{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks ingel ja võta vastu oma sõnum tänaseks päevaks

   Me kõik vajaksime aeg-ajalt mõnda head nõuannet, juhatavaid sõnu või tarkust, mis aitaks edasi minna ja eriti, kui teaks, mida ole...

 

 Me kõik vajaksime aeg-ajalt mõnda head nõuannet, juhatavaid sõnu või tarkust, mis aitaks edasi minna ja eriti, kui teaks, mida oleks kõige õigem edasi teha. 

Kui sa tunned, et vajad just praegu mõnda sellist sõnumit, siis vali üks ingel ja vaata, millise on sinu sõnum. 

Pixabay

Kui sa valisid ...


Ingel nr. 1


Sinu ingel tahab sulle teada anda, et nad on näinud, kui palju sa kannatanud oled. Võib-olla kaotasid sa mõne lähedase ja kaotusevalu teeb sulle ikka veel haiget? 

Oled sa viimasel ajal leidnud maast raha? Või näinud mõnda linnusulge? Või näinud pasknääri või öökulli ennast vaatamas? Või siis kas sa oled kuulnud viimasel ajal mõnda tuttavat laulu, mis tõi sulle mälestusi meelde? Või tundnud tuttavat lõhna? Või näinud mõnda lampi vilkumas? 

Need kõik võivad olla märgid sinu lähedasest, et sulle teada anda, et sa pole üksi. Need märgid on sulle suureks vaimseks kallistuseks ja lohutuseks. 

Kui sa õpid kuulama vaikust, siis näed sa märke ja kuuled, kuidas sind juhatatakse. Sa ei saa eksida ja tunned ära nende läheduse, kes sulle kallid on. 

Kui sul järgmine kord igatsus peale tuleb, siis palu mõnda märki. Ja seejärel hoia oma silmad lahti, sest sa saad selle lohutava, raviva, armastava ja toetava märgi.

 

 

 

 

 


Ingel nr. 2

Sinu ingel on siin selleks, et sulle teada anda midagi. Ta toob su ellu uue armastuse või parandab olemasolevat suhet. 

Inglid on kuulnud su palvet ja teavad su igatsusi ja soove. Sa tahad enda ellu kedagi, kes sind mõistaks ja armastaks. Sa tahad teada, kas see suhe on veel pingutusi väärt või pead sa selle lõpetama. Sa tahad teada, kas su üksindus kunagi lõppeb ja kas ilusamad päevad on veel ees.

Jah, su soovid täituvad varsti. 

Aga sa pead alustama iseendast. Hakka iseennast kõigepealt armastama. Ja siis hakkavad ka teised sind armastama. Mine välja ja lõbutse. Leia tagasi oma elurõõm. Lõbutse nii nagu siis, kui sa olid veel laps. Sära!

Sa pead kirjutama üles täpselt, millist elu sa tahaksid elada ja milline peaks olema sinu elukaaslane. Pane kirja kõik head omadused, mida sa oma kallima juures näha tahaksid.

Ja seejärel kohtu uute inimestega. Sest sa kunagi ei tea, millal sa kohtud selle õige inimesega. Tõenäoliselt kohtud sa läbi mõne sõbra, sest inglid kasutavad tihti sõpru või pereliikmeid selleks. 

Ära karda väljuda oma mugavusstsoonist, sest hingesõbraga võid sa kohtuda täiesti ootamatul moel. 

Kui su suhe on aga katki või teie vahel on rutiin ja ükskõiksus, siis katsu meenutada kõike ilusat, mis sind alguses tema juures köitis. 

Mille pärast ta sulle meeldis? Mida sa tema juures armastasid? Miks sa temasse armusid? 

Katsu teha midagi, mis aitaks teie ellu tuua rohkem romantikat ja aitaks rutiinist lahti saada. 

Tee stiilimuutus, osta uued riided, käi juuksuris, hoolitse rohkem enda eest.

Minge koos nädalavahetuseks kuskile. 

Ole loominguline.

 

 

 

 


Ingel nr. 3

Sinu ingel tahab sulle teada anda, kui uhke ta sinu üle on ja kui kaugele oled sa oma elus jõudnud hoolimata kõikidest läbielamistest! Inglid on näinud kõike, mida sa üle oled pidanud elama ja kõiki su takistusi. 

Inglid tahavad sulle teada anda, et nad on alati su kõrval olnud. Nad on olnud õnnelikud iga su edusammu üle, mis sa teinud oled, iga su õnnestumise üle. Ja, et sa oled võtnud uue suuna oma elus. 

Nad on näinud, kuidas sa oled oma hirmudest pidanud üle saama.

Nüüd aga, kus see kõik on möödas, hakkavad asjad paremini minema. Ilusad asjad ja sündmused on sind ees ootamas. Keskendu sellele, mida sa tahad ja mitte sellele, mida sa ei taha. Pane oma eesmärgid ja soovid kirja ja unista, sa oled väärt palju rohkem, kui sa seda arvad.

Ära muretse enam, sa pead teadma, et kõik tuleb sinuni õigel ajal ja sa näed läbi väikeste märkide, mis sind juhatavad, et sa oled õigel teel. Kõik, mis sa pead tegema, on keskenduda sellele, mida sa tahad ja olla tänulik kõige eest. 

Sa pead enda heaolu huvides lõpetama suhted mõningate inimestega, kes sulle head ei soovi ja kes takistavad sul edasi minna.

Sul ei ole vaja neid suhteid taga kahetseda, sest varem või hiljem oleksid need suhted nagunii lõppenud. Mine edasi ja ära vaata tagasi.

Ja võta aega iseenda jaoks. Selleks, et näha iga päev ilu enda ümber. Tunda lillede lõhna. Ja tuletada meelde, kus sa oled. 

Ole tähelepanelik ja ära unusta märke!

 

 

 

 

 


Ingel nr. 4

Sinu inglid on näinud sinu hingevalu. Ja nad on näinud, mida see valu sinuga teeb. See valu paneb sind sööma või suitsetama, alkoholi tarbima või ärrituma, vihastama ja teisi kritiseerima... See valu ei lase sul elada ja võtab ära su hingerahu.

Sa pead ennast vabastama kõigest sellest, mis pole sulle hea ja mis võib sind hävitada. Muremõtted ja sõltuvusharjumused ei tee kellelegi head. 

Sa pead muutma oma mõtlemist ja eluviisi positiivsemaks. Sa pead kasutama igal hommikul ärgates ja õhtul magama heites positiivseid lauseid, mis annavad sulle tagasi enesekindluse ja väärikuse. Sa pead vahetama oma halvad harjumused heade ja tervislikemate vastu. 

Sa pead vaatama tulevikku optimistlikuma ja lootusrikkama pilguga. Sa ei tohi elada minevikus. Sa pead uskuma, et sa väärid paremat. 

Sa pead mõtlema iseendale. Sa pead uskuma imedesse. Palu, et su inglid sind aitaksid. 

Inglid aitavad muuta su elu paremaks ja õnnelikumaks. Sa pead omalt poolt lõpetama halbade mõtete mõtlemise ja vahetama iga negatiivse mõtte positiivsega. Ja sa ei tohi unustada, et su inglid on sinu kõrval ja aitavad sind. 

Palu oma ingleid appi iga kord, kui sa tunned, et ei suuda enam, palu neilt jõudu ja tuge, et sa jaksaksid oma koormat kanda. Nad aitavad sind. 

Ja kui sa tõesti püüad ja katsud parem olla, siis saad sa teenitud tasu. Ilus elu on sind ootamas kõikide su pingutuste eest. Sa oled seda väärt.


Kommentaare ei ole