{ads}

HIDE

Viimased

latest

30. mail on taevas noorkuu: pange oma soovid kirja, sest hea õnn ei ole enam kaugel

  foto : unsplash / Shina Kikuchi Valmistage end ette, sest ...

 

foto : unsplash / Shina Kikuchi

Valmistage end ette, sest head üllatused ei ole enam kauge: esmaspäeval, 30. mail tõuseb noorkuu Kaksikute märgis ja toob kaasa head õnne. 

Noorkuu ajal on õige paika panna oma eesmärgid ja kirjutada üles oma soovid ja unistused. Sageli juhtub, et need täituvad. Kõige tähtsam on ise imedesse uskuda selleks, et imed hakkaksid juhtuma meie ümber ja meie sees. Kirjutades oma soovid ja igatsused aga üles, on võimalus aga veelgi suurem selleks, et need täituksid. 

Noorkuu aeg toob meile kaasa uut ja paremat energiat. Kaksikute märk, kus seekordne noorkuu aset leiab, aitab meil teha oma elus uut algust, vabaneda kõikidest muredest ja näha elu läbi parema pilgu. Uskuda paremasse tulevikku. 

 

 

Kuu- ja päikesevarjutuste periood on nüüd läbi saanud, järgmine suurem sündmus peale noorkuud on täiskuu, mis tõuseb taevasse 16. juunil. 

Seekordne noorkuu on aga hea selleks, et mõtelda üle oma suhete üle teistega ning leida uusi võimalusi, kuidas väljendada oma tundeid ning luua uusi tutvusi. 

Kaksikute märki valitsev planeet on Merkuur, mis praegu liigub retrograadselt. See aga omakorda võib kaasa tuua uusi väljakutseid. Planeet Marss on jõudmas aga Jäära märki ja võib panna paljusid liiga mõtlematult ja tormakalt käituma, see aga võib rikkuda ära nii mõnedki head võimalused. Selle tõttu oleks kõige targem praegu olla kannatlik, et mitte ära rikkuda head õnneja häid võimalusi, mida Kuu seis kaasa toob.  

 

 

Kindlasti ei tohiks sellel ajal öelda midagi mõtlematult, sellel võivad olla väga halvad tagajärjed.


Kuidas ja mida soovida siis selle noorkuu ajal? 

Kui sa tahad ära kasutada noorkuu head energiat, siis on kõige tähtsam teada täpselt, mida sa tahad. Su soovid peavad olema võimalikult täpsed ja selged. Veelgi parem, kui sa kirjutad oma soovid üles nii täpselt, kui võimalik. Paber pane aga veeklaasi alla. Vett tuleb vahetada kaks korda päevas kuni täiskuuni. 

Meie soovime teile kõikide unistuste täitumist!


Kommentaare ei ole