{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 11. märts

Foto : unsplash / George Filatov    Jäär Armastus. ...

Foto : unsplash / George Filatov

 

 Jäär

Armastus. Lõpuks ometi hakkad sa mõtlema selle peale, kuidas muuta oma paarisuhet paremaks ja ei oota, et teine inimene kõik teeks. Töö. Sa ei pea solvuma iga märkuse peale, mis sulle tehakse. Ja see ei tähenda ka seda, et tal on tingimata õigus. Tervis. Hea oleks, kui sa hoiaksid natuke rohkem oma tervist. Stress võib haigeks teha. Raha. Piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära võta kõike puhta kullana

Õnnenumber: 579


Sõnn

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida, ole selleks valmis ja ära omalt poolt lisa õli tulle. Töö. Sa oled rahutum viimasel ajal. Katsu rääkida töökaaslastega, võib-olla muretsed sa asjatult. Tervis. Liigne närvipinge kahjustab südame tervist. Raha. Praegu ei ole õige aeg laenu võtmiseks.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse

Õnnenumber: 728


Kaksikud

Armastus. Hea oleks, kui sa võtaksid aja maha ja pühendaksid natuke rohkem aega oma elukaaslasele. Töö. Keegi võib sulle etteheiteid teha aga ära võta seda isiklikult. Tal on võib-olla endal probleeme hetkel ja ta otsib kedagi, kelle peal oma halba tuju välja elada. Tervis. Mine kõndima või trenni tegema, see paneb vere käima ja parandab tuju. Raha. Pane paika eelarve, nii parandad sa oma elujärge.

Väike nõuanne: hoidu vaidlemisest, inimesed vajavad rahu ja tuge hetkel

Õnnenumber: 366


Vähk

Armastus. Ära ole nii nõudlik teise inimese vastu ja ära tõlgenda iga sõna valesti. Töö. Ära täna tee liiga suuri plaane. Tervis. Kõige parem oleks, kui sa võtad aja maha ja lubad endale natuke puhkust. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda, mõtle rõõmsaid mõtteid

Õnnenumber: 620

 

 


Lõvi

Armastus. Sa ei saa sundida teist inimest tegema seda, mida ta ei taha. Töö. Keegi võib sulle kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: võta inimesi sellistena nagu nad on ja mitte sellistena nagu sa tahaksid, et nad oleksid

Õnnenumber: 185


Neitsi

Armastus. Sa ei tea, mida tulevik sulle toob, sa ei tea isegi, mida tänasel päeval sinu jaoks varuks on. Iga päev võib tuua kaasa midagi uut. Võib juhtuda, et täna ristub su tee ühe inimesega, kellest saab sinu elu lahutamatu osa. Töö. Praegune periood on liiga ebakindel, sa oled rahutu ja muretsed. Ära mõtle üle. Tervis. Hea oleks, kui sa leiaksid aega oma tervise eest hoolitsemiseks ja hakkaksid rohkem liikuma. Raha. Ära kuluta liiga palju, pane oma rahaasjad paberile kirja, et saada parem ülevaade.

Väike nõuanne: jää rahulikuks ja ära ärritu kõige pärast

Õnnenumber: 905


Kaalud

Armastus. Sul on tunne, et sa ootad asjatult seda, et teine inimene sind mõistaks ja sinu tunnetest aru saaks. Töö. Liiga stressrohke periood on käes, sa vajad puhkust. Tervis. Võimaluse korral mine loodusesse jalutama ja unusta kõik muu. Raha. Ole ettevaatlikum ja mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära lase muredel oma päeva ära rikkuda

Õnnenumber: 687


Skorpion

Armastus. Sa igatsed vahelduse järele ega ole enam kindel, kas sa tahad elada kogu oma elu selle inimese kõrval või mitte. Töö. Ära tegutse mõtlematult ja hoia eemale liiga negatiivsetest inimestest. Tervis. Võta enda jaoks aega ja lülita end kogu ülejäänud maailmast välja. Kõige tähtsam on hingerahu. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ka sina võid eksida

Õnnenumber: 411

 

 


Ambur

Armastus. Hoia rohkem keelt hammaste taga ja ära riku enda ja teiste päeva ära. Töö. Sa mõtled rohkem oma tuleviku üle. Ära tee liiga ennatlikke järeldusi. Tervis. Sul on raske stressist vabaneda. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: mediteeri. See aitab halbadest mõtetest lahti saada

Õnnenumber: 942


Kaljukits

Armastus. Ära ole liiga järeleandlik. Töö. Suhe kolleegidega on natuke pingeline. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja puhka rohkem, sa oled ennast täiesti ära kurnanud. Raha. Sa oled tark ja tead, mida teha.

Väike nõuanne: häid juhuseid juhtub iga päev, sa võid selles kindel olla

Õnnenumber: 439


Veevalaja

Armastus. Su elukaaslane üllatab sind täna millegagi. Töö. Ära tegele kõikide probleemidega korraga, sa väsitad ennast ära ja jätad pooled asjad kahe silma vahele. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust. Raha. Hakka kokkuhoidlikumalt elama. 

Väike nõuanne: kadedus on halb nõuandja

Õnnenumber: 720


Kalad

Armastus. Kui sa tahad, et tänane päev rahulikult mööduks, pead sa olema valmis järeleandmisi tegema. Töö. Sa ei ole heas tujus täna, ära riku teiste päeva sellepärast ära. tervis. Väsimus kimbutab sind. Raha. Su rahaline seis peaks hakkama varsti paranema.

Väike nõuanne: ole aus, et hoiduda möödarääkimistest

Õnnenumber: 440

Kommentaare ei ole