{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas vanaemad peaksid saama lastelaste hoidmise eest tasu?

  Foto : unsplash / Nikoline Arns Ãœks Briti vanaema keeldus ...

 

Foto : unsplash / Nikoline Arns

Ãœks Briti vanaema keeldus oma lapselast hoidmast, kui ta selle eest tasu ei saa. 

Daily Mail'i sõnul on see vanaema arvamusel, et iga töö on oma palga väärt. Teisisõnu ei ole ta nõus oma lapselast hoidma, kui talle selle eest ei maksta.

Ta palus oma tütrel maksta talle 12 naelsterlingit (14 eurot) tunnis lapsehoidmise eest. Ta selgitas: "Mu tütar palus mul hoida last 2 - 3 päeva nädalas aga ma käin tööl. Ja selle tõttu tahan ma, et mulle makstakse lapsehoidmise eest tasu. Ma armastan oma lapselast küll aga ma ei taha, et mind võetakse lapsehoiuna."

 

Tütar ise peab seda aga normaalseks maksta oma emale lapselapse hoidmise eest tasu, küll aga leiab ta, et 12 naelsterlingit on natuke liiga kallis, seega maksab ta 10 £ tunnis (11,86 eurot). 

Vanaema aga leiab, et sellest ei piisa: "Ma ei ole lastehoid, mul on ka oma isiklik elu, ma käin tööl ja ma leian, et tütar peaks aru saama, et hoides tema last teen ma seda oma töötundide arvelt, seega kui ma pean koju jääma, vajan ma raha, et teenida tagasi seda, mis mul töö arvelt saamata jääb. ". 

See lugu tekitas elavat keskustelu internetis. Osad inimesed leidsid, et vanaemal on tuline õigus, teised aga pidasid seda täiesti vastuvõtmatuks ja avaldasid meelt, et vanaema peaks hoidma oma lapselast hoopis täiesti tasuta.

Mida teie sellest loost arvate?

Kommentaare ei ole