{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 24. aprill

  Foto: unsplash / Peter Burdon Jäär Armastus. Sa o...

 

Foto: unsplash / Peter Burdon

Jäär

Armastus. Sa oled suure südamega ja helde, sa ei oota midagi vastu. See on sinust väga suuremeelne, eriti sellepärast, et see on lihtsalt sinule omane. Vaata ainult, et keegi su head südant kurjasti ära ei kasuta. Töö. Sulle tehakse üks väga hea pakkumine täna. Tervis. Kui sa oled tervisespordi kõrvale jätnud, siis nüüd on aeg ennast käsile võtta. Raha. Juba mõnda aega on su rahaasjad olnud natuke keerulised tänu Saturni aspektile. Õnneks lõppevad kõik su probleemid nüüd, sest Saturn ei mõjuta enam sinu raha sektorit ja seega hakkab su majanduslik seis järsult paranema. 

Väike nõuanne: vali paremini, kellega sa suhtled ja kellele sa oma muredest räägid


Sõnn

Armastus. Sa tunned ennast hetkel nagu lind puuris. Töö. Uraani positiivne mõju muudab su elu lihtsamaks. Tervis. Millal sa viimati kontrollisid oma hammaste tervist? Raha. Planeetide mõju on väga hea praegusel hetkel.

Väike nõuanne: ole kannatlikum ja ära ärritu, kui asjad ei lähe nii nagu sa seda sooviksid


Kaksikud

Armastus. Praegusel hetkel tundub, et kõik läheb su elus hästi. Töö. Sa tunned, et su kannatlikkusel on piirid ja et sa ei talu kauem enam seda olukorda välja. Tervis. Ära vaata liiga palju uudiseid, hoia oma vaimset tervist. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, nii leiad sa lahendusi, mida sa vajad.

Väike nõuanne: tee kõik, et su lähedased oleksid õnnelikud, see teeb ka sind õnnelikuks


Vähk

Armastus. Merkuur toetab sind ja aitab sul paremini hakkama saada oma kaaslase tujumuutustega. Töö. Tõenäoliselt on sind ees ootamas väga head uudiseid. Tervis. Sa oled liiga närviline ja peaksid rohkem sporti tegema, et pingeid maandada. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest täna.

Väike nõuanne: ole rohkem päikese käes, see aitab halbadest mõtetest lahti saada

 


Lõvi

Armastus. Ära hakka oma kaaslase taga nuhkima, sa muudad ise oma elu keeruliseks. Töö. Sa oled rabanud viimasel ajal mitmel rindel nii, et pole isegi korralikult lõunapausi pidanud. Isegi oma lähedased oled sa oma töö tõttu hooletusse jätnud. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoia oma tervist. Raha. Ära loobi raha tuulde. 

Väike nõuanne: tee mõistlikke valikuid


Neitsi

Armastus. Millal sa viimati oma kaaslast üllatasid? Töö. Sa tead, milliseid meetmeid kasutada, et probleeme lahendada. Tervis. Mine trenni. Raha. Ära anna kiusatustele järgi. Ära laena. 

Väike nõuanne: ära otsi ideaale


Kaalud

Armastus. Veenus muudab su igapäevast elu ilusamaks. Töö. Alles eile pidasid su töökaaslased sind meeldivaks ja toredaks inimeseks. Täna muudavad nad aga arvamust, sest sa oled halvas tujus ja näitad kõigile koha kätte. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Ole ettenägelikum ja ära tee seda, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne: ära lase sündmustel end kaasa haarata


Skorpion

Armastus. Ära otsi internetist armastust. Töö. Sa igatsed uute väljakutsete järele ja oled väsinud rutiinist. Tervis. Kui sul on juuksed tuhmid ja küüned haprad, siis võta A-vitamiini. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: tee oma elus suurpuhastus

 


Ambur

Armastus. Ära ela kaksikelu ja ära varja oma elukaaslase eest tõde. Töö. Tänane päev ei tule just kõige kergemate killast. Tervis. Sa peaksid täna olema väga heas vormis. Raha. Kasuta praegust Merkuuri aspekti ära selleks, et luua kord oma rahaasjades.

Väike nõuanne: hoolitse oma tervise eest, kui sa tahad elu nautida


Kaljukits

Armastus. Sa igatsed vabaduse järgi. Ära karda ja tee oma äranägemise järgi, see ei pane su suhet ohtu. Töö. Mõned suuremad muutused on sind ees ootamas. Tervis. Juba hommikul vara oled sina tegus ja toimekas. Võib juhtuda, et su kaaslane ei kannata su head tuju välja. Lase tal olla omaette ja ära tee välja. Raha. Marsi mõju on nagu kahe teraga mõõk. Sa võid teenida suurt tulu aga ära riski ilmaasjata.

Väike nõuanne: kui su elus on halb periood, siis võib väiksemagi takistus tunduda ületamatu. 


Veevalaja

Armastus. Sa ei ole enam kindel, mida sa päriselt tahad, sa oled nagu tuulelipp ja ei suuda kahe vahel valida. Töö. Õpi koostööd tegema, sa oled nagu üksik hunt kogu aeg ja su kolleegid on hakanud sind imelikult vaatama. Tervis. Võta end käsile ükskord ja hakka oma tervise eest paremini hoolitsema. Raha. Su rahaasjadel pole midagi häda, võib juhtuda, et tänane päev toob sulle isegi natuke lisa.

Väike nõuanne: räägi asjadest nii nagu nad on


Kalad

Armastus. Tormioht on silmapiiril. Mõned arusaamatused võivad põhjustada suure pahanduse. Töö. Sa oled kogu aeg nii viisakas, naeratav ja abivalmis aga palgatõusust pole ikka juttu olnud. Äkki oled sa liiga tagasihoidlik? Tervis. Lõpeta see priiskamine, muuda oma eluviise paremaks ja su tervis paraneb. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: kui takistused peaksidki tekkima, siis ära kaota julgust, jää igas olukorras rahulikuks

Kommentaare ei ole