{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks pilt ja võta oma sõnum vastu

    Kui sul just praegu on head nõu vaja, siis oled sa õiges kohas.  Mõnikord piisab sellest, kui keegi sind ...

 

 




Kui sul just praegu on head nõu vaja, siis oled sa õiges kohas. 

Mõnikord piisab sellest, kui keegi sind rahustab, ära kuulab, nõu annab ja kohe hakkad sa nägema asju teise nurga alt ning su probleemid leiavad lahenduse ilma, et sa midagi selleks tegema peaksid. Asjad saavad teise mõtte ja murepilved kaovad. 

Vali üks lumehelves, selline, mis just sulle kõige hingelähedasem tundub ja võta vastu oma sõnum.

 


 

Kui sa valisid...

 

 

1. Lumehelves

 

Sinu sõnum on: 

 

« Ole kannatlik, kõik läheb hästi, kui hetk on õige. »


Sa oled harjunud mõtlema, et elu peab olema selline nagu sina seda tahad. Sul on raske olla kannatlik ja sellepärast tunned sa sageli pettumust, kui asjad väljuvad sinu kontrolli alt.

Sa pead mõistma, et sa ei saa kõike tagant kiirustada ja pead iseennast kohandama mõningate olukordadega. Tee seda, mida sa pead tegema ja katsu lõpetada see, millega sa alustanud oled. Ära sekku liiga palju teiste ellu ja ära torma liiga palju. Õigel hetkel tulevad sinu juurde õiged inimesed ja sündmused, mida sa nii kaua oodanud oled. Kui sa õpid elama rohkem tänases päevas ja vähem muretsema homse pärast, lahenevad paljud su probleemid.

 

 

 


2. Lumehelves

Sinu sõnum on:


« Kui sa hakkad nägema rohkem ilu tänases päevas, muutub kogu su elu ilusaks. »

 

Kõige tähtsam on mõista, et muutused saavad alguse sinust endast. Sa ei saa muuta elu enda ümber ega teisi inimesi, kui sa ise ennast ei muuda. Sest elu sinu ümber on kõigest peegeldus sellest, mis toimub sinu hinges. Kui sa tahad, et su elu muutuks, tuleb sul muuta oma mõtteid, tundeid ja uskumusi. Õpi hindama kõike seda, mis sul on, õpi elu nautima, õpi nägema midagi head igas päevas. Ja kõik hakkab muutuma.

 

 

 

 

3. Lumehelves

Sinu sõnum on:

 

« Ka headusel on piirid. Õpi oma südant rohkem kaitsma. »

 

Sa oled suure südamega inimene. Sinu jaoks on inimestel palju suurem väärtus, kui asjadel ja sellepärast hinnatakse sind palju. Ainult, et mõned inimesed kasutavad sinu headust ära ja sellepärast tunned sa end nii sageli halvasti. Sest sa usud, et oled endast alati rohkem andnud teistele, kui tagasi vastu saanud.

Varem olid sa palju avatum ja muretum, nüüd oled sa muutunud kinniseks. Ent maailm vajab inimesi nagu sina, sest sina tead, kuidas muuta seda maailma paremaks paigaks. Õpi kaitsma oma südant. Headus on haruldus ja maailm vajab sind.

 

3. Lumehelves

 Sinu sõnum on :

 

 «Asjad tulevad siis sinuni, kui sa neid enam taga ei aja."


Kui aednik külvab seemned kevadel, ei hakka ta iga päev muretsema sellepärast, kas tema seemned ka vilja hakkavad kandma ja kas tema taimedest üldse asja saab. Kui sa midagi tahad - on see siis mõne soovi täitumine või probleemile lahenduse leidmine - siis külva oma seemned hoole ja armastusega ja ära unusta neid kasta aeg-ajalt aga ära muretse enam! Usu sellesse, et kõik täitub õigel ajal!

 

 

Kommentaare ei ole