{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 19. aprill

  Foto : unsplash / Jasmin Junger Jäär Armastus. Ku...

 

Foto : unsplash / Jasmin Junger

Jäär

Armastus. Kui lahendust ei ole, siis pole ka probleemi. Tõenäoliselt eelistad sa ignoreerida oma suhteprobleeme ja mängid jaanalindu. Töö. Kui sa oled uue töökoha otsingul, siis võid sa leida ühe väga hea pakkumise. Ära kahtle oma võimetes. Tervis. Kui su lähedased arvasid, et sul ei ole piisavalt iseloomu dieedi pidamiseks, siis nad eksisid sügavalt. Raha. Pluutol on sulle varuks üks ilus üllatus seoses rahaga.

Väike nõuanne: ära kuluta liiga palju, eriti siis, kui sa tahad rikkaks saada


Sõnn

Armastus. Kui sa oled hiljuti leidnud oma ellu armastuse, võivad kõik su lähedased näha, kui õnnelik sa oled. Töö. Ära unusta oma tutvusi ära kasutada, sa ei tea iial, milleni see võib viia. Tervis. Hea uudis: Päike, elu ja tahtejõu sümbol, viib su terviseprobleemid ära. Raha. Üks Neitsi tähtkujus sündinud toob sulle ühe hea uudise.

Väike nõuanne: hoia oma head mainet


Kaksikud

Armastus. Selle asemel, et nagu kaks seppa raiuda ja oma õigust taga nõuda, katsuge suhelda rahulikult ja viisakalt nagu täiskasvanud inimestele kohane. Töö. Sa ei unusta kunagi ühtegi solvangut. Ikka ja jälle mõtled sa ühele vanale loole ja oled sellepärast halvas tujus. See aga ei tule sulle täna töö juures kasuks. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha, see aitab sul pead tuulutada. Raha. Täna võid sa palju raha teenida.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga ja jää alati rahulikuks


Vähk

Armastus. Hoolimata kõikidest probleemidest jääd sa truuks oma kaaslasele. Seda parem. Töö. Täna on sind ees ootamas üsna hea päev. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas maandada stressi taset. Mine näiteks matkama. Raha. Rahaprobleemid panevad sind muretsema täna. Ainult, et muretsemine probleeme ei lahenda. Sinu rahaprobleemidele tuleb lahendus juba õige varsti.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja pinged kaovad

 


Lõvi

Armastus. Sa ei kannata enam välja seda rutiinset ja igavat elu, sa igatsed vahelduse järele. Töö. Suured muutused on sind ees ootamas, valmista oma vaim ette. Tervis. Kõik läheb hästi, ära unusta vitamiine võtta. Raha. Tõenäoliselt hakkab su rahaline seis vaikselt paranema.

Väike nõuanne: kui sa lepid vähesega, saad sa rohkem juurde. 


Neitsi

Armastus. Midagi pole teha, tõenäoliselt olete te mõlemad liiga kangekaelsed, et teha esimest sammu ja otsida lepitust. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda täna. Tervis. Kui tervis on sulle muret valmistanud viimasel ajal, siis peaks tänane päev tooma häid uudiseid. Raha. Ära raiska, ära laena ja ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära süüdista oma saatust


Kaalud

Armastus. Sinu kannatlikkusel on piirid. Töö. Sul on tunne, et sinu elus ei liigu enam mitte miski ja iga päev sarnaneb eelmisele. Tervis. Sa oled närviline ja kannatad stressi all. Unusta kõik oma mured ja mine veeda aega lähedaste seltsis. Raha. Ära kiirusta, kui sa ei taha halbade üllatuste osaliseks saada.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Skorpion

Armastus. Ära otsi armastust internetist. Tule oma mugavustsoonist välja ja räägi selle töökaaslasega, kes sulle meeldib. Töö. Osad töökaaslased ei suuda isegi varjata kadedust, mida nad sinu vastu tunnevad. Tervis. Sa peaksid tõsiselt hoolitsema oma vaimse tervise eest. Raha. Tegele oma rahaasjadega enne, kui on liiga hilja.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

 


Ambur

Armastus. Ava oma süda armastusele, sa oled ise ehitanud endale müürid ümber ja imestad, et sa nii üksi oled. Töö. Tänane päev toob sulle tõenäoliselt väga häid uudiseid. Tervis. Sa lausa pakatad energiast. Raha. Ole ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: naudi rohkem käesolevat hetke


Kaljukits

Armastus. Sa oled hakanud kahtlema oma tunnetes. Töö. Sa oled oodanud nii kaua, oled veetnud magamata öid, oled tundnud suurt stressi aga nüüd on see kõik möödas ja sulle tehakse üle ootuste hea pakkumine. Tervis. Sa oled valmis mägesid liigutama. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära lükka teiste abi tagasi


Veevalaja

Armastus. Täna mõistad sa oma elukaaslast ilma sõnadetagi. Töö. Sul on tunne, et sul pole piisavalt tegevusvabadust. Tervis. Sa oled väsinud ja närviline. Raha. Täna võib väike rahaingel sind külastada.

Väike nõuanne: küsi palgakõrgendust


Kalad

Armastus. Paljudele teie seast tehakse abieluettepanek. Töö. Töö juures valitseb hea õhkkond, sa oled väga rahul, et sul on see üks töökaaslane, kellega sa väga hästi läbi saad. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, et vältida halbu üllatusi.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks

 

Kommentaare ei ole