{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: täna leiab aset võimas Jupiteri-Neptuuni konjunktsioon. Vaata, milliseid muutusi see kaasa toob

  Foto : unsplash / NASA  Väga haruldane nähtus leiab täna, ...

 

Foto : unsplash / NASA

 Väga haruldane nähtus leiab täna, 12. aprillil aset: Jupiter ja Neptuun kohtuvad Kalade märgis esimest korda üle 166 aasta. Tegemist on kinjunktsiooniga, mis toob head õnne kõigile ning tõotab muuta meie elu järgnevaks 166 aastaks! 

Õnne planeet Jupiter kohtub unistava Neptuuniga Kalade märgis. Selline nähtus leidis viimati aset 1856. aastal! 

Jupiter ja Neptuun kohtuvad üldiselt iga 13. aasta järel erinevates sodiaagimärkides, seega on tegemist haruldase sündmusega. Veelgi haruldasem on aga see, et mõlemad taevakehad kohtuvad Kalade märgis, meie elus on tegemist täiesti ainulaadse juhtumiga, sest järgmisel korral leiab see aset 2188. aastal ja mitte enne. 

Meil on ainulaadne võimalus mõtelda täna selle peale, mida me tahame oma elus ära teha, milliseid unistusi me tahame ellu viia, mida me tegelikult soovime üle kõige. See konjunktsioon, mis leiab aset Kalade märgis, võib kõik muuta ja palju rohkem, kui sa seda arvad. Pane oma soovid, unistused, lootused ja ootused paberi peale kirja. 

Selle konjunktsiooni mõju peaks olema tunda veel nädal aega hiljem, seega kasuta seda aega ära targalt. 

 


Jupiteri ja Neptuuni konjunktsioon Kalades toob kaasa erakordselt head õnne

See konjunktsioon on juba sellepärast tähtis, et tegemist on väga haruldase sündmusega, mis tõotab kaasa tuua häid muutusi. See on nagu hea enne. See kosmiline ühendus toob palju õnne kaasa kõikidele sodiaagimärkidele, seega ära imesta, kui su elus hakkavad imed juhtuma. 

Ehkki Jupiter ja Neptuun jätkavad oma reisi üheskoos Kalades veel terve kuu aja jooksul (ja jätkavad seda vahelduva eduga ka terve ülejäänud aasta jooksul), siis on nende nurkkaugus 0 kraadi just 12. aprillil, kui leiab aset konjunktsioon ehk ühendus. 

Jupiter Kalades kutsub meid üles olema optimistlikumad ja lootusrikkamad. Usu rohkem iseendasse, oma unistustesse ja oma plaanidesse: kõik võib täide minna!

Korraga võib sulle meelde tulla üks soov, millest sa oled aastaid unistanud ja mida sa nüüd tahaksid ellu viia. Või mõni muu hea idee, mis on sulle südamelähedane. Paljud asjad leiavad nüüd õnneliku lahenduse. 

 


Jupiteri ja Neptuuni konjunktsioon Kalades: millist mõju see avaldab sinu tähemärgile? 

See konjunktsioon tõotab kaasa tuua head õnne kõikidele sodiaagimärkidele, osadele toob see aga suuremat õnne, kui teistele. 

Alustame Jääradest. Kasuta seda õnne toovat perioodi ära selleks, et panna oma prioriteete paika. Õpi hindama seda, mille üle tänulik olla. 

Sõnn, sa leiad rahu lähedastega koos olles. Ära unusta ka seda, et isegi, kui sul on oma sõpradega hea koos olla, siis uued tuttavad aitavad sul silmaringi avardada.

Kaksikute jaoks on midagi väga head juhtumas, tegemist võib olla palgatõusu või ametikõrgendusega. Kui see nii peaks olema, siis oled sa selle ära teeninud.

Vähk, ava silmad ja ela oma elu. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et tulla oma mugavustsoonist välja ja hakata suuremalt unistama.

Lõvi, mõtle oma rahaasjade peale. Sa ei pea oma elujärge muutma, lihtsalt mõtle selle peale, kuidas sa tegelikult elada tahaksid ja ära loobu oma unistustest.

Neitsi, sinu elus on kõige tähtsamal kohal praegu armastus. Ära varja oma tundeid.

Kaalud, rutiinist on viimane aeg vabaneda. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et nautida oma elu ja töötada oma eesmärkide nimel.

Skorpion, tõenäoliselt leiad sa inspiratsiooni, mille abil oma unistused ellu viia. Usu rohkem iseendasse ja su soovid täituvad.

Ambur, õnn on sinu lähedaste seas. Kallite inimeste ümber tunned sa end kõige paremini.

Kaljukits, sa vajad puhkust, sa oled selle igati ära teeninud. Hoolitse rohkem iseenda eest.

Veevalaja, enesekindlust saab õppida, see on tähtis selleks, et leida hingerahu

Kalad, hea õnn saadab teid täna, homme ja terve nädala jooksul. Viige oma unistused ellu. 


 


Kommentaare ei ole