{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks su vananemisvastastest kreemidest kasu ei ole

  Foto : unsplash / GLOBENCER Kas sul on tunne, et sa raiska...

 

Foto : unsplash / GLOBENCER

Kas sul on tunne, et sa raiskad raha kalliste iluhooldustoodete peale, millest mingit kasu ei ole? Kas sul on tunne, et sul on täpselt sama palju kortse, kui enne? 

Alates 25. eluaastast hakkab nahk vananema. Kui üldiselt algab see üsna märkamatult, siis peale 30. eluaastaid hakkavad esimesed vananemismärgid endast märku andma. Ja see tähendab, et oma naha eest tuleb hakata rohkem hoolitsema. Selle jaoks tuleb kasutada selliseid tooteid, mis nahka niisutavad, pinguldavad ning hoiavad kortsude tekke eest. 

Kõige kallimad iluhooldusvahendid ei ole küll sageli kõige tõhusamad, ent ükski toode ei anna oodatud tulemusi, kui sa seda valesti kasutad. Ja võib ka juhtuda, et see hooldusvahend ei ole lihtsalt sinu nahale kõige sobivam. Kui paari kuu möödudes ei märka sa mitte ühtegi tulemust, siis on sellel aga oma põhjus. Toome siinkohal välja 4 kõige levinumat põhjust.

 

 


Sa ei hoolda oma nahka regulaarselt

Tõenäoliselt on see üks kõige levinumatest põhjustest, mille pärast su kreemid ja seerumid ei anna soovitud tulemusi. Väga oluline on, et sa hoolitsed oma naha eest iga päev ja jälgid selle sarjaga kaasas olevaid soovitusi ja see tähendab, et üldiselt tuleb kreemitada oma nahka nii hommikul ja õhtul. Väga tähtis on ka see, kuidas sa oma nahale kreemi kannad aga kõige olulisem on siiski regulaarsus. Just see määrab, kui palju kasu sa sellest kreemist või seerumist üldse saad, samuti regulaarsuse puudus sageli põhjuseks, miks see kreem su kortsukeste peal ei toimi. 


Sa ajad omavahel segi kortsudevastased ja vananemisvastased tooted

Me ei vanane kõik ühtemoodi, see tähendab jällegi seda, et kui osadel inimestel on palju kortse, siis teised peavad ainult oma nahka rohkem pinguldama või niisutama. Kõik vananemisemärgid on seega erinevad ja selle tõttu ei saa kasutada samu tooteid. Kui sa kasutad kortsudevastast kreemi nahale, mis vajab pinguldamist või siis vastupidi, võib juhtuda, et sa ei näe selliseid tulemusi, mida sa ootad.

 

 


Sa ei kaitse oma nahka päikese eest

Päikese UV kiired on noorusliku naha kõige suuremad vaenlased. Päike kiirendab naha vananemist palju kiiremini ja tekitab vananemisplekke ehk siis pruune laike nahal. Siin ei aita ei kortsudevastased ega vananemisvastased hooldusvahendid, kui sa oma nahka päikese laastava mõju eest ei kaitse ja iga päev päikesekaitsekreemi nahale ei määri, siis vananeb su nahk kiiremini ja igasugusest kreemitamisest pole mingit kasu.


Su eluviisid ei ole kõige paremad

Vananemisvastased kreemid kaitsevad küll nahka tänu oma aktiivsetele toimeainetele aga imet nad ei tee, kui su eluviisid on halvad. Unepuudus, stress, liigne alkohol, päike ja suitsetamine ning halb toitumine... kõik see mõjutab naha seisukorda. Meie eluviisid mõjutavad suurel määral naha kvaliteeti ning selle vastu ei aita ka kõige kallimad kreemid.

Kommentaare ei ole