{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 4. aprill

  Foto : unsplash / Tim Marshall Jäär Armastus. Mõn...

 

Foto : unsplash / Tim Marshall

Jäär

Armastus. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida aga õnneks on su suhe piisavalt tugev. Töö. Sa oled valmis viima oma ambitsioone ellu. Tervis. Hoia oma kehakaalu, söö mitmekülgsemalt ja liigu rohkem. Raha. Rahaprobleemid võivad hetkel muret valmistada.

Väike nõuanne: aeg annab arutust


Sõnn

Armastus. Su suhtes on liiga palju rutiini, võta midagi ette enne, kui on hilja. Töö. Täna avaneb sul võimalus oma teadmistega silma paista. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis, kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: usalda esimest muljet

 

Kaksikud

Armastus. Täna on kindlasti õhus armastust ja romantikat. Töö. Sa võid saada väga hea pakkumise. Tervis. Planeetide seis on väga hea, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära vaata selja taha


Vähk

Armastus. Su süda tunneb igavust. Töö. Sul tuleb võib-olla langetada üks raske valik täna. Sea oma vaim valmis. Tervis. Rahulik päev on sind ees ootamas. Raha. Su rahaasjad pole kõige paremas korras hetkel. 

Väike nõuanne: ära ütle midagi, mida teised võivad valesti tõlgendada

 


Lõvi

Armastus. Võib juhtuda, et su tee ristub täna ühe tundmatu inimesega, kellega sul tekib kohe suur lähedus. Töö. Mõned halvad üllatused võivad juhtuda. Tervis. Ära ülehinda oma jõudu. Raha. Praegu pole kõige õigem aeg selleks, et oma rahaga mängida.

Väike nõuanne: kui sa oled kedagi tahtmatult solvanud, siis vähemalt tunnista oma vigu


Neitsi

Armastus. Rahulik periood on su elus algamas. Töö. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Tervis. Hea oleks, kui sa liiguksid rohkem ja teeksid sporti. Raha. Ära kuluta liiga palju, praegu pole selleks õige aeg.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada, ole sina ise


Kaalud

Armastus. Kui südames on päike, läheb kõik hästi. Töö. Lõpuks ometi saad sa oma töö eest väärilise tasu. Tervis. Hinga sügavalt sisse ja mõtle ainult häid mõtteid. Raha. Ära muretse liiga palju, sest su probleemid lahenevad.

Väike nõuanne: õpi paremini suhtlema


Skorpion

Armastus. Sa ei tea enam, mida sa õieti tahad, ühelt poolt tahad sa avastada uusi silmapiire, teiselt poolt käsib südametunnistus truu olla. Töö. Kõik läheb hästi, head uudised ootavad sind. Tervis. Puhka rohkem ja ära kurna ennast ära. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

 


Ambur

Armastus. Täna võid sa kohtuda ühe inimesega oma minevikust toidupoes või tänaval. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja ettevõtlik, mitte miski ei peata sind. Tervis. Õnneks läheb kõik hästi, sa oled heas vormis. Raha. Ole mõistlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju, sest hirmul on suured silmad


Kaljukits

Armastus. Sa oled hakanud unistama teistsugusest elust. Töö. Sa oled tahtejõudu täis ja tead, mida sa tahad. Sa aitad ühele probleemile lahenduse tuua. Tervis. Söö rohkem taimset toitu. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks, sest elu peab elama


Veevalaja

Armastus. Ära alaväärtusta ennast liiga palju. Näe rohkem seda, mis sinus head on. Töö. Edu saadab sind su ettevõtmistes, sa võid täna suuri asju korda saata. Tervis. Jälgi paremini seda, mida sa sööd. Raha. Kui sul on rahaprobleeme olnud, võid sa leida kiire lahenduse täna.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kalad

Armastus. Ära unusta kogu ülejäänud maailma ja oma kohustusi armastuse pärast. Töö. Sul on selged ideed ja leidlikkus tuleb sulle täna kasuks. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Täna võid sa saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: vali paremini, kellega sa suhtled


Kommentaare ei ole