{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 21. aprill

  Foto : unsplash / Jessica Johnston Jäär Armastus....

 

Foto : unsplash / Jessica Johnston

Jäär

Armastus. Sa suudad paremini oma tundeid väljendada tänu Merkuuri aspektile. Ja see teeb su suhtele ainult kasuks, sest tavaliselt ei näita sa midagi välja. Töö. Hoidu liiga hullumeelsetest plaanidest. Tervis. Tõenäoliselt oled sa paremas vormis täna. Raha. Merkuur toob sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära lase raskustel ennast heidutada


Sõnn

Armastus. Sa kohtusid mõni aeg tagasi ühe inimesega, kes avaldas sulle suurt muljet ja keda sa ei suuda unustada. Töö. Tee seda, mis on õige. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Hea päev selleks, et leida võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: kui sa oled pinges, siis pane rohkem tähele, mis su ümber toimub


Kaksikud

Armastus. Jupiteri mõjutusel ei suuda sa oma elukaaslast täna ära imetleda. Sa näed ainult seda, mis temas head on. Töö. Mõned tööpäevad on paremad, kui teised. Täna on sul tunne nagu upuksid sa oma töösse. Tervis. Sa võid tunda väsimust. Ära unusta vitamiine võtta ja rohkem puhata. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ära võta asju nii isiklikult, see muudab su suhteid teistega keerulisemaks


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt unistad sa teistsugusest suhtest. Inimesest, kes mõistaks sinu soove sõnadetagi. Ja kes tuleks päästaks sind sellest üksluisest elust. Töö. Väsimus on töö juures sinu kõige suurem vaenlane. Võib juhtuda, et täna ei ole sa väga aktiivne ega abivalmis. Tervis. Su enesetunne ei ole just kõige parem, sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Lahenda oma probleemid ruttu ära.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 


Lõvi

Armastus. Organiseeri mõni nädalalõpp või õhtupoolik kahekesi, kui sa tahad, et elu sulle ilusaid üllatusi teeks. Töö. Sa oled liiga palju ennast tagasi hoidnud, jätnud palju asju ütlemata ja nüüd sa tunned, et sa enam ei jaksa nii jätkata. Tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad sind täna kimbutada. Raha. Jupiter toob sulle palju häid võimalusi.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju


Neitsi

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida, ära muuda ise olukorda hullemaks. Töö. Sulle meeldib vaadata rohkem tuleviku suunas, täna pead sa aga ühe vana probleemiga tegelema. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Saturn aitab sul ühte oma projekti ellu viia.

Väike nõuanne: vaata, et igal asjal oleks oma koht ja iga asi oleks omal kohal


Kaalud

Armastus. Täna tunned sa, et sa lausa igatsed oma kaaslase järele. Töö. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Tervis. Su tervis ei ole hetkel just kõige parem ega ka kõige halvem. Raha. Üldiselt ei tohiks probleeme tekkida.

Väike nõuanne: ära raiska oma väärtuslikku aega tühise loba peale


Skorpion

Armastus. Täna muutud sa eriti dramaatiliseks ja võib juhtuda, et hakkad kahtlustama oma kaaslast suurtes pattudes. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamass. Tervis. Väga palju energiat sul just ei ole aga suur väsimus sind ka ei kimbuta. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma rõõmustavaid uudiseid.

Väike nõuanne: ära riku oma häid võimalusi ära

 


Ambur

Armastus. Täna peaksid sa olema oma elukaaslasega ühel lainel. Töö. Sulle tehakse väga hea pakkumine. tervis. Tänu Merkuuri heale mõjule oled sa heas vormis. Raha. Võib juhtuda, et sa saad täna väga suure summa raha.

Väike nõuanne: ära uju vastuvoolu


Kaljukits

Armastus. Merkuur paneb sind mõistma su suhte tõelist väärtust. Töö. Tänane päev peaks tulema eriti kiire ja tegus. Tervis. Ära söö liiga palju, see ei tee su tervisele head. Raha. Veenus aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: hoia suhteid lähedastega


Veevalaja

Armastus. Kui sul on erimeelsusi elukaaslasega, siis katsu täna probleemidest rääkida. Töö. Ole ettenägelikum ja ära tee vigu. Tervis. Ära muutu liiga emotsionaalseks, ära tõsta häält ja katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Raha. Mitmed head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: tee iga asja omal ajal, mitte varem ega hiljem


Kalad

Armastus. Merkuur avab uue peatüki sinu elus. Üks tähtis sündmus peaks täna aset leidma. Töö. Üks arusaamatus ühe kolleegiga võib su tänase päeva ära rikkuda. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära unusta, et elu on tehtud kõikide värvitoonidega


Kommentaare ei ole