{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 08. märts

  Foto : unsplash /Aleksandr Ledogorov Jäär Armastus...

 

Foto : unsplash /Aleksandr Ledogorov

Jäär

Armastus. Ära oota seda, mida võib-olla ei juhtu. Selle asemel võta aeg maha ja tee endale ilus kingitus. Töö. Ära kiirusta liiga palju, pooled asjad võivad nii tegemata jääda. Tervis. Üks, mis on kindel, on see, et midagi tõsist sul täna karta ei ole vaja. Raha. Mõtle rohkem oma tuleviku peale.

Väike nõuanne:  näe kaugemale ja pane prioriteedid paika

Õnnenumber: 988


Sõnn

Armastus. Ära näe ainult vigu teise inimese juures, kõige tähtsam on hea süda. Töö. Sul puudub täna igasugune tahtmine tööasjadega tegeleda. Tervis. Sa oled heas vormis, katsu leida võimalusi, kuidas maandada stressi. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mida sa soovid ja mitte selle peale, mida sa ei taha

Õnnenumber: 200


Kaksikud

Armastus. Sa oled kuidagi eemalolev viimasel ajal, vaata, et see su suhtele halba ei tee. Töö. Tänane päev peaks tulema üsna kiire ja sündmusterohke. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Ole ettevaatlik kulutusi tehes.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära

Õnnenumber: 827


Vähk

Armastus. Tee nii, et murepilved ei rikuks sinu päeva ära ja et su suhe selle all ei kannataks. Töö. Ole ettevaatlik ja tähelepanelikum. Tervis. Kõik läheb hästi, su tervis on tugev. Raha. Sa võid leida lahendusi, mis aitavad sul oma rahalisi probleeme lahendada. 

Väike nõuanne: tegele oma probleemidega ja ära mängi jaanalindu

Õnnenumber: 141

 

 


Lõvi

Armastus. Ära otsi vaheldust oma ellu. Vähemalt vali paremini vahendeid. Töö. Suhe kolleegidega ei ole just kõige parem viimasel ajal, katsu leida võimalus, et lahendada need probleemid ära. Tervis. Su tervis on tugev praegusel hetkel. Raha. Ära raiska liiga palju.

Väike nõuanne: usu sellesse, et headus võidab

Õnnenumber: 267


Neitsi

Armastus. Kõik oleks palju lihtsam, kui sa õpiksid oma kaaslast paremini ära kuulama. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja tahad viia oma plaanid ellu. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Säästa ja hoia kokku.

Väike nõuanne: mõtle rohkem oma pere peale ja leia rõõmu pisiasjadest

Õnnenumber: 841


Kaalud

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, ei tule tänane päev just kõige parem. Töö. Ära võta ühtegi otsust liiga kergekäeliselt täna vastu, et sul ei tuleks hiljem kahetseda. Tervis. Mine kõndima või tee trenni, see aitab sul pead tuulutada. Raha. Ära muretse, kõik saab korda.

Väike nõuanne: ära unusta, et meil on võimalus valida oma mõtteid

Õnnenumber: 983


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle häid uudiseid ja ilusaid üllatusi. Töö. Sa kannatad viimasel ajal liiga suure närvipinge all, ära kurna ennast ära ja puhka rohkem. Tervis. Tee sporti ja joo rohkem vett. Raha. Hoidu liiga suurtest kulutustest.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid

Õnnenumber: 177

 

 


Ambur

Armastus. Jää rahulikuks ka siis, kui su  kaaslasel on täna halb tuju. Töö. Kui sa tahad töökohta vahetada, siis hoia silmad ja kõrvad lahti, head võimalused võivad avaneda. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära lükka kõike alati homse peale

Õnnenumber: 800


Kaljukits

Armastus. Sa ei saa alati nõuda teiselt inimeselt kõike. Ole parem, nii iseenda, kui teiste vastu. Töö. Sul on raske täna keskenduda oma töökohustuste tegemisele. Tervis. Ära lase oma hingerahu ära röövida, katsu leida võimalusi, kuidas maandada stressi. Raha. Mõtle rohkem oma peaga ja ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära kasuta liiga palju oma kujutlusvõimet

Õnnenumber: 784


Veevalaja

Armastus. Mõtle enne, kui sa ütled midagi, mis võiks kellelegi halba teha. Töö. Sa ei tunne end just kõige paremini täna, su mõtted on mujal ja süda rahutu. Tervis. Puhka rohkem ja ära kurna ennast ära. Raha. Varsti saad sa häid uudiseid kuulda seoses oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: kasuta rohkem oma analüüsivõimet ja ära lase paanikal enese üle võimust saada

Õnnenumber: 599


Kalad

Armastus. Jää rahulikuks ja näita välja, et sa hoolid. Töö. Su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta, kevadväsimus ja igapäevased mured mõjuvad kurnavalt. Raha. Tõenäoliselt hakkavad su asjad paranema.

Väike nõuanne: mõtle rohkem oma isikliku elu peale 

Õnnenumber: 628

Kommentaare ei ole