{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 22. märts

  Foto : unsplash /Łukasz Rawa Jäär Armastus.  Hea ...

 

Foto : unsplash /Łukasz Rawa

Jäär

Armastus.  Hea päev selleks, et nautida rahu ja õnne kallima kõrval. Töö. Tõenäoliselt tekib täna palju huvitavaid võimalusi, võib-olla leiad sa tasuvama tööotsa. Tervis. Toitu tervislikult, kui sa tahad oma tervist hoida. Raha. Mõned Jäärad saavad täna rikkaks täiesti ootamatul moel. 

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini ja toetu omaenda mõistusele, et oma probleeme lahendada

 

Sõnn

Armastus. Täna peaksid sa heas tujus olema ja nakatama sellega ka teisi. Tänu sellele aitad sa oma kallimal pingeid maandada. Töö. Ebakindel periood on hetkel käimas, su hinges on kahtlused, mis sind rahutuks teevad. Tervis. Ära kurna ennast ära ja jäta osad asjad homse peale. Raha. Õnne planeet Jupiter kaitseb sind ning toob sulle kaasa head rahaõnne.

Väike nõuanne: ära muutu liiga egoistlikuks

 

Kaksikud

Armastus. Ainult Saturn tegutseb sinu armastuse sektoris, selle tõttu ei tule tänane päev just kõige romantilisem. Töö. Selleks, et hoida oma suhteid töökaaslastega, pead sa jääma diplomaatiliseks ja mitte ajama oma õigust taga. Tervis. Igapäevase elu rutiin mõjub sulle kurnavalt ja võtab su tuju ära. Üldiselt peaks kõik hästi minema, planeetide seisu vaadates hakkab su majanduslik seis paranema.

Väike nõuanne: mine reisima

 

Vähk

Armastus. Sa pead leidma võimalusi, kuidas hoolitseda oma suhte eest paremini, su kaaslane on hakanud igavust tundma ja võib minna mujale otsima seda, mida ta kodust ei saa. Töö. Jäta osad asjad enda teada ja ära unusta, et ka seintel on kõrvad. Tervis. Üldiselt peaks su tervis hea olema, ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Planeetide seis on üsna hea praegusel hetkel. 

Väike nõuanne: unusta oma eelarvamused 

 

 

 Lõvi

Armastus. Täna tead sa täpselt, mida teha, et hoida oma kaaslase  huvi üleval. Töö. Sa oled muutunud rahutuks ja ei saa sellest üle. Ära muretse liiga palju oma tuleviku pärast. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära lase end mõjutada teiste ärritumisest


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks sulle kaasa tooma ilusaid hetki. Töö. Oota kannatlikult tööpäeva lõpp ära, õnneks ei ole kõik päevad vennad. Tervis. Su tervis peaks olema üsna hea, sa ise oled ainult natuke liiga närviline. Raha. Planeedid ei tee sulle kingitusi täna, ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem seda, mis hästi on


Kaalud

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu, ei tohiks tänane päev probleeme kaasa tuua. Töö. Sa leiad võimaluse, kuidas parandada oma töötingimusi. Tervis. Kõik sõltub, milline su tervis praegu on, kui sa oled väsinud, siis katsu end rohkem hoida. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: kuule targemate nõuandeid


Skorpion

Armastus. Veenus toob su ellu rohkem armastust. Töö. Sa suudad viia oma eesmärgid ellu. tervis. Päike kaitseb su tervist, katsu ise leida võimalusi, kuidas oma pingeid maandada. Raha. Katsu kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära unusta, et hirmul on suured silmad

 

 

Ambur

Armastus. Sa igatsed uute kogemuste järele. Elukaaslasega peaks suhe olema palju lähedasem ja intiimsem. Töö. Kasuta ära praegust planeetide seisu selleks, et tegeleda kõikide probleemidega, mis sind takistavad. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: unista suurelt


Kaljukits

Armastus. Veenuse praegune aspekt peaks positiivset mõju avaldama sinu paarisuhtele. Tänu sellele võib tänane õhtu sulle ilusaid üllatusi kaasa tuua. Töö. Suhe mõnede töökaaslastega pole päris see, mis peaks. Tervis. Valva oma vererõhku, piira kohvi ja alkoholi tarbimist. Raha. Praegu pole kõige õigem aeg suurte kulutuste tegemiseks. 

Väike nõuanne: aita alati, kui võimalik


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Töö. Ära raiska oma energiat niisama. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Toitu tervislikumalt ja liigu rohkem. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini, alati on võimalus midagi muuta.

Väike nõuanne: helista sõpradele


Kalad

Armastus. Ära ela oma halba tuju teiste peal välja. Töö. Hea päev selle jaoks, et kindlustada oma positsiooni. Tervis. Hoia oma vaimset tervist. Raha. Piira kõiki kulutusi ja vaata, kuidas rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

Kommentaare ei ole