{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu lõpp tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

Foto : unsplash / Benjamin Davies    Ja ongi aprillikuu viim...

Foto : unsplash / Benjamin Davies

 

 Ja ongi aprillikuu viimane nädal kätte jõudmas. Ja selle aasta viies kuu on algamas. Planeetide seisu vaadates tundub aga, et üks uus algus ei ole enam kaugel. Maikuu on algamas. Ja tõotab tulla üsna sündmusterohke. Suured muutused on meid ootamas. Kõik võib muutuda järgnevate nädalate jooksul. Ning samuti avaneb võimalus selleks, et alustada uuesti ja paremini. Järgnevatel nädalatel leiab aset üks märkimisväärne sündmus: 11. mail liigub Jupiter Kalade märgist edasi Jäära märki. Ja see annab kõigile julgust viima oma plaane ellu. Aprillikuu viimasel nädalal aga leiab aset päikesevarjutus, mis peaks samuti kaasa tooma suuri muutuseid. Kui mõnedele tähemärkidele toob see viimane nädal kaasa head õnne, siis teiste jaoks võib ta kujuneda üsna keeruliseks. 


Kaalud

Sellel, 2022. aastal on Kaalud otsustanud võtta oma elu juhtimine enda kätte. Kaalude tähtkujus sündinud inimene on tuntud, kui sodiaagi heategija, see kes kuulab teisi tähelepanelikult ning jääb igas olukorras diplomaatiliseks. Sellel aastal aga on ta otsustanud mõtelda rohkem iseenda ja vähem teiste peale. Kuulates iseennast tahab ta luua maailma enese ümber, mis vastab tema ettekujutlustele. Teiste sõnadega, ta teeb seda, mida ta tahab ja mitte seda, mida teised temalt ootavad. Kui üldiselt võib see paista üsna hea mõttena, siis tee, mille ta on valinud, võib olla väga okkaline ja konarlik. Aga sellest pole midagi hullu, sest ta ei kaota oma eesmärki silmist ja on valmis saama üle kõikidest takistustest. Ja tänu sellele võib tal tekkida aprilli lõpus konflikte teistega. Tänu sellele, et tema lähedased tahavad teda ainult aidata ning hoiatada mõningate ohtude eest, tema aga ei kavatsegi kedagi kuulda võtta. Ühestki hoiatusest pole kasu kahjuks, sest ta on otsustanud teha ainult oma tahtmist ja on valmis riskima selle nimel. Ta ei ole valmis enam teesklema seda, kes ta ei ole. Ta teab, mida ta tahab ja kuhu ta tahab jõuda oma eluga, kui see teistele ei sobi, siis seda halvem neile. Hea oleks siiski, kui tal oleks varuplaan igaks juhuks olemas.

Ta peaks rääkima sellest, mis tema peas toimub, see aitaks maandada pingeid. Mõtlema rohkem teiste peale ja mitte ainult iseendale. Vähemalt soovitavad seda planeedid sellel kuul. Praegu on hoopis õige hetk selleks, et teha suuremaid plaane aga ühiselt. Parem on edasi liikuda käsikäes, kui üksi. Kui ta suudab oma lähedased maha rahustada, siis on need võimelised teda toetama nii nõu, kui jõuga. Kõige tähtsam on rääkida rahulikult ja ilma ärritumata. Ja mitte öelda seda, mida ta hiljem võib kahetseda. Pingete maandamiseks võib ka spordiga tegeleda, see aitab mõtetes korda luua ning parandada enesetunnet. Ja see kõik on õnneks mööduv, sest maikuul on Kaalude jaoks palju häid üllatusi varuks. 

 


Veevalaja

Praegune periood pole Veevalaja jaoks just kõige parem. Juba mõnda aega kannatab ta närvipinge all. Aprillikuu ei olnud kõige parem tema jaoks, rahaprobleemid, igasugused viivitused ja probleemid on teinud ta elu raskeks. Tavaliselt suudab ta võtta asju rahulikult, seekord on ta aga kurnatud, väsinud ja väga emotsionaalne selle kõige juures. Tal on raske reaalsusega leppida. Veevalaja on suure kujutlusvõimega, ta on alati sammuvõtta kõikidest teistest oma plaanide ja ideedega ees, ta on väike geenius, kelle ajurakud ei puhka kunagi. Tal on tuhat mõtet minutis. Alati ei ole aga nii lihtne elada sellise koormuse all. Eriti siis, kui lahendusi ei ole. Tal on raske ennast kuuldavaks teha aprillikuu viimasel nädalal. Tal puuduvad vajalikud vahendid, toetus ja ta tunneb, et ta elu lihtsalt ei liigu. Ta on täielikus udus. Kõik tema ettevõtmised tunduvad ebaõnnestuvat, töö juures võib probleeme ja hõõrumisi tekkida, eraelus võib ees oodata üks pettumus. Ta ei taha enam edasi minna, ta tahab hoopis kõik sinnapaika jätta. Mille nimel üldse võidelda? Ta ei tea enam ise ka päris täpselt, mida ta peaks tegema selle jaoks, et sellest olukorrast välja pääseda. 

Kõige parem soovitus oleks oodata. Võib-olla oleks aeg võtta puhkus, parandada tervist ning laadida oma patareid täis. Seda ei tohi võtta kui läbikukkumist või suurt viga, vaid kui võimalust uuesti alustada otsast peale. Mine eemale oma probleemidest, tuuluta oma pead, mõtle teistmoodi. See annab sulle vajalikku jõudu, et vaadata olukorda läbi teise pilgu. Ükskõik, milline probleem sul hetkel ka ei ole, sul on kõik kaardid käes, et tulla sellest olukorras välja kui sa suudad muuta oma mõtteviisi ja vaatenurka. Kes teab, võib-olla avanevad siis teised uksed ja uued võimalused tekivad, palju huvitamadki, kui need, millest sa seni unistasid ja mille peale sa kõik oma lootused olid pannud. Ära unusta ka oma lähedasi ja sõpru, kes annavad sulle jõudu. Nende uks on lahti, kui sa neid vajad. Võib-olla oled sa viimasel ajal unustanud need, kes su ümber on aga nemad sind ei ole unustanud. 

 


Jäär

Jäär tormab ja alles siis mõtleb. Ta on sündinud juhtima kogu maailma. Ta on sündinud tulemärgi all, mis innustab teda kogu aeg lakkamatult tegelema üha uute asjadega. Ta on ettevõtja, kes ei tunne hirmu. Ometi, tormates niimoodi nagu ta seda teeb, võib ta komistada ühe suure takistuse otsa. Jäär ei hinda üldiselt riski suurust. Talle meeldib mõtelda iseendale ja alles seejärel kõige muu peale. Kahjuks aga praegusel hetkel ei jää tal muud üle, kui muuta oma taktikat. Planeedid helistavad häirekella. Järgnevatel päevadel oleks parem, kui ta ootaks, kuni seemnetest taimed kasvavad, selle asemel, et uusi seemneid külvata. Teiste sõnadega oleks hea, kui ta ei võtaks enese peale rohkem kohustusi ning ootaks nende plaanide elluviimisega, mis tal kavas olid. Nii on tal parem ülevaade ohtudest ja riskidest, mida ta võtab. Ta peab võtma jala gaasipedaali pealt ning ootama. 

Jäär peab võtma aega maha. Ja tegema pausi. Vaatama olukordi ja sündmusi natuke teise pilgu läbi, kõrvaltvaataja pilguga. Miks mitte kasutada seda aega selleks, et õppida iseennast paremini tundma. Ja mediteerida. Võtta aega iseendale, hingamiseks, mõtlemiseks, lihtsalt elamiseks, mitte aastate lugemiseks. See võib tema jaoks olla päris suur väljakutse. Kui ta aga suudab ja tahab seda teha, muutub kõik tema ümber palju lihtsamaks. Uued plaanid ja paremad võimalused tekivad. Ja see aitab tal sihtida kõrgemale ja kaugemale. Hea õnn ei ole enam kaugel, tähtis on kohaneda muutustega.

Kommentaare ei ole