{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaksikute aeg on alanud. Vaata, mida see meile kaasa toob

  foto : unsplash / Nick Fewings  Ikka on nii, et mõnda tähe...

 

foto : unsplash / Nick Fewings

 Ikka on nii, et mõnda tähemärki kohe saadab halb kuulsus. Ja mis puutub Kaksikutesse, siis nende kohta on igalühel midagi öelda. Meie aga arvame isiklikult, et ei ole olemas ei häid ega halbu tähemärke. Igalühel on oma head ja halvad küljed. Igaühel on see, mis muudab teda ainulaadseks ja võluvaks omal moel. Kuidas ka ei ole aga igal kuul on oma energia, mida mõjutab antud kuu tähemärk. Sõnni aeg (21. aprill - 20. mai) aitas meil paika panna prioriteete elus ning tunda paremini oma väärtust, on nüüdseks lõppenud. Uus energia mõjutab meid edaspidi, sest selle aasta Kaksikute aeg on kätte jõudnud. 

Kaksikute aeg algas 21. mail ja kestab kuni 21. juunini ehk siis kuni suvise pööripäevani. Tervelt kuu aega mõjutab meid seega Kaksikute energia. Ja kaasa toob see palju rõõmu, lõbu, häid ideid, toredaid plaane ja naljahetki. Kaksikute aeg toob kaasa meeldivaid elamusi ja kerglust igapäevaellu. 

 

 

Kaksikute energia on rõõmus, hea ja kerge. Kaksikud on esimesed õhumärkide seas, nemad on need, kes on teistele avatud ja armastavad palju suhelda. Neil on hea huumorimeel, lai silmaring aga mõnikord võivad nad natuke mängida teiste tunnetega. Kaksik on väga hea suhtleja, seda kunsti valdab ta paremini kui keegi teine. Ja seda tänu Merkuurile, planeedile, mis valitseb Kaksikute märki. Järgnevatel nädalatel sa võidki tunda soovi rohkem teistega suhelda ja läbi käia. 

Meil on võimalus luua uusi tutvusi, teha ise esimene samm teiste poole, huvituda teistest teemadest. Ka Jupiter Jäära märgis saadab meile head energiat praegusel perioodil. Selle tõttu on see aeg väga hea selleks, et jagada oma vaatenurka teistega, alustada uute plaanide elluviimist, teha oma unistused teoks ja olla lihtsalt ettevõtlikum. Kaksikute energia aitab meil paremini suhelda, olla avatum ülejäänud maailmale ning muutuda üldse paremaks inimeseks. Kõik muutub lihtsamaks ja kergemaks. 

 

 

Ilmselt said sa aru, et Kaksikute ajal on meile varuks palju häid üllatusi. Praegu on aeg lihtsalt elu nautida ja lõpetada muretsemine, mis ei vii kuhugi. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et :

  • käia rohkem väljas, kohtuda teiste inimestega, olla avatum. Teistega mõtteid vahetades võid sa õppida ja avastada nii palju, suured plaanid võivad nii ilmavalgust näha.
  • armasta! Kevad on armastuse aeg. Kaksikud armastavad mängida ja rääkida ilusaid sõnu, muuda oma elu romantilisemaks. Kui sa otsid hingesõpra, siis tõenäoliselt on sul raske leida inimest, kellel on tõsiseid kavatsusi, sest Kaksikud ei paista silma just truuduse poolest. Aga oma ellu tood sa vaheldust ikka.
  • õpi! Kaksikud tahavad kõike teada saada, nad on hästi intelligentsed ja teadmistejanulised. Mine koolitustele, õpi midagi uut, hari ennast. 
  • ole paindlikum. Kaksikud on nagu liblikad, kes lendavad lillelt lillele ja kohanevad iga uue olukorraga ruttu. Ära satu paanikasse, kui midagi juhtub, leia lahendusi ja mõtle rohkem selle peale, mis su elus hästi on.
  • naudi elu. Kaksikud ei kannata üksluisust ja igavust, nemad tahavad liikuda ja vaheldust oma ellu. Võib juhtuda, et eesolev kuu tuleb üsna sündmusterohke. Mõnikord siiski tuleb aeg maha võtta ja puhata. 
Kaksikute aeg mõjub meile kõigile erinevalt. Kindel on aga see, et see aeg toob meile kaasa lootust ja head energiat. Seda tõotavad ka Veenus, Marss ja Jupiter Jäära märgis.

Kommentaare ei ole