{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige truumad tähemärgid!

  Foto : unsplash / Christiana Rivers        Mõnikord teki...

 

Foto : unsplash / Christiana Rivers

 

 

 

 Mõnikord tekib küsimus, kas truudusetus pole mõnel lihtsalt kaasa sündinud. Kui vaadata tähemärke ainult astroloogilise külje pealt, siis on selge, et paljudel tekib raskusi monogaamse eluviisi viljelemisega. Teiste jaoks on truudus aga püha ja eluliselt tähtis.

 

Millised 3 tähemärki oma kaaslast iialgi ei peta? 

Kõikidel truudel tähemärkidel on üks ühine omadus ja selleks on nende element. Nad kõik kuuluvad nimelt maamärgi alla ja on tänu sellele kuulsust kogunud, kui targad, arukad, mõistlikud ja vaimselt küpsed. Mis puutub inimestesse, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või siis Kaljukitse tähtkujus, on täiesti mõeldamatu minna vaatama mujale, kui nad on kellegagi juba koos. Lisaks sellele ei tüdine nad nii ruttu ega vaja vaheldust. Nad parem päästavad oma suhte, kui jätavad kõik sinnapaika kohe peale esimest tüli. 

Mis puutub aga kergemeelsetesse tähemärkidesse, siis tuleb ära märkida Jäärad, Amburid ja Veevalajad. Sind on hoiatatud! 

 

 

 

 

 

Seega kõige truumate tähemärkide top 3 on kolmandal kohal ...

Kaljukits

Kui Kaljukits sind armastab, siis kogu eluks. Ta on hästi vanamoodsate vaadetega, traditsiooniline, kellele meeldivad vanad au sees olevad väärtushinnangud. Ta peab tähtsaks abielu, stabiilsust ja püsivust, lojaalsust ja mis kõige tähtsam - truudust. Kui tema kaaslane peaks aga teda petma, oleks see tema jaoks täielik läbikukkumine.

 

Teisel kohal on ...

Sõnn

Sõnni jaoks on tema emotsionaalne ja tööalane stabiilsus väga tähtsad, ta otsib enda kõrvale inimest, kes oleks tema silmis parim ja sobiks saatma teda kodu eluks. Kui ta on leidnud selle õige, siis ei muuda ta enam oma arvamust. Ja lepib oma kaaslasega sellisena nagu ta on.

 

 

 

 

 

Kõige truum tähemärk on aga ...

Neitsi

Neitsi on selle edetabeli eesotsas. Ta ei lase end kiusatusest kaasa kiskuda, ta ei lähe kellegi teisega kaasa, sest see ei kattu tema väärtushinnangutega. Ja ta ei taha end süüdi tunda. Kui ta tahab midagi oma elus muuta, siis ta räägib sellest otse.

 

 



Kommentaare ei ole