{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 1. aprill

Foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok    Jäär Armastus. S...

Foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok


 

 Jäär

Armastus. Sa ei lepi enam keskpärase elu ja leigete tunnetega, sa tahad elada täiel rinnal ja tunda tõelist armastust. Loodame, et su partner on valmis ennast natuke muutma. Töö. Täna tulevad sul väga head mõtted pähe, mis aitavad sul karjääris suure sammu edasi teha. tervis. Selle jaoks, et oma tervise eest paremini hoolitseda, tuleb sul hakata rohkem liikuma, sporti tegema ja toituma tervislikumalt. Raha. Hakka mõtlema, kuhu oleks kõige targem oma kapitali paigutada, kui sulle juhuslik suur varandus sülle kukub.

Väike nõuanne: sa ei ole süüdi kõiges, mis maailmas toimub. Ela oma elu ja ära muretse nii palju.


Sõnn

Armastus. Sa ei ole kindel, kas öelda või mitte öelda seda, mis sul südamel kripeldab. Parem oleks siiski, kui sa räägiksid ja oleksid avameelne. Töö. Praegu ei peata sind miski ja seda parem. Tervis. Väga hea periood on praegu, kõik su terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Lõpeta see hädaldamine ja muretsemine, hakka tegutsema ja su probleemid kaovad.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega.


Kaksikud

Armastus. Kuula rohkem oma kaaslast, sa oled muutunud tema suhtes nii ükskõikseks. Suurest murest ja meeleheitest võib ta minna mujalt lohutust otsima. Töö. Planeedid toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära kurna ennast ära. Raha. Väga hea periood selleks, et uurida erinevaid võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: austa ka teiste arvamusi


Vähk

Armastus. Suuri üllatusi tänane päev kaasa ei too, lepi sellega, mis sul juba on. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis, viimaste nädalate masendus hakkab kaduma. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi

 


Lõvi

Armastus. Kõik läheb hästi, kui sa hoiad keelt rohkem hammaste taga. Töö. Tänane päev võib sulle tuua ühe ilusa üllatuse. Tervis. Väsimus hakkab kaduma ja see on hea märk. Raha. Mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära näe probleeme seal, kus neid ei ole


Neitsi

Armastus. Ära anna katteta lubadusi. Töö. Täna ei tohiks probleeme ette tulla. Tervis. Sa oled väga heas vormis, väikesed terviseprobleemid, mis sind viimasel ajal kimbutanud on, hakkavad kaduma. Raha. Mõned viivitused võivad tekkida.

Väike nõuanne: organiseeri oma päeva paremini


Kaalud

Armastus. Ära hakka täna tõsistest asjadest rääkima, sest see võib halvasti lõppeda. Praegu pole selleks kõige õigem aeg. Töö. Ole hoolsam ja tähelepanelikum. Tervis. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. Raha. Ole ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju asjade pärast, mida sa muuta ei saa


Skorpion

Armastus. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, võib juhtuda, et üks teatud isik üritab sind ja su kaaslast lihtsalt riidu ajada. Töö. Ära räägi oma elust nii palju! Tervis. Su tervis peaks olema hetkel väga hea. Raha. Hea periood on sinu elus algamas.

Väike nõuanne: ära kuula liiga palju kuulujutte

 


Ambur

Armastus. Üks inimene su minevikust ilmub täna välja. Töö. Keskendu rohkem, sa oled muutunud liiga hajameelseks. Tervis. Sa pead endale puhkust lubama. Raha. Midagi tõsist sul karta pole vaja, katsu ainult piirata oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes sinust hoolivad


Kaljukits

Armastus. Suhtle rohkem, sest suhtlemine on iga suhte alus ja nii hoiad sa arusaamatusi ära. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja tead, mida sa tahad. Tervis. Planeetide mõju on praegusel hetkel üsna hea. Raha. Su olukord on stabiilne.

Väike nõuanne: tunnista oma vigu


Veevalaja

Armastus. Muuda ise oma elu paremaks ja ära oota, et teised seda teeksid. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Sa pead ainult rohkem magama. Raha. Su majanduslik seis hakkab vaikselt paranema ja sa võid rahuliku südamega hingata.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kalad

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua rõõmustavad uudiseid. Töö. Kõik läheb hästi, sa tead, et oled õigel teel. Tervis. Sul on rohkem jõudu ja energiat ja see on väga hea. Raha. Õpi oma vigadest ja ära korda neid.

Väike nõuanne: investeeri tulevikku

Kommentaare ei ole