{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 18. aprill

Foto : unsplash / Gary Bendig    Jäär Armastus. Või...

Foto : unsplash / Gary Bendig

 

 Jäär

Armastus. Võib juhtuda, et üks vahejuhtum avab täna su silmad. Töö. Kui sa oled juba pikemat aega hoogu võtnud ja julgust kogunud, et ülemusega tõsiselt rääkida, siis ära enam kaua oota. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit täna. Raha. Isegi, kui rahaprobleemid muudavad su elu keerulisemaks, ära kaota lootust, kõik su probleemid võivad laheneda kiiremini, kui sa seda ootad.

Väike nõuanne: ära lase teistel sekkuda oma eraellu


Sõnn

Armastus. Naudi rahu ja harmooniat, mis su paarisuhtes taas valitseb. Töö. Kui sa ootad ühte vastust seoses oma tulevikuga, siis ilmselt täna seda oodatud vastust ei tule. Tervis. Võib olla seljaga seotud probleemid kimbutavad sind rohkem, kui tavaliselt. Raha. Kasuta kõiki võimalusi ära, hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: sa ei saa kõike kontrollida, kohane paremini iga uue olukorraga


Kaksikud

Armastus. Juba mõnda aega oled sa liiga palju hakanud naeratama ühele koostööpartnerile, kes omakorda sulle iga kord silma teeb. Töö. Kui sa hakkad töökaaslastega tüli norima ja vaidlema, siis ei vii see sind kuhugi. Tervis. Sa lausa pakatad energiast ja tervisest täna. Raha. Sa kaitsed oma huve ja seda parem. 

Väike nõuanne: ole mõistvam teiste suhtes ja ära pea pikka viha


Vähk

Armastus. Ära mõtle nii palju oma eksi peale, mis läinud, see läinud. Töö. Sa oled eriti nõudlikuks muutunud praegusel perioodil, eriti iseenda vastu aga ka teised peavad selle all kannatama. Tervis. Millal sa viimati korralikult magasid? Raha. Tänane päev ei tule just kõige parem, seega ära liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: ära lase oma probleemidel oma elu ära rikkuda

 


Lõvi

Armastus. Täna tuleb üsna delikaatne päev, mis võib kaasa tuua pettumust ja reetmist. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võivad sõbrad sulle rääkida midagi, mis paneb sind kahtlema oma suhte tulevikus. Töö. Tänane tööpäev on sama meeldiv, kui kevadised päevad. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Sa tahaksid küll rohkem kulutada, peamiselt selleks, et stressi maandada aga ära seejuures oma rahalisi võimalusi ära unusta.

Väike nõuanne: ära unusta huumorit kasutada 


Neitsi

Armastus. Lõpuks ometi tunned sa, et sa oled üsna õnnelik. Töö. Sa oled sügavalt pettunud, sest su plaanid läksid vett vedama. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hea rahaõnn on sinuga täna.

Väike nõuanne: jaga oma rõõmu lähedastega aga ära võta nende probleeme oma õlgadele


Kaalud

Armastus. Ava oma silmad. Ja kuula rohkem seda, mis su ümber toimub. Töö. Sa lausa pakatad energiast ja oled ambitsioonikas, hea päev on sind ees ootamas, üks töökaaslane võib sind meeldivalt üllatada. Tervis. Sa oled otsustanud teha rahu iseendaga ja otsid võimalust kuidas stressist vabaneda. Jätka samas vaimus. Raha. Sa organiseerid hästi oma rahaasju aga kahjuks kõike ette näha ei saa.

Väike nõuanne: kui asjad ei lähe sinu soovide kohaselt, siis vaata, kas sa ikka liigud õiges suunas


Skorpion

Armastus. Kui sa organiseeriksid midagi romantilist koos elukaaslasega, aitaks see teil oma suhet lähedasemaks muuta. Töö. Planeetide seis on üsna hea, ole ainult ise ettevõtlikum. Tervis. Sinu terviseks! Hoia ennast rohkem täna, et viirushaigused sulle ligi ei pääseks. Raha. Sulle ei meeldi kokku hoida, teisiti praegu aga ei saa.

Väike nõuanne: ära käi kogu aeg mööda tallatud rada, mine uusi silmapiire avastama

 


Ambur

Armastus. Ära raiska oma energiat kogu aeg katsudes oma kaaslast muuta. Töö. Tõenäoliselt tuleb sul arvestada võimalike muutustega juhtkonnas. Tervis. Võib-olla kimbutavad sind praegusel ajal peavalud ja uneprobleemid. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, lotoga sa ilmselt ei võida aga võlgadesse sa ka ei satu.

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja ära otsi pidevalt enda juures vigu


Kaljukits

Armastus. Sa igatsed romantilise suhte järele, tahad oma ellu hingesõpra, kes sind mõistaks ja kes aitaks sind sellest üksluisest elust välja. Töö. Kaitse ennast kuulujuttude eest. Tervis. Üldiselt on su tervis hea aga sa tunned aeg-ajalt kerget väsimust. Raha. Kõik võimalused on avatud, sa võid võita suurvõidu aga ka kaotada täiesti reaalsusetunde.

Väike nõuanne: ära eira oma probleeme


Veevalaja

Armastus. Marss kohtub Veenusega. Sinu tee ristub ühe võluva tundmatuga. See armastus aga võib teha haiget sinu lähedastele. Töö. Üks töökaaslane ähvardab lahkumisavalduse lauale panna. Tervis. Su tervis pole hetkel kõige tugevam, hoia ennast rohkem. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju, suur rahaõnn sind täna ei saada aga häid uudiseid võid sa saada küll.

Väike nõuanne: ära unusta oma sõpru


Kalad

Armastus. Ära lase kahtlustel oma suhet rikkuda, räägi asjadest otse ja ilma keerutamata. Töö. Keskendu paremini. Tervis. Viimane aeg teha tervisesporti, ära unusta hantleid kätte võtta, su lihased pole kõige paremas vormis. Raha. Ükski planeet ei mõjuta täna su rahaasju ja see on hea uudis. 

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada

Kommentaare ei ole