{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära aprillikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Tuqa Nabi

Armastus 

Paare ootab ees rahulik kuu, mõned erimeelsused võivad tekkida aga need lahenevad ruttu. Kevadel puhkeb armastus lausa õide. Ent need, kes igatsevad hingesõbra järele, peavad veel natuke kannatust varuma. Üksindus siiski koormavaks ei muuta. Sest üksi elamine ei tähenda sugugi seda, nagu tuleks end maailma eest ära peita. Ka vallalistel tekib võimalus nautida kevadet täiel rinnal. 


Tervis

Võib-olla ainuke mureallikas sellel kuul ongi tervis. Aga me ei räägi ka suurest murest vaid murevarjust. Kevadel võivad erinevad allergiad sind kimbutada ja häirida seega su igapäevast elu. Hingemisteedega seotud probleemid võivad tekkida. Muidu aga peaksid sa olema heas vormis ja see ongi kõige tähtsam.

 


Töö ja raha

Mis puutub tööasjadesse, siis mingeid muutusi ette pole näha, vähemalt nende jaoks, kellel on juba ametikoht olemas. Töö juures on aga kiired ja põnevad ajad aprillis. Sa jätkad samas vaimus ja sul on palju häid ideid. Aprillis sa tõenäoliselt palgakõrgendust ei saa aga ära muretse, sul ei ole enam vaja kaua oodata. Hiljemalt septembris hakkad sa kõrgemat palka saama. Ja need, kes tööd otsivad, ei pea enam kaua ootama, üks hea uudis on tulemas.


Pere ja sõbrad

Sõpradega meeldib sulle aeg-ajalt kohtuda küll aga öösiti pidutseda sa enam ei viitsi. Sul on oma eluga liiga palju tegemist ja töökoormus on üsna suur. Võib juhtuda, et üks kauge sugulane võtab sinuga ühendust üle pika aja.

Kommentaare ei ole