{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 20.aprill

  Foto : unsplash / Marc Schulte Jäär Armastus. Sa ...

 

Foto : unsplash / Marc Schulte

Jäär

Armastus. Sa oled muutunud liiga autoritaarseks kodus ja ootad, et teine inimene oleks sinuga kõiges alati nõus. Sulle isegi meeldib, kui ta sinu pilli järgi tantsib, kas pole nii? Töö. Juba varsti võid sa ühe oma suurema unistuse ellu viia. Tervis. Kas keegi pole kunagi näinud sind sporti tegemas? Täna igatahes otsustad sa end käsile võtta ja tõmbad botased jalga. Raha. Pane oma vaim valmis, sest kõik ei pruugi minna sinu ootuste kohaselt.

Väike nõuanne: igale probleemile leidub lahendus


Sõnn

Armastus. Sinu kannatused pole veel lõppenud. Aga peamine probleem, mille peale sa pead mõtlema on pigem see: kas see kõik ikka on seda väärt? Töö. Ära provotseeri nii palju, ära tegele tühiste asjadega, ära ärrita oma töökaaslasi. Tervis. Praegu ei karda sa mitte midagi. Su tervis on tugev ja ükski haigus sulle ligi ei pääse. Raha. Ära võta kuulda kõikide nõuandeid, vastasel korral võid sa rohkem kaotada, kui võita.

Väike nõuanne: ära unusta oma lähedaste eest hoolitseda

 

Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära otsi tõelist armastust liiga kaugelt: üks Kaalude tähtkujus sündinud isik, kes elab samas linnas, ootab kannatamatult, mil saaks sinuga kohtuda. Töö. Hea uudis on sind täna ootamas. Tervis. Igal asjal oma aeg: aeg tööd teha, aeg puhata. Ära seda unusta ja kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlik oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: ära loobi suuri sõnu


Vähk

Armastus. Sinu arvates on tutvumisportaalid üksnes toredaks ajaviitevõimaluseks. Aga ära unusta, et teine inimene võib tõsiselt võtta seda, mida sa talle räägid. Töö. Sa ei ole oma tingimustega rahul ja sul on raske seda varjata. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Praegu ei ole just kõige rõõmsam periood sinu elus. 

Väike nõuanne: ära anna kiusatusele järgi

 


Lõvi

Armastus. Ühe kunagise suhte vari rikub ikka veel su elu. Töö. Täna suudad sa vastata kõikidele kirjadele ja kõnedele ilma mingi probleemita, sa oled tegus ja eeskujulik. Tervis. Hoia oma liigeseid. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid võimalusi, kuidas oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja tee rohkem järeleandmisi


Neitsi

Armastus. Tänane õhkkond soodustab pingete tekkimist. Töö. Kõik läheb hästi, sa võid kuulda täna midagi väga huvitavat. Tervis. Ilmselt kimbutavad sind seedeprobleemid hetkel. Raha. Üldiselt peaks su rahaasjad olema pigem korras. Ära siiski laena raha ühele lähedasele, see võib teie omavahelise suhte ära rikkuda.

Väike nõuanne: ära võta enda peale teiste muresid


Kaalud

Armastus. Räägi oma elukaaslasele oma soovidest ja igatsustest, võib-olla on temal ka mingeid mõtteid, millest ta pole julgenud sulle rääkida. Kasutage kujutlusvõimet ära ja muutke oma elu põnevamaks. Töö. Sa suudad kõik ära teha lühikese ajaga täna. Ära ennast siiski ära kurna. Tervis. Sa lausa pakatad heast energiast ja oled täies vormis. Raha. Piira oma kulutusi. 

Väike nõuanne: ära võta liiga kergekäeliselt otsuseid vastu


Skorpion

Armastus. Ära põgene armastuse eest. Mis siis, et sa ei ole harjunud sellega, et kõik hästi läheb. Mõni inimene võib tõesti sinust hoolida, usu siis seda, mida ta sulle ütleb ja ära sea kõiki tema sõnu kahtluse alla. Töö. Tõenäoliselt on sul täna palju tegemist. Tervis. Hoolitse rohkem oma selja eest. Raha. Ära võta laenu täna. 

Väike nõuanne: sa pead rohkem puhkama

 


Ambur

Armastus. Keskendu täna rohkem iseendale ja oma isiklikele soovidele. Töö. Tänane päev ei too sulle oodatud uudiseid. Tervis. Ära kurna ennast ära, sa tunned end küll hästi aga tegelikult vajab su keha praegu puhkust. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: helista mõnele heale tuttavale


Kaljukits

Armastus. Võta end käsile ja ära mõtle enam selle peale, mis kunagi juhtus. Töö. Planeetide seis ei ole praegu just kõige parem, sa vajad selgust. Tervis. Sa oled melanhoolses tujus täna. Raha. Ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi


Veevalaja

Armastus. Organiseeri romantiline õhtupoolik. Töö. Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi. Tervis. Sa oled korralikult välja puhanud ja heas vormis. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: mõtle positiivsemate lahenduste peale


Kalad

Armastus. Täna tuleb sul taluda ilmselt oma elukaaslase müristamist ja paha tuju. Töö. Tõenäoliselt antakse sulle teada, et sa pead end natuke käsile võtma. Tervis. Mine loodusesse jalutama. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära vihasta teiste peale


Kommentaare ei ole