{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks tuleb järgmine nädal natuke keerulisem

foto : unsplash / Artem Kovalev   Ja ongi kätte jõudmas kuri...

foto : unsplash / Artem Kovalev

 

Ja ongi kätte jõudmas kurikuulus Merkuuri retrograad, mis tähendab siis seda, et Merkuur hakkab maa pealt vaadatuna tagurpidi liikuma. Tavaliselt on see periood palju pahandusi kaasa toonud, mis on enamalt jaotud seotud küll olmeprobleemidega. Kahtlemata ei möödu ka seekordne Merkuuri liikumine märkamatult. See toob kaasa omavahelisi arusaamatusi ja segadust, sihitust, motivatsioonipuudust ja möödarääkimisi. 9. mai nädal on ilmselt otsustava tähtsusega meie jaoks. Sest seda nädalat märgib ka Jupiteri saabumine Jäära märki, see aga toob kaasa häid võimalusi meie kõigi jaoks. Ainult et kuna Merkuuri retrograad leiab aset samal ajal, on kõik head uudised varjutatud olmemuredega. Ja kõige rohkem segadust tekitab selline planeetide seis kahele sodiaagimärgile.

Selles, et Merkuur retrograadselt liigub, pole midagi erakordset, sest selline asi leiab aset iga 88 päeva tagant. Seega tegemist on üsna regulaarse tsükliga, millega lihtsalt peab harjuma. Merkuuri retrograad kestab keskmiselt kuu aega, mille jooksul tuleb arvestada võimalike probleemide ja arusaamatuste tekkimisega. Näiteks suhteprobleeme tuleb sellel ajal rohkem ette, samuti tühistatakse tellimusi, reisikorraldustes esineb rikkeid ja asjad kaovad ära imelikul kombel. Maikuus leiab Merkuuri retrograad aset Kaksikute märgis, Kaksikud on aga õhumärk ja ilma igasuguse kahtluseta üks Merkuuri lemmikutest. Ja see tähendab, et meid on ees ootamas väga sündmusterohke kuu. 

Kui Merkuuri retrograad toimub õhumärgis, võib see põhjustada keskendumisraskusi ning suhtlemisprobleeme. Kõige parem oleks mitte sellel perioodil võtta liiga kiireid otsuseid vastu ja valida paremini oma koostööpartnereid. Sest sellel ajal antakse palju katteta lubadusi. Oma huvide kaitseks oleks parem asjad kirjalikult üles märkida, kui peakski probleeme tekkima. Kuidas ka ei ole, kahe tähemärgi jaoks ei tule eesolev nädal kõige lihtsam. 

 


Sõnn

Sõnn on kuulus oma arukuse, rahuliku loomu ja kannatlikkuse poolest. Ta ei kaota nii lihtsalt oma külma närvi ega näita kellelegi välja, mis tema hinges tegelikult toimub. Hoolimata sellest võib järgmisel nädalal tunduda talle, et tema ümber on suur udu, mis ei lase tal edasi liikuda. Ta ei tea korraga, mida ja kuidas oleks kõige parem teha. Liiga palju ootamatusi tekib ühel hetkel. Kui sellisel puhul mõned ärrituvad ja kaitsevad ihu ja hingega oma huve, siis Sõnn nii ei käitu. Temale ei meeldi tormata ilmaasjata. Ta tahab mängida reeglite järgi ja vajab aega selleks, et olukorda analüüsida enne tegutsemist. Ainult, et planeetide seis on hetkel selline, mis nõuab kiiret tegutsemist. See on temast väga tark, et ta tahab kõike korralikult organiseerida oma elus aga veelgi parem oleks, kui tal oleks tagavaraplaan olemas. Praegu pole mõtet hakata oma pead vaevata arvutuste tegemisega ja oma probleemide intellektualiseerimisega. Sa leiad lahendused, kui sa tegutsed mõistlikult. Usalda iseennast rohkem, sa leiad igast olukorrast väljapääsu.

Sõnnil on kõik vahendid olemas, et sellest probleemist võitjana välja tulla. Piisab sellest, kui sa ise sellesse usud. Sul on palju häid ideid, isegi kui sa ei suuda neid väljendada selgelt kartusest kriitika või teiste arvamuse ees. Ja üks planeet on otsustanud sind omalt poolt aidata. Marss viibib hetkel Kalade märgis. Ja see toob sulle head õnne kaasa. Marss aitab sind sellega, et ta loob selliseid olukordi, millest ainult sina oskad väljapääsu leida. Sa äratad teistes imetlust ja just teised inimesed on need, kes tulevad sulle lõpuks appi. Isegi, kui see periood võib tunduda sulle natuke pingeline, siis sellel nädalal on sinu jaoks ka häid uudiseid varuks. 

 


Vähk

Kui kuni selle ajani on su elu olnud rahulik ja muretu, siis nüüd maikuus hakkavad asjad muutuma. Olukord muutub natuke keerulisemaks, mõned su plaanid võivad seisma jääda , asjad ei liigu enam, vähemalt mitte õiges suunas. Ja kuna sina võtad kõike alati isiklikult, siis muudab see sind närvilisemaks ja tekitab pingeid. Kolmapäevast alates hakkavad suhteprobleemid tekkima. Võimatu on rahulikult rääkida, õhkkond sinu ümber muutub jäiseks sinu väikeses maailmas. Sündmused, mis aset leiavad, sunnivad sind vastu võtma selliseid otsuseid, mis lähevad vastuollu sinu soovide ning ootustega. Selle jaoks, et saada seda, mida sina tahad, pead sa võitlema. Sa pead kaitsma oma huve. Sulle ei jäeta valikut, sa pead end selgelt ja kõva häälega väljendama ning võitlema oma koha eest selle päikese all. Sul ei ole tagasiteed. Ära muretse homse pärast või sellepärast, mis sellest loost saab, ela käesolevas hetkes hoolimata oma minevikust ja kõik saab ühel hetkel korda. Ära uju vastuvoolu. 

Sa pead õppima paremini ennast väljendama ja leidma varuplaani, mis aitab sul taas jalule tõusta. See on kurnav aga tasub ennast ära. Ja õnneks ei ole sa üksi, sa leiad endale liitlasi, kes sind aitavad. Lähedased aitavadki sul sellest raskest ajast üle saada. Õnneks ei kesta need keerulised ajad kaua ja sa tuled sellest olukorrast välja palju tugevamana, kui enne. Ning lohuta end sellega, et peale seda on sind ootamas väga head uudised.


Kommentaare ei ole