{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas noorkuu ajal soove teha nii, et need täide läheksid

  Foto : unsplash / Ben Koorengevel  Kas sa tahad, et su elu...

 

Foto : unsplash / Ben Koorengevel

 Kas sa tahad, et su elu oleks parem ja õnnelikum? Siis usu, et kõik on sinu enda kätes.

Kuu on inimesi lummanud aastatuhandete jooksul. Juba maiad tegid Kuu faaside kohta märkmeid. Ja meie esivanemad pidasid silmas Kuu seisu aiapidamise ning põlluharimise juures. Mitmed tsivilisatsioonid uskusid, et Kuul on suur võim meie üle. Täna aga räägime noorkuust. Sest järgmine noorkuu ei olegi enam nii kaugel. Ja koos sellega saab alguse uus kuutsükkel. Seega on praegu kõige õigem aeg selleks, et seada paika uued plaanid ja eesmärgid ning soovida seda, mis on sulle südamelähedane ja tähtis ja mille täideviimist sa soovid. Vaata, mida sa tegema pead selleks, et su soovid täituksid. 

Noorkuu on kuutsükli osa. Kuu faase on 8 ja need on kuu loomine, noorkuu, poolkuu, kasvav kuu, täiskuu, kahanev kuu, poolkuu ja vanakuu. Noorkuu ajal on Kuu Maa poole pööratud külg varjus ehk siis Kuu on Maa ja Päikese vahel. Sellel hetkel ei saa me Kuud näha, sest ta on liiga lähedal Päikesele ja tema külg jääb Maa varju. Kuutsükkel kestab keskmiselt 29 päeva. Aastas on keskmiselt 12 noorkuud (igal kuul üks). Noorkuu ajal algab aga uus kuutsükkel ja selle tõttu peetakse noorkuu aega uueks alguseks ja kõige paremaks ajaks, mille ajal teha uusi plaane või soovida midagi.

Kõige võimsamad kuu faasid on noorkuu ja täiskuu aeg. Kasvava kuu energia (mis jääb noorkuu ja täiskuu vahele) on kõige parem aeg soovide tegemiseks. Noorkuuga algab uus kuutsükkel, selle tõttu on just praegu aeg teha järgnevaks 30 päevaks plaane ning soovida seda, mille täideviimist sa tahaksid järgmisel kuul. Noorkuu periood on väga võimas aeg, mille soosib eelkõige kõike uut: uut algust, uusi tutvusi, uusi häid võimalusi, uusi harjumusi... Ja selle kõige jaoks ei ole isegi vaja uskuda imedesse. Pane lihtsalt paberile selgelt kirja, mida sa tahaksid oma eluga peale hakata. Mida selgemad on su eesmärgid ja soovid, seda kindlamini need täituvad. Sageli lihtsalt me ei viitsi võtta aega selleks, et üldse midagi soovida. 

 


Kuidas siis tuleks noorkuu ajal oma soove teha? 

 

Energeetiline puhastus

Puhasta oma kodu kõigest halvast. See aitab sul vabaneda kõigest negatiivsest, mis aja jooksul on kogunenud. Kõik sinu ümber on täis negatiivset energiat, mida sa oma mõtete ja sõnadega oled päevast päeva koju toonud. Negatiivne energia tekib vaidluste, solvamiste, halbade mõtete, ka haiguse, leina või negatiivsete inimeste tõttu, kes su kodus on käinud. Ja kui sa ise peaksid kannatama stressi, väsimuse või masenduse käes, siis tee endale puhastav vann jämeda soolaga ning lavandliõliga.

 

Küllusetšekk  

Kui sa tead, mis asi on külgetõmbeseadus, siis sa ilmselt oled teadlik, mis on küllusetšekk. Nii nagu nimest võib välja lugeda, on tegemist rahatšekiga, milla sina ise endale teed. Sa pead tegema endale küllusetšeki 24 tundi peale noorkuud selleks, et tõmmata ligi raha ja küllust (või siis armastust, tervist, tööd, õnne jne). Kuna tegemist on tšekiga, siis mõtleme me ikka rohkem raha peale aga tegelikult võid sa soovida ju seda, mida sul kõige rohkem hetkel vaja läheb: head õnne, edu, kingitusi, kohtumisi jne. 

 


Soovide tegemine noorkuu ajal

Soovitatav on, et sa teed oma soovid 24 - 48 tundi peale noorkuud. Selle jaoks pead sa olema rahulikult ja kirjutama üles kõik oma soovid, kavatsused ja plaanid järgnevaks 30 päevaks. Võta selleks näiteks vihik ja kirjuta iga rea peale 1 soov. Mõtle kõigele sellele, mida sa tahaksid täide viia, ära teha ning mida sa endale sooviksid. Ole võimalikult täpne ja kirjuta olevikuvormis, minavormis ning positiivselt (ma tõmban oma ellu häid ja siiraste kavatsustega inimesi). Kõik see, mida sa soovid, puudutab sind ennast. Ära tee kellegi teise eest soove. Kirjuta näiteks üles 10 soovi, mille täideminekut sa soovid järgneva 4 nädala jooksul. Samuti võid sa kasutada ära seda aega, et kirjutada üles kõik see, mille eest sa oma elus tänulik oled. Või siis näiteks see, millest sa vabaneda soovid. Veelgi parem, kui sa vaatad seda nimekirja iga päev ning loed seda, kui positiivset mantrat.


Unistuste tabel

Sea endale suured eesmärgid. Ja et sul vahepeal need eesmärgid meelest ei läheks ja oleksid kogu aeg silme ees, siis koosta endale eesmärkide ja unistuste tabel. Ehk siis sul tuleb koostada väike pildipank ja panna see seina peale. Sa võid selleks kasutada pilte või joonistusi oma eesmärkidest. See aitab sul paremini keskenduda ja töötada oma eesmärkide nimel. 


Kiri universumile

Miks sa ei võiks kirjutada ühe kirja ja rääkida oma olukorrast, sellest, millest sa tahaksid oma elus vabaneda ja sellest, mida sa igatsed oma ellu. Kirjuta oma soovidest ja unistustest. Ja jällegi ole võimalikult täpne. Kui sa tahad uut maja osta, siis kirjuta millist maja ja kus. Kirjuta positiivses vormis. Ning ära unusta tänada. Ja kujuta oma peas juba ette, et su soovid on täitunud (täitumas) ning seejärel pane kiri ära silma alt, unusta kõik oma mured ja ole lihtsalt tänulik. Kui sa ei taha kirja alles hoida, siis võid sa ta ära põletada.



Kommentaare ei ole