{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised 2 tähemärki saavad maikuus rikkaks

  foto : unsplash / Jamie Street Maikuu ongi kätte jõudnud. ...

 

foto : unsplash / Jamie Street

Maikuu ongi kätte jõudnud. 11. mail on Jupiter jõudmas Jäära märki ja tõotab palju uut kaasa tuua. Uus ajajärk on algamas. Mitmed head võimalused on tekkimas kõikide jaoks. Jupiter Jäära märgis tõmbab ligi head õnne aga tingimusel, et sa ise ainult ootama ei jää käed rüpes ja oled valmis tegutsema lojaalselt ning ausalt. Jupiter toob õnne ja edu, Jäär aitab sul unistusi ellu viia. Kiired ajad on meid ees ootamas aga ettevõtliku vaimuga inimesi saadab järgnevatel nädalatel väga hea õnn. Money, money, money, must be funny, in the rich man's world... 


Kaalud

Palju õnne, head uudised on sind ootamas. Kõikide märkide järgi saad sa rikkaks. Aga seda sa juba tead, kas pole? Sest kevade algusest saadik sa nagu ootad midagi. Sellepärast oled sa muutnud oma käitumist, sind on raske ära tunda, sulle heidetakse ette, et sa oled egoistlikum. Sa oled otsustanud oma unistused ellu viia. Sa tahad elada seda elu, millest sa kogu aeg unistanud oled ja tahad olla selline nagu sa alati olla oled tahtnud, mitte vastata alati teiste ootusele. Ja selline hoiak tuleb sulle kasuks. 

 

Jupiter Jääras aitab sul kogu maailmale näidata, kui andekas sa oled, tuues su talendi valguse kätte. Sa leiad õige tee, mis viib sind eduni. Praegu on sinu elus see aeg, mil sa pead tegelema oma unistutega, sa pead viima oma eesmärgid ellu. Kui mitte praegu, siis millal veel?  Võib juhtuda, et sa saad parema tööpakkumise või pakutakse sulle koostöövõimalust. Mida sa ka ei otsusta teha ja mida sa ka ei soovi, sa leiad vajalikud vahendid. 

Sa leiad toetust, mida sa vajad. Veenus on Jääras kuni 24. maini ja toob sulle kaasa suurt rahaõnne. Mitte miski ei peata sind enam. Kasuta ära oma kujutlusvõimet ja ole julge ning algatusvõimeline. Maikuu aitab sul leida võimalusi, kuidas teenida raha teistmoodi, sa leiad võimalusi, millest sul polnud aimugi. Praegu on selleks kõige õigem aeg, sest sa hakkasid juba ära väsima kõigest, mis sinu ümber toimub. Viimasel ajal tekkis sul tunne, et su asjad ei liigu enam. Nüüd on võimalus võtta oma jõud kokku ja alustada otsast. Usu sellesse, et sind on ootamas parem tulevik. Usu sellesse, et imed võivad juhtuda. Tunne oma väärtust paremini. Kasuta oma trumpe ära. 

 


Jäär

Sina oled maikuu õnneseen. Sul hakkab sellel kuul nii palju vedama, et sa võid kaotada reaalsusetaju. Kogu maikuu jooksul saadab sind hea õnn. Sa võid ellu viia oma kõige suuremad unistused, täita oma eesmärgid ning alustada uute, suurt kasu tõotavate projektidega. Sa võid sellel kuul teha seda, mida süda soovib. Julgusest sul juba puudust ei tule. Veenus jõudis sinu märki kolmandal mail, Jupiter on jõudmas 11. mail ja Marss 25. mail, seega on praegune planeetide seis sinu jaoks ideaalne. Jupiter toob sulle head õnne kaasa, Veenus annab vajalikke vahendeid, Marss annab energiat ja jõudu. Sind on ees ootamas väga suur edu. Sa muutud veelgi ambitsioonikamaks, kui varem.

Kui tööasjades on sind ees ootamas suur edu, siis kõige suuremaid üllatusi võid sa oodata just rahaasjades. Mis puutub rahasse, siis sellel kuul saad sa ilmselt väga suure summa raha. Su sissetulekud hakkavad kasvama märkimisväärselt tänu erinevatele võimalustele. Väga suur edu on sind ees ootamas. Ja raha, mis sa saad, aitab sul oma unistusi ellu viia. Palju õnne!


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole