{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Kas sa vajad vastust oma küsimusele? Vali üks number ja vaata oma vastust

  Mõnikord otsime me vastuseid oma küsimustele. Või ootame, et vastus tuleks mõnele sellisele küsimusele, mis meid rahutu...

 


Mõnikord otsime me vastuseid oma küsimustele. Või ootame, et vastus tuleks mõnele sellisele küsimusele, mis meid rahutuks teeb ja isegi magada ei lase. Kui sul on mõni küsimus, millele sa vastust tahaksid, proovi teha see test ja vaata, millise vastuse sa siit saad.

 

Vali üks number ja vaata, milline on sinu vastus.

 


 

Vastused

 

 

1. Sa muretsed ilmaasjata. Sa oled praegu õigel teel. Usu iseendasse, sest su unistused on määratud täituma. 

 

2. Sa mõtled liiga palju. Ja ei näe asju teisest vaatenurgast. Katsu maha rahuneda ja sa leiad võimaluse, kuidas sellest olukorrast välja saada.

 

3. Lepi sellega, et kõik ei ole sinu võimuses. Sa oled teinud kõik endast oleneva. Sul jääb üle oodata ja lasta elul minna oma rada.

 

4. Ära muretse, sul on piisavalt jõudu, et oma projektid ellu viia.

 

5. Mõtle hästi kõige üle, kui sa tahad midagi tähtsat. Sest selleks, et saada seda, mida sa tahad, pead sa ka vaeva nägema.

 

 

 

 

6. Kõik saab varsti korda. Ja tulemus rõõmustab sind.

 

7. Sa ei otsi sealt, kust sa peaksid. Sa oled kaotanud oma suuna. Aga kõik ei ole kadunud. Sinu intuitsioon aitab sul leida seda, mida sa otsid. Kuula oma südant.

 

8. Sa kuulad liiga palju teiste arvamusi. Ela oma elu ja su soovid täituvad. 

 

9. Kõik läheb nii nagu sa soovid. Sa oled kaitstud. Vii oma unistused ellu.

 

10. Õnn on sinust eemaldunud aga kui sa kogu hingest tahad, siis saad sa kõikidest takistustest üle. Ja ka õnnelikud päevad tulevad tagasi.

 

 

 

 

11. Sa väärid palju rohkemat. Sa pead eemalduma kõigest sellest, mis sulle haiget teeb ja paneb sind ennast halvasti tundma. Ja kõik läheb hästi.

 

12. Sa viid oma plaanid ellu aga see võtab natuke aega. Ära kiirusta ega muutu kannatamatuks. 

 

13. Su ellu on saabumas muutused. Isegi, kui sa ei saa just seda, mida sa tahtsid, siis muutused toovad sulle ikkagi rahulolu, sest su prioriteedid muutuvad.

 

14. Sa oled peaaegu kohale jõudnud. Jätka samas suunas.

 

15. Õnn on sinuga. Haara headest võimalustest kinni ja tegutse.

 

Kommentaare ei ole