{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 25. aprill

  Foto : unsplash / Aaron Burden Jäär Armastus. Ära...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Jäär

Armastus. Ära mõtle nii palju selle inimese peale, kellega sa hiljuti kohtusid. Ta pole seda väärt, et sa oma elu tema pärast ära rikuksid. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Kui viimasel ajal on terviseprobleemid sind kimbutanud, siis nüüd peaks su tervis hakkama paranema. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Sõnn

Armastus. Su elukaaslase sugulased võivad põhjustada pahandusi ja probleeme sinu ja su kaaslase vahel. Töö. Üks vahejuhtum tekitab sinus sügavat pettumust. Tervis. Sa tunned väsimust, võta aega puhkamiseks. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära võta enda peale liiga palju kohustusi


Kaksikud

Armastus. Mis oleks, kui sa valmistaksid oma kaaslasele üllatuse? Töö. Hoidu erimeelsustest ja arusaamatustest ülemustega. Tervis. Ära unusta sporti teha ja tervislikumalt toituda. Raha. Planeedid toovad sulle täna rahaõnne.

Väike nõuanne: võta asju rohkem huumoriga


Vähk

Armastus. Ära lase väikestel probleemidel oma elu ära rikkuda, katsu olla mõistvam ja järeleandlikum. Töö. Näita ennast parimast küljest ja ära tee ühtegi viga. Tervis. Ära unusta oma kehakaalu jälgida. Raha. Kõik võimalused on avatud.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine

 


Lõvi

Armastus. Ära mängi tulega ja ära anna kiusatusele järgi. Töö. Hea uudis on see, et su töökaaslased hindavad sind kõrgelt ja ei jäta seda sulle ütlemata. Tervis. Üldiselt peaksid sa end hästi tundma, ära unusta ainult mõtelda positiivselt. Raha. Su rahaasjad peaksid hakkama märkimisväärselt paranema.

Väike nõuanne: ära ela oma halba tuju teiste peal välja


Neitsi

Armastus. Sa oled nii emotsionaalne. Isegi peale pikki kooseluaastaid, tunned sa ikka sama tugevat armastust oma elukaaslase vastu. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult ja ära ärritu nii palju. Sa kurnad ainult ise ennast sellega ära. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Sa võid sooritada väga hea rahalise tehingu.

Väike nõuanne: ära kaota külma närvi


Kaalud

Armastus. Rutiin võib suhtele väga halvasti mõjuda pikema perioodi vältel. Võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Töö. Planeedid annavad sulle julgust selleks uueks tööpäevaks. Kõik läheb hästi. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid natuke rohkem sporti. Raha. Juba varsti peaksid sa saama ühe väga hea üllatuse.

Väike nõuanne: tee minevikuga lõpparve, unusta kõik oma kahetsused ja sea endale uued eesmärgid


Skorpion

Armastus. Ära unusta iseennast ära. Mõtle oma isiklikele soovidele ja vajadustele. Töö. Su asjad hakkavad liikuma just selles suunas nagu sina seda tahad. Tervis. Ära ole nii tujukas. Katsu midagi ette võtta, mis aitaks sul stressi taset maandada. Raha. Sa peaksid saama õige varsti ühe väga hea üllatuse.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 


Ambur

Armastus. Hoia rohkem oma elukaaslast, ta kannatab kõik vaikides välja, sina aga isegi ei märka tema ohvrimeelsust. Töö. Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad täna aset leida. Tervis. Hoia oma vaimset tervist. Raha. Ära ole hooletu! 

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg kõige hullemale


Kaljukits

Armastus. Sa ütled küll, et otsid oma ellu kedagi, samas on aga näha, et sa kardad armastust ja põgened iga kord, kui keegi üritab sulle läheneda. Töö. Ära ärritu, kui kõik ei lähe su soovide kohaselt. Tervis. Midagi tõsist sind ei ähvarda. Hoia siiski rohkem oma tervist. Raha. Sa võid saada ootamatust kohast suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära riku oma mainet ära


Veevalaja

Armastus. Praegu ei ole kõige paremad ajad, liiga palju pingeid on viimastel päevadel tekkinud. Töö. Ka töö juures ei ole õhkkond kõige parem, sa tunned, et su ümber on liiga palju stressi ja see teeb sind närviliseks. Tervis. Ära söö liiga palju magusat. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: räägi rohkem sellest, mida sa mõtled ja kuidas sa end tunned, see muudaks su suhteid teistega paremaks


Kalad

Armastus. Tundub nagu ei huvitaks su elukaaslast enam su elu ja olu. Tee talle selgeks, et see ei ole normaalne. Töö. Ära muretse nii palju sellepärast, mida teised sinust arvavad ja mõtlevad. Tervis. Millal sa viimati korralikult magasid? Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: muuda oma suhete kvaliteeti paremaks

Kommentaare ei ole