{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 17. aprill

  Foto : unsplash / Євгенія Височина Jäär Armastus....

 

Foto : unsplash / Євгенія Височина

Jäär

Armastus. Lõpuks ometi hakkab su teinepool märkama, kui palju pingutusi sa iga päev teed selleks, et teie suhe toimiks. Töö. Mõnikord sul lihtsalt ei ole koostöövaimu. Tervis. Kui sa veel sporti ei tee, siis peaksid sa selle peale hakkama tõsisemalt mõtlema oma tervise huvides. Raha. Kõik läheb plaanipäraselt.

Väike nõuanne: ära põgene oma kohustuste eest


Sõnn

Armastus. Hoia rohkem oma kaaslast, kes tihti peab sinu kangekaelse iseloomu pärast kannatama. Töö. Head uudised ei ole enam kaugel, jätka sama usinalt, kui enne. Tervis. Võib juhtuda, et täna mõistad sa rohkem, kui varem, et sa lihtsalt pead muutma oma eluviise paremaks. Raha. Viimased kuud ei ole olnud kõige paremad, organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära süüdista ennast kõiges


Kaksikud

Armastus. Sa oled suure südamega, annad kahe käega ja ei oota midagi vasta. Töö. Head uudised on sind täna ootamas. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Sa võid saada täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära kahtle oma võimetes


Vähk

Armastus. Vallaliste jaoks võib tänane päev kujuneda eriti tähtsaks ja määravaks. Töö. Kaalu iga otsust väga hoolikalt. Tervis. Naerata rohkem ja mõtle häid mõtteid. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: katsu rohkem puhata

 


Lõvi

Armastus. Sa pead täna rohkem jälgima seda, mida sa ütled ja kuidas sa räägid oma elukaaslasega, sest tühjast sõnast võib tekkida suur pahandus. Töö. Vaata, et su töökaaslased ei kasuta su head südant ära. Tervis. Stress ei ole tervisele hea. Raha. Kõik läheks hästi, kui sa ei võtaks ühtegi otsust liiga kiiresti vastu.

Väike nõuanne: ära ela minevikus, ära mõtle sellele, mis on halvasti


Neitsi

Armastus. Praegused ajad ei ole kõige paremas. Liiga palju pingeid ja arusaamatusi on õhus. Töö. Sind kiidetakse ja sinu tööga ollakse rahul. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist. Raha. Hoia silmad lahti, head võimalused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Kaalud

Armastus. Sa naudid oma elu ilma muretsemata homse pärast. Töö. Unistuste töökoht ei ole enam kaugel. Tervis. Muuda oma eluviise tervislikemaks. Raha. Mõned rahaprobleemid leiavad lahenduse.

Väike nõuanne: ole ambitsioonikam


Skorpion

Armastus. Ühe kunagise suhte vari võib kõik ilusa ära rikkuda. Töö. Su töökaaslased hindavad su heatahtlikku otsekohesust ja siirust. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Tõenäoliselt on sind ees ootamas mõned suuremat sorti kulutused.

Väike nõuanne: kõike ei saa ette näha

 


Ambur

Armastus. Ära mängi tulega ja ära riku kellegi teise pärast oma praegust suhet ära. Töö. Väga head tööalased ja rahalised võimalused tekivad täna. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma, tee vähemalt sporti ja liigu rohkem. Raha. Tõenäoliselt leiad sa vahendid, mille abil oma plaanid ellu viia.

Väike nõuanne: ära mõtle asjadele, mida sa ei taha


Kaljukits

Armastus. Tutvumisportaalid ei ole paarisuhtes olevatele inimestele, ära seda unusta ja kõik läheb hästi. Töö. Üks ootamatu sündmus võib täna aset leida. Tervis. Sa muretsed liiga palju. Raha. Sa võid avastada ühe ootamatult hea plaani, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: kontrolli oma käitumist paremini


Veevalaja

Armastus. Kõik läheb nii hästi, kui võimalik. Töö. Ole kohusetundlikum ja ära lobise liiga palju. Tervis. Sa oled liiga närviline. Raha. Ole ettenägelikum ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju homse pärast ja naudi rohkem tänast päeva


Kalad

Armastus. Millal sa viimati oma elukaaslast üllatasid? Töö. Sa kohtud ühe Kaksikute tähtkujus sündinud inimesega, kellega tekib terav sõnavahetus. Tervis. Kui sa mõtleksid rohkem oma kehakaalu peale täna? Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: ole ettenägelikum

Kommentaare ei ole