{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kui sa elad koos Jäära tähtkujus sündinud inimesega

  Foto : unsplash / Quinten de Graaf Igal sodiaagimärgil on ...

 

Foto : unsplash / Quinten de Graaf

Igal sodiaagimärgil on oma tugevad ja nõrgad küljed. Kui sa elad koos Jääraga, tead sa ilmselt juba, millised on tema puudused. 

Jäär on üsna jõulise loomusega, julge ja vapper oma hingelt. Ta võib olla väga tore ja kena inimene, kellega aega veeta. Aga nagu kõikidel tähemärkidel, on ka temal omad puudused. Ja üks neist puudustest on see, et ta vajab tegelikult üsna palju tähelepanu. Ta on seltskonnainimene, tulemärgi all sündinud, ta ei püsi pudeliski paigal ja tahab kogu aeg, et tema ümber oleks tegevust. Talle meeldib, kui tema tööd hinnatakse ja tema vaeva nähakse. Talle meeldib rääkida oma plaanidest ja ettevõtmistest, ta on alati kõige parem kõiges, mida ta teeb. 

 

Tegelikult kas siis teadlikult või alateadlikult ta lausa otsib teiste tähelepanu ja heakskiitu. Teised tema puudused võivad aga lausa ärritavalt mõjuda. Kui sa elad koos Jääraga, siis sa ilmselt tead, et ta ei vali oma sõnu. Ta on otsekohene. Ta tegutseb sageli üsna mõtlematult ja võtab otsuseid vastu jooksu pealt. Ta on alati valmis kaasa lööma ja alustama uute plaanidega. 

Jäärad on sündinud juhtima. Kogu maailma. Ta on kaljukindel, et ainult temal on õigus ja teised kõik eksivad. Teiste arvamusele tema elus ruumi ei ole. Ta ei ole samas egoist aga ta surub oma tahtmist läbi talle omasel viisil. Ta on jonnakas ja kangekaelne, kasvõi nui neljaks aga ta peab oma tahtmist saama ja temale peab jääma viimane sõna. Ta tahab kontrollida olukorda ja olla see, kes võtab otsuseid vastu. Paarisuhtes on tema see, kes paneb paika reeglid, millest keegi üle astuda ei tohi ning kellel on kindel vaatenurk ja arvamus, teised peavad temaga nõustuma kodurahu huvides.

Kommentaare ei ole