{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 12. aprill

Foto : unsplash / Debby Hudson    Jäär Armastus. Tä...

Foto : unsplash / Debby Hudson

 

 Jäär

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma põhjust rahuloluks. Töö. Sul on vaja paindlikumat meelt selleks, et takistustest üle saada. Tervis. Jupiter toetab sind ja sa peaksid olema üsna heas vormis. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära ela ainult teiste jaoks


Sõnn

Armastus. Praegune periood ei ole kõige kergem sinu elus. Töö. Täna tulevad sulle õigel hetkel kõige paremad ideed. Tervis. Ära unusta oma tervise eest hoolitseda. Raha. Armastus ja raha ei sobi kokku. 

Väike nõuanne: võta asju filosoofilisemalt


Kaksikud

Armastus. Räägi täna oma elukaaslasega südamest südamesse, et muuta omavahelist suhet paremaks. Töö. Sul on põhjust rõõmustamiseks, sest tänane päev toob sulle väga häid uudiseid. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist, sest halbadest toitumisharjumustest saavad alguse mitmed terviseprobleemid. Raha. Ole ettenägelikum ja kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära ütle asju, mida sa hiljem kahetseda võid


Vähk

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole hetkel just kõige parem. Töö. Pane oma isiklikud ootused ja soovid paika, mõtle rohkem oma tuleviku peale ja ära maga oma parimaid aastaid maha. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma ja jälgima oma kehakaalu. Raha. Suur rahaõnn sind täna ei saada, seega ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks

 

 


Lõvi

Armastus. Tänu Veenuse praegusele aspektile avaneb sul võimalus lahendada ära oma suuremad suhteprobleemid. Töö. Ära võta kõike liiga isiklikult ja ära muutu töö juures emotsionaalseks. Tervis. Lõpuks ometi kaob väsimus, mis sind viimasel ajal kimbutanud on. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: ära riku oma tervist halbade mõtetega


Neitsi

Armastus. Lõpuks ometi hakkab kõik jälle hästi minema. Töö. Päev algab üsna ilusti aga pealelõunal võivad tekkida esimesed probleemid ning arusaamatused. Tervis. Sa oled optimistlik ja heas vormis. Raha. Mingeid muutusi silmapiiril näha ei ole. 

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks


Kaalud

Armastus. Täna ei ole kõige parem päev selleks, et rääkida tõsistest teemadest. Töö. Kasuta ära oma head veenmisoskust. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist ja tänu sellele ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Saturn ja Kuu mõjutavad sinu tervise sektorit, miljonäriks sa täna ilmselt ei saa.

Väike nõuanne: õpi vigadest ja ära korda neid


Skorpion

Armastus. Lõpuks ometi hakkad sa oma elukaaslast paremini mõistma. Töö. Võib juhtuda, et just sulle usaldatakse ühe tähtsa projekti ellu viimine. Tervis. Sa peaksid olema nii vaimselt, kui füüsiliselt heas vormis. Raha. Neptuun mõjutab su rahaasju ja võib sulle kaasa tuua suurt õnne.

Väike nõuanne: lõpeta see suur muretsemine

 

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled üksik, võid sa täna kohtuda selle õige inimesega. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt


Kaljukits

Armastus. Tõenäoliselt oled sa praegusel hetkel oma eluga üsna rahul. Töö. Ole julgem ja algatusvõimelisem. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Tänu kolme planeedi seisule võid sa täna suurt kasu teenida. 

Väike nõuanne: ära kõhkle nii palju ja tegutse


Veevalaja

Armastus. Suhe kallimaga peaks olema nii hea, et teil on raske teineteiseta hetkegi olla. Töö. Viivitused ja takistused ei lase sul oma asjadega tegeleda. Tervis. Mõtle rohkem oma kehakaalu peale, ära unusta sporti teha. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: organiseeri oma päevi paremini


Kalad

Armastus. Keegi võib sulle täna väga ilusa üllatuse teha. Töö. Sa leiad lahendused kõikidele probleemidele. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Praegune planeetide seis on väga hea, sa võid saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: hoidu vaidlustest

Kommentaare ei ole