{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks seitsmest inglist ja võta vastu oma sõnum, mis tal sulle on!

  Kas sa oled valmis tegema seda testi ja võtma vastu sõnumit, mida sa võib-olla praegu kõige rohkem v...

 


Kas sa oled valmis tegema seda testi ja võtma vastu sõnumit, mida sa võib-olla praegu kõige rohkem vajad?

Inglid on need, kes meid saadavad igal eluetapil jagades nõuandeid, valgust ja tarkust. Üks nende eesmärkidest on anda meile lootust ja julgust edasi elamiseks. On inimesi, kes tunnetavad inglite kohaolekut, on neid, kes on kogenud isiklikku suhet inglitega, on neid, kes tahaksid oma inglilt sõnumit saada.

Vali üks inglitest ja võta vastu tema sõnum!




Kui sa valisid peaingel ...
 
 

1.  Miikael

Miikael on peaingel, kes pakub kaitset, õiglust ja viib sind vaenlaste käest eemale

Sõnum, mida ta tahab sulle edastada, on järgmine: sa ei tohi karta, sest nii uskumatu, kui see sulle praegu ka ei tundu, armastus tuleb sinu juurde, niisamuti ka julgus ja enesekindlus, mida sa vajad, et oma hirmudest üle saada ja samuti ka kõikidest takistustest, mis su teele ette tulla võivad.

Sa oled erakordne inimene ja sul on olemas kõik, mida sa vajad selleks, et elada oma unistuste elu. Isegi, kui sa ei ole täiuslik ja teed vigu, isegi, kui sa oled haiget saanud, sa ju elad ja sellest piisab. Pinguta selle nimel, et olla parem iga päev, sul on olemas kõik, et oma eesmärke täide viia. Sa oled selleks võimeline!
 
 

2. Jophiel

Jophiel on samuti peaingel - tarkuse ja valgustuseingel - keda kutsutakse, kui on vaja tarkust ja arusaamist

Tema sõnum sinule on väga tähtis: jäta minevik minevikku aga ära unusta seda, mida sa sellest õppisid. Eemalda kõik, mis sulle elus halba teeb ja keskendu sellele, mis sulle head teeb. Seda tehes leiab su hing rahu ja su elu muutub paremaks.

Sa võid täita oma elu armastuse, rikkuse ja rahuloluga, mida sa vajad. Usalda ennast ja tee alati kõik nii hästi, kui võimalik.
 
 



3. Uriel

Uriel on harmoonia ja rahu peaingel, kes rahustab su südant, meelt ja hinge

Uriel ütleb sulle, et sa ei tohi meelt heita, sest peale igat tormi tuleb maa peale vikerkaar, valgus ja rahu. Mõned vastused ei tule siis, kui me neid vajame aga ära kaota lootust, katsu liikuda iga päev edasi ja otsi universumist nõuandeid, sest ainult nii leiad parimad lahendused.

Loo kord sisse oma peas ja valmis oma süda võitudeks, mis su ellu saabuvad. Ja ära unusta, et kõik läheb kord-korralt, etapp etapi kaupa. Jää rahulikuks ja usalda aega.
 

4. Raafael

Peaingel Raafael on vastutav tervenemiste ja hingerahu eest

Ta tahab sinu luba, et sinu ellu tulla ja aidata su südant ravida terveks kõikidest halbadest mõtetest ja tunnetest, mis on rikkunud su hingerahu ja pannud sind elama sellist elu, mis sulle täit rahuldust ei paku.

Ära lase teistel inimestel endale halba teha oma negatiivsusega, lase neil tunda rahu, mis sinus elab ja mille tõttu sa oled otsustanud olla iga päev parem inimene. Täida oma süda ja meel heade mõtete ja soovidega, sest ainult tänu nendele suudad sa luua endale paremat elu.

Sa oled väärt parimat siin elus ja kui sa ei kaota lootust, siis tunned sa, kuidas rahu, armastus, õnn ja rikkus ning teised õnnistused su ellu tee leiavad.
 

5. Saamuel/ Chamuel

Saamuel on armastuse peaingel

Ta ütleb sulle, et see raske probleem, millega sa praegu tegeled, on ka õppetunniks aidates sul leida teed, mis viib parema eluni. Ta ütleb samuti, et sa ei tohi muretseda, sest ainult nii suudad sa olla tugev ja viia ellu kõik oma parimad plaanid.

Sa oled erakordne inimene, kes oskab armastada, kuulata ja olla tähelepanelik teiste inimeste vastu. Kui sa aga õpid armastama iseennast, siis hakkab kogu su elu muutuma paremuse poole.
 
 



6. Gabriel

Gabriel on kuulutuse ja teejuhatuse peaingel

See, mida tal sulle täna öelda on, on järgmine: Ära heida meelt, mine elus alati edasi julgelt, sest see, mis tundub ohverdusena täna, on varsti kõige suurem võit.

Seega, ära muuda praeguseid probleeme veelgi suuremateks, kui nad seda on. Ära täida oma südant ja meelt tühiste muredega. Võta enese jaoks aega ja ära unusta, et ükskõik, milliseid otsuseid sa ka vastu ei võta - universum on sinuga.

Ela iga päeva julgelt, rõõmuga ja lootusrikkalt, sest kõik see, mida sa täna külvad, hakkab homme rohket vilja kandma, seega vaata, et su külv oleks hea.
 

7. Zadkiel

Zadkiel on rõõmu ja halastuse peaingel

Ta tahab sulle meelde tuletada, et ainult sina ise saad valida seda, millega sa oma elus tegeleda tahad. Sa ei tohi seda unustada ja pead õppima analüüsima oma reaalsust, kui see ei kattu sinu soovidega.

Kui sa hakkad seda teadmist ellu rakendama, siis on sul palju kergem tõmmata oma ellu tervist, hingerahu, õnne ja rikkust ja sa suudad juhtida ka teisi inimesi nii, et ka nemad õpiksid õnnelikumalt elama.

Sul on olemas kõik, mida vaja, et elada külluses ja õnnelikult. Vaata oma elu läbi positiivse pilgu, ära hoia oma südames halbu mõtteid.  Alusta juba täna ja loo oma ilus elu, mis elab juba sinu südames ja looda alati universumi abile, et leida parimaid lahendusi.




Kommentaare ei ole