{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop / Millised on Veevalajate kõige hullemad omadused

  Pilt / freepik    Sodiaagi viimaseks õhumärgiks on Veevalaja, kes on oma loomult hästi loominguline ja väljendusrikas. Ta ...

 

Pilt / freepik

 

 Sodiaagi viimaseks õhumärgiks on Veevalaja, kes on oma loomult hästi loominguline ja väljendusrikas. Ta on väga lojaalne ja truu sõber, vajadusel aga ei valmista talle mingit probleemi vanadest tuttavatest lahti öelda sest, kõik, mis talle tegelikult korda läheb, on tema enda isiksus. Kui esmapilgul võib see tunduda üllatavana, siis tegelikult on Veevalajale alati tema enda heaolu olulisem, kui teiste oma. Ja ilmselt just selle tõttu saab ta elus paremini hakkama, kui teised...


Aga Veevalajal on ka nii palju häid külgi!

Ta on väga hea huumorimeelega

Veevalaja ja suhtlemise vahel on suur paradoks: ta tahab küll teada anda, kuidas ta end tunneb aga ei oska end õieti väljendada. Seega võtab ta appi kunsti ja huumori. Ei, ta ei hakka tola mängima aga tal on peen huumorimeel, ta suudab sind naerma ajada läbi sõnademängu näiteks.

 

 

 

 

Ta on salapärane

Ja tema salapärasus pole sugugi ebameeldiv. Vastupidiselt Skorpionitele (kelle müstilisus on eksitav ja juhib sind valesse suunda), Veevalaja saadab märguandeid läbi pilgu ja naeratuse suunurgas. Ära mine ainult seda talle ütlema, sest ta võib su kuu peale saata ja ütleb, et sa kujutad endale lihtsalt kõike ette.

Ta on hästi talendikas

Veevalaja tähemärgi all on sündinud sellised staarid nagu Shakira, John Travolta, Phil Collins ja Justin Timberlake. Nad kõik paistavad silma oma andekuse ja loomingulisuse poolest, neil kõigil on tuhat ideed korraga peas. Kui Veevalaja ei saa oma talenti rakendada ja teha midagi omaenda kätega, võib masendus ruttu talle ligi tikkuda ja ta sulgub seejärel iseendasse.


Aga tema halvad küljed? 

Ta on keskendunud iseendale

Mõnikord tundub nagu oleks ta süda kivist ja ta ei oskagi empaatiat välja näidata. See, mis tema jaoks tõesti tähtis on, on tema enda isiklik mugavus ja kindlus. Aga on see nii halb? Sest kuna ta tõesti ei kiindu teistesse ega loo liiga lähedasi suhteid, ei tunne ta ka end halvasti, kui ta kord oma teed läheb. Kahjuks võib tema käitumine teisi kannatama panna ilma, et ta ise seda märkaks.

Ta võib olla jäine

Kui tema salapärane külg on tõesti võluv ja hurmav, siis mõnikord läheb ta tõesti liiale. Aga ilma, et ta ise sellest aru saaks. Ära solvu, kui ta sulle napisõnaliselt teinekord vastab. Ja mis kõige tähtsam: ära ütle talle, et ta on külm ja tundetu. Sest sellisel puhul oled sa juba 2933827. inimene, kes seda talle ütleb ja ta võib seetõttu sulguda iseendasse ning sinuga üldse mitte suhelda.

 

 

 

 

Ta ei oska suhelda

Selleks, et midagi temalt teada saada, tuleb ärgata väga vara. Veevalaja ei oska eriti oma tundeid väljendada ega öelda, kui asjad korrast ära on. Või kui kõik korras on. Tema näoilmest võib alati välja lugeda, et tal on alati mingi probleem ehkki see nii ei ole. Ainuke võimalus, kuidas temaga suhelda, on kasutada, on läbi kunsti ja loomingu. Kasuta selleks fotograafiat, kirjutamist jne.

Tal on kivist süda

Kui sa peaksid nägema kunagi Veevalajat, kes nutab, siis võid sa kindel olla, et midagi on väga valesti. Kui Veevalajal lained üle pea kokku löövad, siis sulgub ta iseendasse ja ootab üksi, kuni olukord stabiliseerub. Väga harva jagab ta seda hetke kellegi teisega. Samuti pole ta õige inimene, kelle õlale nutma minna, sest ta ei tunne end isegi halvasti, üteldes sulle, et elus on hullematki ja et sa oled lihtsalt liiga rumal.

Ta võib mõnikord käituda täiesti lapsikult

Ta võib minna iga hinna eest ööklubisse just enne tähtsaid eksameid või jonnida, kui ei saa oma tahtmist. 


 

Kommentaare ei ole