Aksenov    9 - 15. mai nädalal on me...

foto : unsplash / Danil Aksenov

 

 9 - 15. mai nädalal on meile varuks palju häid üllatusi. Paljud kohtuvad oma suure armastusega sellel nädalal, teised saavad parema tööpakkumise ja kolmandaid on ees ootamas suur rahaline võit. 

Järgmised päevad on otsustava tähtsusega. 9 - 15. mai vahel leiab aset selline planeetide liikumine, mis avab uue ajajärgu meie elus. Aeg on avada uus peatükk meie eluloos. Tegemist on väga tähtsa nädalaga, mis võib olla olulise tähtsusega tuleviku jaoks. Ja selle kõige põhjuseks on see, et kolmapäeval, 11. mail, jõuab Jupiter Jäära märki. Jupiter on õnne planeet, mis annab meile suuremaid teadmisi, oskusi ja arusaamist. Jäär tahab aga uuendusi ja tegutseb mõnikord natuke liiga kiiresti ent tänu oma julgusele ja vaprusele tuleb Jäär igast olukorrast võitjana välja. Jupiter Jääras toob ligi head õnne neile, kes on ettevõtlikud ja kes tegutsevad lojaalselt. Järgnevatel päevadel hakkavad asjad kiiremini arenema. Kõik plaanid võetakse taas sahtlitest välja, tuttavad helistatakse läbi ning headest ideedest ei tule puudust. See peaks inspireerima nii mõndagi.


Merkuuri retrograad 10. mail võib tuua hoopis häid uudiseid

Planeedid ise toovad meile lootust, saates meile head energiat. Praegu tuleb olla ettevõtlik ja algatusvõimeline. Kõik võimalused on avatud. 10. mail teeb Merkuur aga sammu tagasi ja hakkab retrograadselt ehk siis tagurpidi liikuma (maa pealt vaadatuna). Tavaliselt ennustab Merkuuri retrograad igasuguseid probleeme ja sekeldusi. Ja Merkuuri retrograad Kaksikutes tähendab ilmselt seda, et kõikide inimestega ei maksa koostööd teha. Uuri järele, kellega sul tegemist on, pane oma reeglid paika ja alles siis kirjuta lepingule alla. Kui Merkuur on Kaksikutes, muutuvad sõnad tühjaks, kõige parem oma huvide kaitseks oleks kõik kirjalikult kinnitada.

 

 

Kui tavaliselt toob Merkuuri retrograad kaasa viivitusi, arusaamatusi ja väikeseid igapäevaseid olmeprobleeme, siis seekord on kõige õigem aeg sellel perioodil mõtelda oma elu ja järgmiste etappide peale. Samuti vaadata üle, milline on su suhe lähedastega, millised on su isiklikud mõtted ja plaanid edaspidiseks. Merkuuri mõju on seega rohkem nagu hoiatus, mis peaks juhtima tähelepanu sellele, kas sa oled õigel teel oma eluga või peaksid muutma vaatenurka. Merkuuri retrograadi võiks võtta, kui kingitust, mis aitab sul muuta perpektiivi. Ja Jupiter Jääras toob meile kaasa häid võimalusi, mis aitavad meil oma plaane ellu viia. 

Kõige rohkem toob see planeetide seis õnne aga kolmele tähemärgile. 


Veevalaja

Peale tõesti rasket ja keerulist aprillikuud, tunneb Veevalaja end nüüd nagu kala vees. Tal on tuul tiibades ja kõik võimalused avatud. Tal pole vaja endal midagi tehagi, sest elu toob talle kõik hea ja parema kuldsel kandikul kätte. Veevalajat on ootamas ees väga head uudised. Võimalused avanevad, mis aitavad tal oma isiklikke plaane ellu viia ning samuti muuta oma suhteid teistega paremaks. Ka armastuses peaks kõik peaks hästi minema. Veevalaja on valmis minema oma õnnele vastu. Korraga hakatakse rohkem hindama tema mõtlemisviisi, tema uuenduslikku maailmavaadet ja tema tarkust. Tema lähedastel on teda raske ära tunda. Ta ei pea mitte midagi tegema selleks, et talle pakutakse juba paremat ja tasuvamat töökohta. Kõik, kes temaga kohtuvad, võivad ise veenduda, kui uuenduslik mõtteviis tal on. 

Jupiter Jääras annab Veevalajale vajalikud vahendid, mille abil oma plaane ja eesmärke ellu viia. Ja Veenus Jääras võtab ta oma kaitsva tiiva alla. See armastuse planeet aitab muuta tal oma igapäevast elu paremaks. Mitte keegi ei suuda tema võludele vastu panna. Just sellel nädalal võib ta kohtuda oma elu armastusega, kui see juba pole juhtunud. Veevalaja muutub populaarseks vastassoo silmis. Imed hakkavad juhtuma järgmisel nädalal tema elus.

 

 


Kaksikud

Aeg on hinge tagasi tõmmata. Kui sa oled sündinud Kaksikute tähtkujus, siis ilmselt pole viimased nädalad olnud kõige kergemad sinu jaoks. Suhted teistega on liiga pingelised. Õnneks järgnevatel päevadel muutub kõik. Kõik probleemid jäävad seljataha, sind on ees ootamas õnn ja rõõm. Ja sa leiad tagasi oma elurõõmu. Sa hakkad jälle elu usaldama ning suhtlema teistega nii nagu enne. Alates kolmapäevast muutub õhkkond vabamaks. Tõenäoliselt hakkad sa plaani pidama, miks mitte teha lõpp sellele vallalisepõlvele. Kuidas ka ei ole, sa oled otsustanud elu nautida täiel rinnal. Ja elu peaks su päevadesse tooma palju armastust. Kõike seda, mida sa praegu vajad.

Maikuu tõotab üldse tulla sinu jaoks väga hea kuu. Merkuur Kaksikutes annab sulle vajalikud vahendid, mis aitavad sul oma unistusi ellu viia. Üks väga hea sündmus on sind ees ootamas. 

 


Lõvi

Järgmisel nädalal saadab Lõvi väga hea rahaõnn. Kui sa oled sündinud Lõvi tähtkujus, siis just järgmisel nädalal võid sa saada rikkaks korraga. Ja kõike seda tänu Jupiteri energiale Jääras, kes aitab sul oma majanduslikku seisu parandada. Sellel kevadel oled sina üks neist, kellel on kõige rohkem õnne. Tuleb öelda, et kevadised päevad lausa inspireerivad sind. Ja rohkem, kui kunagi varem, oled sa valmis avardama oma silmapiiri ja vaatama teisi võimalusi. Just sellel hetkel võid sa saada või leida ühe väga hea pakkumise, mis tõotab sulle suurt sissetulekut. 9 - 15. mai vahel on sündimas tõeline ime sinu elus. Jupiter Jääras annab sulle hea ärivaistu ja aitab sul oma teadmisi ellu rakendada. Mingi kuues meel juhib sind otse eduni. Sa leiad häid võimalusi. Ükskõik, mida sa ka ette ei võta, sind on ees ootamas hea edu ja suur tasu. Ole ainult ise julgem ja ettevõtlikum.

Ja me ei räägi ainult rahast, sest edu saavutamiseks vajad sa oma teiste toetust. Meeskonnatöö osutub kõige tasuvamaks. Sa ei ole üksi, sinu järel tulevad mitmed teised. Sa oled sündinud juhtima, sa oled ju loomade kuningas, kellele meeldib valitseda oma väikest maailma. Edaspidi saad sa vahendid, mis aitavad sul oma saatuseohjad võtta enda kätte ja juhtida oma elu enese ärenägemist järgi. Kõik on võimalik ja kõike võib juhtuda. Su suurimadki unistused võivad täituda. Sa võid saada selle töökoha, millest sa alati unistanud oled. Kui sa aga oled töökoha otsingutel, siis hoia silmad lahti, sest hea uudis võib sind just sellel nädalal oodata. Praegu on ka kõige õigem aeg selleks, et rääkida palgatõusust või ametikõrgendusest. Võta oma julgus kokku ja tee samm parema tuleviku suunas.

Kommentaare ei ole