{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: hullude ekside edetabel

    1.    SKORPION Ilmselt aimavad juba kõik, et just Skorpion võtab lahkuminekut kõige halvemini. Ta on ohtlik juba ...

 

 

1. 
 
SKORPION

Ilmselt aimavad juba kõik, et just Skorpion võtab lahkuminekut kõige halvemini. Ta on ohtlik juba selle tõttu, et ta varjab oma tõelist loomust ja tegelikke kavatsusi ilusa naeratuse taha. Ka sinuga rääkides. Aga ära lase end sellest hoolimata lollitada, sest see kõik on ainult fassaad. Keegi ei näe, mis tema hinges toimub ja seda parem, sest teistele naeratades kannatab ta tegelikult oma südames palju rohkem, kui keegi seda arvatagi oskaks.

Samal ajal, kui mõned tähemärgid võivad helistada sulle kogu öö või nutta su ukse taga kuu aega veel peale lahku minekut, Skorpion sulgub täiesti iseendasse, on vait ja omaette aga ei kaota sind hetkekski silmist. Ta võtab kõike, mida sa peale teie lahkuminekut teed, vägagi isiklikult. Ilmselt sa tead juba, et isegi kui sa temast pole midagi mõnda aega kuulnud, hoiab ta su tegemistel kogu aeg silma peal ja haub kättemaksuplaane, oodates ainult parajat juhust. Sa ei leia kunagi rahu enne, kui ta pole teie lahkuminemisest ükskord üle saanud ja pole kindel, et see kord üldse juhtub. 
 
 
 


2. LÕVI

Võttes arvesse, et lahkuminek riivab tema ego, siis võib Lõvist saada tõesti hull eks. Tal on juba isegi raske kõikide ees seda alandust välja taluda, et tema suhe rappa läks ja teadmine, et sina teie suhtele lõpu teed ja ei katsugi midagi teha, et seda viga parandada, on tema jaoks lihtsalt üle mõistuse käiv.

Lõvi ei ole iseenesest halb, aga kui ta kord kedagi armastama on hakanud, siis armastab ta seda inimest just sellisena, nagu ta on ja ei taha teda kaotada. See on tema jaoks liiga valus. Üks, mis on kindel, on see, et oma Lõvist eksist kuuled sa edaspidi veel palju ja rahule ta sind niisama lihtsalt ei jäta.



3. KAKSIKUD 
 
Kui ta peaks lahku minema, siis kaotab ta täiesti pea. Mitte armastusest sinu vastu vaid sinu jultumusest, kuidas sa said ja julgesid temasuguse toreda inimese sinnapaika jätta. Millega ta sellise kohtlemise ära teenis?
 
Ta ei oska üksi elada. Ta on üldse selline keerulise iseloomuga, ühel hetkel ta sind armastab aga siis järgmisel hetkel unustab su telefoninumbri ära ja ei saa hoiatada, et ta ööseks sõbra juurde jääb. Mõnikord tahaks ta olla sinu hea sõber ainult, siis jälle vannub tulist armastust. Aga maha jätta sa teda ei tohi, sest temast paremat ei ole. 
 
 


4. NEITSI
 
Ka Neitsi on üsna hull eks. Ta võib pealtnäha üsna rahulikult rääkida teistele, et ta on lahku läinud ja läheb nüüd oma eluga edasi, pajatada oma plaanidest ja tegemistest. Aga oma hinges mõtleb ta kõige hirmsamaid kättemaksuplaane, sest ta ei saa sind niisama rahule jätta, sa pead pattu kahetsema. 

Tal on kalduvus natuke üle mõtelda ja ta võib peast täiesti soojaks minna, sellepärast pead sa igaks juhuks kõigeks valmis olema. Sest niimoodi omaette oma musti mõtteid mõtiskledes võib ta ühel hetkel tulla su ukse taha asju klaarima.



5. KALAD

Kalad on kõige emotsionaalsemad. Kalade tähtkujus sündinud eks on selline ülidramaatiline, eriti siis, kui ta peaks tundma, et tema tunnetele on liiga tehtud. Tõenäoliselt ei jäta ta sind kunagi rahule, sa kuuled temast veel päeval ja ööl, ta saadab sulle kirglikke luuletusi ja meeldetuletusi sellest, milline oli teie suhe.

Ta nutab sind taga, kurdab oma südamevalu looduses käies, räägib naabritele, kui hoolimatu inimene sina olid ja kuidas sa ta südamel tallusid, tehes selle pihuks ja põrmuks. Ta näeb sind unes, mõtleb sinu peale kuuldes teie ühist laulu, nuuksub poes saiasabas seistes lootes, et sa talle kirjutad. Ei, temaga ei ole lihtne. Sul peab olema tugev tahtejõud, et talle ta koht kätte näidata ja öelda, et ta peaks oma elu hakkama elama.
 


6. VÄHK
 
Hullude ekside edetabelis on Vähk kuuendal kohal. Kui ta tahab, võib ta täiesti olla mõistlik ja arukas ega hakata probleeme tegema lahkuminemise korral. Aga võib ka juhtuda, et soov kätte maksta on tugevam. Ja sellisel puhul vahendid ei loe.

Vähk on üks sodiaagi kõige tundlikumatest tähemärkidest. Ta on ka see, kellele on kõige tähtsam tema kodu ja pere. Ilmselt ei ole tal kerge sellest kõigest lahti lasta vajaduse korral aga kui peab, siis peab. Elu võib ta maha murda aga ta tõuseb uuesti jalule ning katsub mitte unustada, et kõik kalad ei ole veel merest kadunud.


7. KALJUKITS
 
Kui Kaljukits peaks lahku minema, siis võtaks ta seda, kui isiklikku solvangut. See käib tema eneseuhkuse pihta. Aga kuna tema sisemine väärikus on nii suur, ei hakka ta kättemaksuplaane hauduma sinu vastu ega tee sulle etteheiteid. Ent niisama ootama ta ka ei jää käed rüpes. Ta on nii töökas ja nutikas, et ta rakendab oma energia selle tarbeks, et muuta oma elujärge paremaks. Küll sa siis kahetsed.  Ta läheb oma eluga edasi ja ongi kõik.
 
 
 


8. KAALUD

Kaalud on suured romantikud ja kui te peaksitegi lahku minema, siis just see aitab tal sellest paremini üle saada. Sest ta teab, et ühel või teisel päeval tuleb suur armastus - sinust igatahes parem - tema ellu! Paras sulle siis! Ta on hästi uhke ja oma uhkuse pärast ei hakka kunagi oma minevikku taga nutma. Ega võta ka sinuga ühendust. Ela omaette!

Kui teie suhe ei toiminud, siis peab sellega leppima, kui paratamatusega. Ta keerab oma elus lihtsalt uue lehekülje ja läheb rahulikult oma teed. Mis siin ikka hüsteeritseda?! Pole nagu põhjust.


9. VEEVALAJA

Veevalajaga on see kummaline asi, et kui te peaksite lahku minema, siis tundub, nagu võtaks ta seda üsna rahulikult ja et see isegi ei puuduta teda eriti. Isegi, kui sa peaksid ta südame murdma, ei hakka ta sellepärast veel meelt heitma ja seda üle dramatiseerima. Ta investeerib selle asemel kogu selle energia mõnesse muusse projekti ja tõenäoliselt ei saa sa iialgi teada, kui palju sa talle tegelikult haiget tegid. Ta lihtsalt ei räägi ja ongi kõik. Ta lihtsalt ei oska ega tea, kuidas oma tundeid välja näidata. Mõnikord võib sulle lausa tunduda, et tal on tegelikult täiesti ükskõik.
 
 
 



10. SÕNN

Sõnn peaks olema hullude ekside edetabelis kõrgemal kohal aga kuna see nii ei ole, siis on see sellepärast, et Sõnn ei näita kunagi välja oma tõelisi tundeid. Teised näevad alati, et ta on õnnelik. Kui ta lahku peaksite minema, siis ilmselt ei kuule sa enam eriti tihti temast.
Tavaliselt leiab ta endale mõne muu tegevuse, mis aitab tal unustada. Samas ei maksa unustada, et Sõnn võib küll andestada (mingil määral ikkagi ju) aga ta ei unusta mitte iialgi.


11. AMBUR

Ambur on väga lahe eks. Ta võib küll natuke mossitada aga juba järgmisel hetkel läheb ta oma eluga edasi nagu midagi poleks olnud, kaks kätt taskus ja vile suus. Tema ei lase meeleheitel ja masendusel end maha murda, tal muidki tegemisi. Tal on alati midagi targemat teha, kui oma kadunud õnne taga nutta. Mis läinud, see läinud. Elagu poissmehed!

Ambur on üsna tasakaalukas ja ei lase end niisama lihtsalt rööpast välja viia. Ta saab kõikidest raskustest üsna ruttu üle ja naudib jälle elu edasi.


12. JÄÄR

Kui Jäär su maha peaks jätma, siis võid sa kindel olla, et tal on sellest üsna ükskõik. Aga ära hakka Jäära südame ja tunnetega mängima, sest Jäär võib ühel heal hetkel lihtsalt kohvrid kokku pakkida ja ära minna. Kui ta näeb, et sa ei sobi enam tema eluga kokku või et teie suhe ei vii kuhugi, siis ei näe ta mingit mõtet jätkata. Sellel pole ju mõtet. Ta ei taha katkisi tükke tagasi kokku liimida.



Kommentaare ei ole