{ads}

HIDE

Viimased

latest

Võta vastu oma kingitus, mis on just sinule mõeldud tänaseks päevaks

    Vanaemadel on tähtis roll meie elus. Tänu oma hoolele ja armastusele, elavad vanaemad meie südames ja mälestustes eda...

 

 


Vanaemadel on tähtis roll meie elus. Tänu oma hoolele ja armastusele, elavad vanaemad meie südames ja mälestustes edasi ka siis, kui neid enam ei ole. Kui sa igatsed oma vanaema hoole järele või kui sul ei olnud sellist vanaema, siis on siin sulle kotike õnne meelde tuletamaks, et sa ei ole üksi. 


Sa võid valida ainult ühe ja seejärel vaata, mida ta sinu jaoks sisaldab!





Kui sa valisid esimese koti


Sinu kingituseks on see, et su rahaasjad paranevad. Rahaga seotud probleemid lahenevad varsti ja sa võid tunda end rahulikumalt tuleviku suhtes. Ära ainult unusta, et rahast üksi ei piisa selleks, et õnnelik olla. Õnn aga on elus kõige tähtsam. Kasuta oma raha targalt. 

 


Kui sa valisid teise koti

 

Sinu kingitus seisneb selles, et su unistused varsti täituvad. Sa oled tark inimene ja katsunud elada õnnelikult ning õiglaselt. Sa oled teeninud ära tasu selle eest ja võid kindel olla, et sinu praegused unistused täide lähevad. Unista suurelt, kõik on võimalik!

 

 

 

Kui sa valisid kolmanda koti

 

Sinu kotike on eriline, sest ta sisaldab armastust ja õnne. Ole valmis selleks, et head asjad on su ellu tulemas, mis toovad endaga kaasa rõõmu, õnne ja rahu. Hoidu halbadest mõtetest ning usu alati oma südames, et homne päev tuleb parem.

 

Kui sa valisid neljanda koti

 

Sinu kotike sisaldab palju õnne. Sa oled viimasel ajal pidanud mitmetest takistustest üle saama ja asjad ei ole läinud nii nagu sa oleksid soovinud. Nüüd aga muutub kõik ja su õnnetäht ei jäta sind niipea maha. Sa leiad õige tee.

 

Kui sa valisid viienda koti

 

Sinu kingitus on hea õnn. Me kõik vajame seda aeg-ajalt ja sinu kord on kätte jõudnud. Ole aus ja siiras, ära unusta oma eesmärkide kallal töötada iga päev ja kõik läheb nii nagu  sa soovid. Sul on väga hinnaline kingitus, kasuta seda targalt!


Kommentaare ei ole