{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 29. aprill

  Foto : unsplash / Heidi Samuelson Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / Heidi Samuelson

Jäär

Armastus. Tänane päev peaks tulema sinu jaoks eriti hea. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt märkad sa, et ühel inimesel, keda sa ometi nii tihti kohtad, on sinu vastu soojemad tunded tekkinud. Töö. Ilmselt tekib täna üks probleem, mida sa üksi lahendada ei suuda. Midagi ei jää üle, kui sul tuleb pöörduda abi saamiseks selle töökaaslase poole, keda sa muidu eriti kõrgelt ei hinda. Tervis. Sul on kogu aeg külm viimasel ajal. Võib-olla tuleks sul kontrollida kilpnääret? Raha. Sa tunned, et su rahaasjad hakkavad paranema. Kuidas ka ei ole, planeedid hellitavad sind praegusel perioodil täiesti ära.

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks ja ära suru oma tahtmist iga hinna eest läbi

 

Sõnn

Armastus. Kõik pingutused, mida sa oled teinud, hakkavad vilja kandma. Sinu eraelu peaks olema rahulik ja harmooniline. Töö. Sa oled otsusekindlam ja viid oma plaanid ellu ilma suuremate probleemideta. Tervis. Sa tunned, et kevad ei ole enam kaugel aga talve jooksul oled sa natuke juurde võtnud. Ära tunne ennast süüdi, vali edaspidi paremini, mida sa sööd. Raha. Mitte ükski planeet ei viibi hetkel sinu raha sektoris, seega peaks kõik minema probleemideta.

Väike nõuanne: õpi vigadest ja ära korda neid


Kaksikud

Armastus. Täna peaks algamas sinu elus uus peatükk. Midagi väga ilusat on juhtumas. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Ja jää igas olukorras rahulikuks, et hoida ära pingeid töökaaslastega. Tervis. Sa pead vabanema oma halbadest harjumustest enne, kui see hakkab su tervise peale. Raha. Su rahaline seis hakkab paranema vaikselt.

Väike nõuanne: usu sellesse, et kõik läheb hästi


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt on su elukaaslane halvas tujus millegi pärast ja lausa otsib, mille pärast vaielda. Isegi, kui sa tahad rahu, pead sa oma õiguste eest seisma. Töö. Sa oskad töö juures pingeid maandada ja vaenlasi lepitada. Täna pead sa ilmselt taas sekkuma. Tervis. Sa oled heas vormis ja heas tujus. Katsu ainult rohkem magada. Raha. Marss on sulle viimasel ajal päris palju probleeme kaasa toonud, täna jätab ta sind õnneks rahule. Katsu siiski oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: ära riku oma elu ära omaenda kinnismõtete pärast

 


Lõvi

Armastus. Veenuse mõjutusel peaksid sa tundma täna veelgi suuremat lähedust oma elukaaslasega. Töö. Täna avaneb sul võimalus näidata, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa võid tunda kerget väsimust, ära unusta vitamiine võtta. Raha. Planeetide seis on üsna hea täna. 

Väike nõuanne: vaata elu läbi parema pilgu


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks kaasa tooma pingeid ja vaenulikku meeleolu sinu ja su elukaaslase vahel. Su kaaslane võib sulle etteheiteid teha ühe teatud inimese suhtes, kellega sa liga palju aega koos veedad. Töö. Kõik edeneb sinu käes, eriti täna. Sa ei vaata isegi kella ja oled ihu ja hingega oma töö juures. Tervis. Sa pead rohkem oma keha kuulama ning hoidma tervist. Raha. Võib juhtuda, et sa saad täna suurema summa raha.

Väike nõuanne: võta oma otsuseid üksi vastu


Kaalud

Armastus. Selle asemel, et rõõmustada oma kaaslase edusammude üle, tunned sa kadedust. Kui sa oled vallaline, siis satud sa kogu aeg valede inimeste otsa, sest sa valid endale selliseid kaaslaseid, keda sa saaksid oma tahtmise järele muuta. Töö. Sul on motivatsioonipuudus. Tervis. Ära anna alla, ära langeta käsi, ära lase oma mustadel mõtetel oma elu kontrollida. Suuna oma mõtted parematele radadele. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ühe pettumuse.

Väike nõuanne: hoia ennast


Skorpion

Armastus. Ära ela kaksikelu, ära arva, et rohi on mujal rohelisem. Töö. Lahenda kiiremad probleemid ruttu ära. Tervis. Hoidu kõikidest liialdustest. Raha. Rahaprobleemid hakkavad sind ärritama juba. Eriti selle tõttu, et su tutvusringkonnas on palju selliseid, kes elavad palju paremat elu, kui sina. Ära võrdle end teistega. 

Väike nõuanne: ära kõhkle nii palju

 


Ambur

Armastus. Sa kohtusid hiljuti ühe inimesega, kelle peale sa liiga palju mõtlema oled hakanud. Töö. Sa oled liiga iseseisev ja teed alati asju oma äranägemist järgi. Sa pead õppima paremini kohanema. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Tõenäoliselt ei tohiks probleeme tekkida. Ole siiski ettevaatlik ja ära larista liiga palju.

Väike nõuanne: saa oma hirmudest jagu ja ära ela oma tuju teiste peal välja.


Kaljukits

Armastus. Sa pead sellega leppima, et inimesed muutuvad kogu elu. Töö. Planeedid on sinuga ja sa tahad täna lõpuks ometi näidata, milleks sa tegelikult võimeline oled. Ära siiski üle pinguta. Tervis. Sa oled väsinud, isegi kui sa ei taha seda endale tunnistada. Puhka rohkem. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema. 

Väike nõuanne: ära usu liiga palju oma kujutlusvõimet


Veevalaja

Armastus. Sul olid head kavatsused ja soovid aga tänane päev rikub kõik ilusa ära. Töö. Parem on, kui sa lobisemise asemel teeksid natuke rohkem tööd. Tervis. Tõenäoliselt kimbutavad sind külmetushaigused, pane ennast soojalt riidesse ja joo kuuma teed. Raha. Rahaprobleemid sulle hetkel muret ei valmista.

Väike nõuanne: ära unusta, et hädaldamine on aja ja energia raiskamine


Kalad

Armastus. Veenus saabub sinu astroloogilisesse taevasse ja toob su ellu palju romantikat ning armastust. Töö. Päev algab üsna rahulikult, pealelõunal tekivad aga konfliktid ühe töökaaslasega ühe tehnilise probleemi tõttu. Tervis. Mis oleks, kui sa mõtleksid täna natuke rohkem oma vaimse tervise peale? Mine näiteks loodusesse jalutama või joonista midagi? Raha. Ükskõik, millised plaanid sul praegu ka pole, oota natuke enne, kui tegutsed, sest su rahaline seis pole hetkel kõige parem.

Väike nõuanne: ära näe oma probleeme suuremana, kui nad seda on

Kommentaare ei ole