{ads}

HIDE

Viimased

latest

+20 , + 30 ja + 40 - millist näoseerumit valida?

  Foto : unsplash / Mathilde Langevin      Näoseerumi kasut...

 

Foto : unsplash / Mathilde Langevin

 

 

 Näoseerumi kasutamine on tegelikult üks kõige olulisematest sammudest igapäevase ilurituaali juures ja hästi tähtis selleks, et oma näonaha eest korralikult hoolt kanda ning parandada selle väljanägemist. Näoseerumid on kiiresti imenduvad ning tungivad sügavamale, kui tavalised niisutavad kreemid ja on seega palju tõhusamad. 

Seerumeid on erinevate nahaprobleemide jaoks: nahka niisutavad, sära ja jumet andvad, aknet ravivad, kortsuvastased, pinguldava toimega ja pigmendilaike eemaldavad. Millist siis valida ja millises vanuses? 

Tuleb lähtuda lihtsast reeglist: kõige paremad seerumid sisaldavad just neid aktiivseid ühendeid, mida su nahk teatud eluperioodil vajab. Vali seerum vastavalt oma nahatüübile ja selle probleemile (akne, kortsud, pigmendilaigud).

Kui sul on kuiv nahk, siis hüaluroonhapet sisaldav seerum aitab nahka korralikult niisutada. Kui sul on tuhm ja jumetu nahk, siis C-vitamiini sisaldav seerum annab su nahale sära ja kaitseb väliste ärritajate ning kahjulike keskkonnamõjude eest. Kui sul on probleeme aknega, siis salitsüülhappe ja niatsiinamiidiga seerumid ravivad vistrikke ja nahalööbeid. Kui sa tahad vähendada kortse ning pinguldada nahka, siis retinooliga seerumid on head vananemisvastased seerumid.

 

 

 

 

 

Vastavalt vanusele muutuvad need ilutooted vähem või rohkem tähtsamaks. 

Milline seerum siis millisele vanusegrupile? 

 

+ 20

20ndates eluaastates on nahk veel noor. Alates 25-ndast eluaastast hakkab aga naha kollageenitase langema. Kandes nahale igal õhtul A-vitamiiniga (retinooliga) seerumit, kiireneb naharakkude taastumine ning sa ennetad kortsude teket.

 

+ 30

Esimesed sellised naha vananemismärgid nagu peened kortsud, tekivad paljudel just selles vanuses. Samuti hakkab vaikselt kahanema naha hea jume. Kasuta C-vitamiini sisaldavat seerumit koos päikesekaitsega, mis tagab su nahale vajalikke antioksüdante ja annab ilusa jume. 


+ 40

Selles vanuses hakkab östrogeenitase organismis kahanema ja toob enesega kaasa naha kuivuse. Hüaluroonhappega seerum koos niisutava kreemiga aitab ennetada naha kuivust ja tagab sulle ilusa, pringi ja elastse naha.


Kommentaare ei ole