{ads}

HIDE

Viimased

latest

Räägime headest asjadest ka! Horoskoop - Millised on märtsikuu kõige õnnelikumad tähemärgid?

Foto :unsplash / Matt Nelson    Viimaseid nädalaid on saatnu...

Foto :unsplash / Matt Nelson

 

 Viimaseid nädalaid on saatnud pinged, stress ja katastroofid. Planeetide seis on aga muutumas ja koos sellega peaks muutuma meie elu. Märtsis peavad asjad võtma teise ja parema suuna. Päike viibib Kalade märgis ja kutsub meid oma murekoormat maha panema. Hoolitse enda eest ja muuda oma vaimu tugevamaks. Sea endale uued eesmärgid ja õpi ennast paremini tundma. Mida sa tegelikult soovid, millised on su unistused? Mida selle jaoks tegema pead, et oma unistusi ellu viia? Loodus on ärkamas, kevad ei ole enam kaugel, järgnevad nädalad aitavad meil leida õiget teed, mida mööda minna. 


Märtsis on kõige populaarsem tähemärk Ambur

Ambur

Viimased aastad ei ole vaese Amburi jaoks olnud just kõige paremad, nüüd aga hakkab tunneli lõpus valgus paistma. Ambur on viimane tulemärkide seast, kes on tuntud oma optimistliku loomuse ja rõõmsa meele poolest. Märtsikuu tõstab ta rambivalguse kätte. Amburil avaneb võimalus silma paista oma teadmiste ja inimliku külje poolest. Kusjuures tuleb ära märkida, et Amburil on palju trumpe. Ta on tuntud oma tarkuse poolest. Tal on nii palju teadmisi ja ta on ise sellest teadlik, märtsis kasutab ta kõiki oma tarkusi ära selleks, et teisi aidata. Tema populaarsus ainult kasvab. Ambur on märtsikuu staar. 

 

 

Taevas ise saadab talle abi. Ja järgnevatel nädalatel avaneb Amburil võimalus edu saavutada oma elus. Võib juhtuda, et Amburile pakutakse ühe tähtsa projekti juhtimist või siis paremat töökohta. Või saab ta ametikõrgendust. Tema karjäär teeb suure sammu edasi. Mitte miski ei peata teda. See motiveerib teda ja iga päev peaks talle tooma häid uudiseid. 21. aprillil, kui Päike jõuab Jäära märki, läheb Ambur veelgi kaugemale. Ta võtab vastu julgeid otsuseid, ta muutub enesekindlamaks ning teab, kuidas oma veenmisoskust ära kasutada. Ja sellest ei saa kasu mitte ainult tema tööalane elu, vaid ka eraelu. Kui Ambur peaks otsima armastust oma ellu, siis kõikide märkide järgi algab romantiline ajajärk tema elus sellel kevadel. Ilus lugu on algamas, avage ainult silmad ja ärge magage oma elu õnne maha. 


Milline tähemärk saab häid uudiseid töö juurest? 

Jäär

Märts pole ainult Kalade kuu. 21. aprillil jõuab Päike Jäära märki. Kevad on kätte jõudmas ja koos sellega tulevad ilusad, päikesepaistelised ilmad. Ja loomulikult lõikavad kõige suuremat kasu sellest Jäärad. Jäär tunneb nagu saaks ta energiat juurde. See on hea periood selleks, et võtta härjal sarvist ning viia oma unistused ellu. Jäär on motiveeritud ning otsusekindel, ta tahab muuta oma elu paremaks ja mitte miski ei saa teda takistada. Ta on valmis kahekordselt pingutama selleks, et lubada endale head elu. Ideedest ja headest plaanidest tal juba puudu ei tule. Ta lausa keeb. Kõige ambitsioonikamad plaanid aitavad tal palju raha teenida märtsis. Ilma ainsagi kahtluseta toob märts Jäärale palju häid uudiseid töö valdkonnas ja seda tänu kõikidele planeetidele, mis hetkel Veevalaja märgis viibivad. Jäära käes on kõik kaardid, mis aitavad tal oma elujärge märkimisväärselt paremaks muuta.

 

 

Jäära hinnatakse ja väärtustatakse märtsis. Parem on, kui ta end selleks ette valmistab, sest see kuu toob talle palju häid uudiseid. Tõenäoliselt ei jää talle palju aega puhkamiseks. Ta peab igale poole jõudma ja kõigega tegelema. Temast räägitakse hästi, tema teod räägivad iseenda eest. Talle tehakse palju pakkumisi. Hea edu saadab Jäära terve märtsikuu jooksul. Ka rahaasjade pärast pole tal vaja muretseda, sest üks suurem rahasumma on tema poole teel.


Milline on märtsikuu kõige õnnelikum tähemärk? 

Vähk

Vähk võib toetuda oma tuttavate ja lähedaste toetusele, kes aitavad tal oma plaane ellu viia. Ja märtsikuus on prioriteet Vähi eraelul. See on hea võimalus selleks, et veeta aega oma lähedaste seltsis, teha nii, et kodus oleks hea olla ja kõik tunneksid end hästi. Vähk teeb kõik, et tema elus valitseks harmoonia. 

Ka tööalases edus saadab teda hea õnn. Ta võib jõuda märtsis väga kaugele, kui ta on piisavalt ambitsioonikas. Merkuur Kalades toetab teda ja toob ta ellu õigeid inimesi vajalikul hetkel. Kuula teiste nõuandeid ja tegutse! Ka Jupiter Kalades saadab Vähile head õnne ning aitab tal oma unistusi ellu viia. Vähk muutub palju enesekindlamaks märtsikuu jooksul.



Kommentaare ei ole