{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida su telefoni taustapilt räägib sinu isiksuse kohta

  Foto : unsplash / Kenny Leys Telefoni taustapilt on esimen...

 

Foto : unsplash / Kenny Leys

Telefoni taustapilt on esimene, mida sa näed, kui sa telefoni kätte võtad ja selle tõttu ei ole see pilt sugugi juhuslik. Taustapilt võib olla foto sinu lemmikloomast, elukaaslasest, lastest, sõpradest, maastikust ja iga valiku taga on alateadlik otsus. 

Taustapilt on väga isiklik ja samas avalik. Tegemist on küll kõigest ühe pildiga aga tegelikult reedab ta palju rohkem inimese enda kohta, kui seda võiks arvata. Tegemist on krüpteeritud allkirjaga, mille täielikku tähendust mõistab ainult inimene ise. Ja sageli ei oska inimene ka ise selgitada, miks ta just selle pildi valis ja mis teda mõjutas. 


Suvaline ja juhuslik taustapilt

Kui sa jätsid oma telefoni sama taustapildi, mis seal enne oli, siis tõenäoliselt oled sa teadlik, et teised inimesed võivad sinu telefoni vaadata. Või siis on see lihtsalt sellepärast nii, et sa ei tea päris täpselt, kuidas taustapildi vahetamine käib.

 

 


Pilt lähedastest inimestest

Kui su telefoni taustapildiks on foto lähedastega, siis ei tähenda see tingimata, et sa oled väga suhtlemisaldis inimene. Näiteks võib juhtuda, et su telefoni taustapildil on ainult üks inimene, kes on sulle väga kallis. Ja valides tema pildi, näitad sa välja sellega, kui tähtis koht on sellel inimesel sinu elus. 

Sama kehtib ka laste ja lemmiklooma piltide kohta, kellel on su elus oluline koht. See taustapilt juba muudab muidu nii lihtsa ja tavalise tarbeeseme nagu telefon millekski väärtuslikumaks. Kui sa aga oled otsustanud panna taustapildiks omaenda foto, siis on see küll üsna lõbus aga tavaliselt ei jäeta enda pilti kauaks taustaks.

 

 


Maastikupilt

Need inimesed, kes panevad taustapildiks mõne maastikupildi, armastavad reisida. Üldiselt valitakse selline pilt, mis tuletab meelde ilusaid mälestusi. Või siis on see pilt valitud mõnel stressirohkel perioodil, mis aitaks meelde tuletada seda, mis elus ilusat on. 


Kui sa vahetad tihti telefoni taustapilti

Kui sul on harjumus sageli vahetada taustapilti, siis võib see olla sellepärast nii, et antud pilt ei sümboliseeri su isiksust ja et sa ise oled üsna muutliku iseloomuga. Loomulikult ei hoia sa kogu elu sama taustapilti kui 10 aastat tagasi. Aga tavaliselt on taustapilt valitud teadlikult. Küsi mõnelt inimeselt, miks ta valis just selle pildi oma telefoni taustaks ja ilmselt räägib ta sulle selle kohta pika loo.

Kommentaare ei ole