{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa tahad teada saada, kas keegi on sinust huvitatud, siis vaata, millele sa pead tähelepanu pöörama

  Foto : unsplash / Priscilla Du Preez Kui keegi sulle meeld...

 

Foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Kui keegi sulle meeldib, siis sa loodad ikka, et see on vastastikkune. Selleks aga, et teada saada, mida teine inimene sinust mõtleb, pead sa tähelepanu pöörama ühele üksikasjale. 

Kehakeel võib palju rääkida inimese tõeliste mõtete ja tunnete kohta. Üldiselt ei hakka keegi ju otse küsima teise inimese käest, mida ta sinust arvab, selle tõttu ongi hea tunda kehakeele märke, mille abil sa võid teada saada seda, mis sind huvitab. Ja selle jaoks pead sa tähelepanu pöörama ühele teatud üksikasjale. 

 

 

Tihti öeldakse, et pilk räägib rohkem, kui sõnad aga selleks, et päriselt teada saada, kas see inimene sinu vastu huvi välja näitab, tuleb sul vaadata tema jalgade asendit. Kehakeele spetsialist ja psühholoog Hanan Parvez kinnitab, et kui inimese jalad on sinu poole suunatud ja kui lisaks sellele seisab ta sulle väga lähedal, siis sümboliseerib see nii intellektuaalset, kui füüsilist lähedusesoovi. Psühholoogi sõnul see, kui keegi seisab sinu vastas ja tema jalad on sinu poole suunatud, on see märk sellest, et ta tahab sinuga koos olla nii praegu, kui edaspidi. Inimesed tahavad ikka suhelda nendega, kes neile meeldivad. Sama kehtib ka füüsilise külgetõmbe suhtes: kui keegi puudutab sind, siis tähendab see, et ta on sinust väga huvitatud. Aga siin ei tohi omavahel ära segada lihtsalt teatud eesmärgi nimel suhte otsimist ning tõsisema suhte loomist. 

 

 

Kui sa ei ole kindel selle teise inimese tunnetes, siis vaata tema jalgu, see väike detail aitab sul selgust saada. Ja selleks, et veelgi kindlam olla tema tõelistes tunnetes, vaata ka teisi märke, mis ei peta: ta naeratab, ta vaatab sulle kaua silma, ta puudutab sind tihti või katsub seista võimalikult lähedal. Kõik need märgid viitavad, et ta tahab olla sinuga koos nii kaua, kui võimalik ja et sa oled õigel teel. Ja jälle, heida pilk tema jalgadele: kui ta pilgutab sulle silma ja toksib jalaga vastu maad samal ajal, siis on kõik hästi. Kui ta jalad on suunatud aga väljapääsu poole, siis tunneb ta sinuga koos olles suurt igavust ja ta tahab ainult minema minna. Kui ta sirutab aga jalad istudes välja või paneb laua peale, pole ta sinust huvitatud. 


Kommentaare ei ole