{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : maikuu lõpp toob palju head õnne neile tähemärkidele

foto : unsplash / Ian Schneider    Mitmed planeedid viibivad...

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 Mitmed planeedid viibivad praegu Jäära märgis. Jäär on aga tulemärk ja sellepärast ei ole soojad ilmad enam kaugel. Jäära energiat peaks praegu olema lausa tunda. Järgnevatel päevadel võivad mitmed suuremad sündmused tänu sellele aset leida. Parem on kinnitada turvavöö ja valmistada oma vaim ette. Ja isegi, kui see võib tunduda natuke hirmutav, siis muutused on mõnikord ka head, lausa väga head. Praegune planeetide liikumine näitab seda, et midagi ilusat ja suurt on aset leidmas. Millistele tähemärkidele aga see kõige rohkem head õnne toob? 

Järgmisel nädalal liigub päike edasi järgmisesse tähemärki. Peale seda, kui ta veetis rahulikult terve kuu aega Sõnni märgis, liigub Päike edasi Kaksikutesse. Kaksikute aeg on algamas. Samal ajal Merkuur liigub ikka veel retrograadselt ja läheb Kaksikute märgist edasi Sõnni märki. Ja selline vahetus ei saa mööduda märkamatult. Kolmapäeval jõuab Marss Jäära märki ja liitub Jupiteriga. Ambitsioonikus ja hea õnn saavad kokku ning liidavad oma jõud. See periood peaks meile kõigile seega õnne tooma. Ärge siiski hakake superkangelasi mängima ja oma jõudu ning võimeid üle hindama. Vastasel korral võid sa kukkuda kõrgelt. Seega ehita oma paremat tulevikku üles ladudes kivi kivi haaval ja üks samm korraga. 

 

 

Millisele tähemärgile toob maikuu lõpp aga kõige rohkem õnne kaasa? 

 

Sõnn

Merkuur on tagasi Sõnni märgis. Ja toob head õnne kaasa Sõnnile. Miks just Sõnnile? Merkuur on praegu retrograadis ja tekitab meie igapäevases elus parajat segadust. Kui Merkuur on Sõnni märgis, siis aitab ta meil paremini oma rahaasju organiseerida ning panna paika väärtushinnangud. Sõnnide jaoks on tegemist lihtsa formaalsusega. Ta leiab aga võimaluse, kuidas ja mille abil oma majanduslikku olukorda parandada ning panna oma raha kasvama. Kõik tema ettevõtmised hakkavad talle kasu sisse tooma. Ja Sõnn teab väga hästi, kuidas panna raha enda kasuks tööle. Ta teab, mida tähendab investeerimine ja kapitali paigutamine. Tänu Merkuurile on tal olemas tugev liitlane, kes näitab talle mida ja kuidas veelgi paremini teha. Mitte miski ei peata teda, imed hakkavad tema elus aset leidma ja ta võib saada tänu sellele väga rikkaks. 

Aga hea õnn ei piirdu üksnes rahaasjadega. Ka armastuses on teda ootamas head uudised. Kevad on käes ja millal siis veel, kui mitte praegu, tuleb rääkida armastusest. Üks ilus sündmus on Sõnni elus aset leidmas sellel kevadel. Kui sa oled vallaline, kohtud sa tingimata ühe erakordselt toreda inimesega. Kõik võimalused on avatud, tulevik on su ees lahti. Ilusad üllatused on sind ootamas.

 

Kaksikud

Sellel nädalal on taevas moodustumas ilus trio: Päike, Marss ja Jupiter liidavad oma jõud selleks, et sina, kallis Kaksikute tähtkujus sündinu, oleksid õnnelik. Mida sa ka ei taha, millest sa ka ei unista, piisab sellest, et sa soovid midagi ja kõik tuuakse sulle kandikul kätte. Kõik sinu soovid täidetakse. Taevas ise toob sulle kätte parema ja tasuvama tööpakkumise, armastuse, raha ja tervise. Elu naeratab sulle järgmisel nädalal. Kõik edeneb sinu käes. See aitab sul muutuda enesekindlamaks ja liikuda edasi naeratus huulil. Palju ilusaid üllatusi on sind ootamas. Head uudised on sinu poole teel, mis viivad sind parema tuleviku suunas. Sa saad suuremat tegevusvabadust ja see peaks sulle meeldima, sest sa oled meil sodiaagi suur laps, kes armastab mängida. 

Eelmised kuud ei olnud sinu jaoks kõige paremad, sellest ajast aga, kui Jupiter jõudis Jäära märki, on kõik hakanud paremaks muutuma. Mitte keegi ei suuda sulle ja su võludele vastu panna. Üks ilus armastuslugu on samuti algamas, ole selleks valmis. Suvi tuleb veelgi parem ja ilusam, lausa imeline sinu jaoks. Mis puutub tööasjadesse, siis on sind tõenäoliselt ees ootamas mõned muutused. Sa saad parema töökoha või ametikõrgenduse. 

 


Ambur

Nädala alguses teevad planeedid kõik, et muuta Amburi elu õnnelikuks. Ja tänada võid sa selles Päikest Kaksikute märgis (rivaal) ning Jupiteri Jääras (liitlane). Sinu vastasest ja konkurendist saab sinu parim tugi. Sinu elus hakkab kõik kiiremini arenema. Sind on ees ootamas sündmusterohke ja emotsionaalne nädal, hea õnn saadab sind igal sammul. 16. mai täiskuu ja kuuvarjutus aitasid paljudel uut lehekülge oma elus keerata. Aeg oli teha läbi suurpuhastus ja uus algus, ning mis kõige tähtsam: vabastada end kõigest halvast, mis takistab meil edasi liikuda. Ambur igal juhul tegi kõik nii nagu vaja. Ja on valmis uuesti armastust oma ellu laskma.

Mis puutub armastusse, siis on Amburil ainult üks eesmärk: ta tahab romantikat. Ta tahab leida inimest, kes võtab ta jalust nõrgaks. Ja see inimene võib olla keegi, kes talle seniajani isegi ei meeldinud. Üks salapärane kohtumine on teda ees ootamas, üks üllatus tuleb varsti tema ellu. Uued silmapiirid avanevad. Ambur muudab oma vaatenurka, võtab kasutusele uue strateegia ja lasen armastusel oma elu juhtida. Armastuse ja harmoonia planeet Veenus on hetkel Jäära märgis ja muudab Amburi enesekindlamaks. Miski ei peata teda enam. On ta siis vallaline või juba kellegagi koos, kuum nädal on teda ees ootamas. Kevad mõjub talle inspireerivalt. Ta on valmis istuma hommikuni üleval ja kudrutama nagu miski muu enam ei loe.

Kommentaare ei ole