{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 04. märts

  Foto: unsplash / Ed van duijn Jäär Armastus. Ära ...

 

Foto: unsplash / Ed van duijn

Jäär

Armastus. Ära mõtle nii palju teiste peale. Ja jäta minevik rahule. Töö. Kõik peaks hästi minema, sa oled lausa muljetavaldav. Tervis. Kui sa mõtleksid natukenegi rohkem oma tervise peale ja elaksid tervislikumast, kaoksid need probleemid, mis sulle praegu muret teevad. Raha. Ära ole nii kannatamatu, iga asi tuleb omal ajal.

Väike nõuanne:  ära ole liiga tormakas ja ära muretse nii palju

Õnnenumber: 295


Sõnn

Armastus. Sa avastad täna ühe olulise asja oma kaaslase kohta, millest sa seni teadlik polnud. See võib kaasa tuua suure hämmingu ja arusaamatuse. Töö. Sul on palju tööd, vaata, et sa end ära ei kurna. Tervis. Sa tunned väsimust ja oled kurnatud. Raha. Viimasel ajal on su mõtted mujal. vaata, et sa liiga palju ainult kulutama ei hakka.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteid

Õnnenumber: 582


Kaksikud

Armastus. Paljud teie seast otsivad oma ellu meelelahutust. Töö. Planeetide seis jääb täna neutraalseks. Tervis. Katsu leida vahendeid, mille abil maandada pingeid. Raha. Pea meeles, et sa ei pea kõike ostma, mida sa tahad.

Väike nõuanne: toogu tänane päev sulle rõõmu ja hingerahu

Õnnenumber: 848


Vähk

Armastus. Mõtle rohkem oma tuleviku peale, kas sa ikka oled oma praeguse elukorraldusega rahul? Töö. Probleeme ei tohiks ette tulla, ära hädalda liiga palju, sest on inimesi, kes ei vaata selle peale just hea pilguga. Tervis. Sa hakkad vaikselt väsima, ära unusta juua rohkem vett, süüa vitamiinirikkaid toite ning viibida värskes õhus. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära räägi kõigest ja kõigile

Õnnenumber: 292

 

 


Lõvi

Armastus. Su suhe ei ole hetkel kõige parem, liiga palju pingeid on õhus. Töö. Sa oled motiveeritud, vähemalt aitab töökohustuste täitmine sul mõtteid mujale saada. Tervis. Ära muutu nii pessimistlikuks ja muretse vähem, stress ei ole hea tervisele. Raha. Ära laena sõpradele mitte mingil tingimusel täna raha, see toob sulle ainult suuri probleeme kaasa.

Väike nõuanne: ole kannatlikum 

Õnnenumber: 696


Neitsi

Armastus. Ava oma silmad ja ära ole nii naiivne! Töö. Ära võta kõike nii isiklikult. Tervis. Ole tasakaalukam ja hoia rohkem oma tervist. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära kuluta liiga palju raha, see viib su hingerahu minema

Õnnenumber: 870 


Kaalud

Armastus. Kuula täna oma südant. Töö. Oota rahulikult tööpäeva lõpp ära ja usu, et homne päev tuleb parem. Tervis. Tõsised terviseprobleemid ei tohiks sind ohustada aga katsu enda tervise eest rohkem hoolitseda. Raha. Sea paika eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu liia keeruliseks ja ära mõtle üle

Õnnenumber: 174


Skorpion

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole praegu just kõige parem. Katsu vähemalt omalt poolt teha kõik, mis aitaks maandada pingeid. Töö. Jätka samas vaimus, kõik läheb hästi. tervis. Ära unusta kõndida värskes õhus ja teha sporti, see aitab mõtetes korda luua. Raha. Tavaline seis.

Väike nõuanne: võta elu nii nagu ta on ja ära karda

Õnnenumber: 402

 

 


Ambur

Armastus. Ole parem nende inimeste vastu, kes on sulle kallid. Töö. Kõik läheb hästi, täna võid sa kuulda väga häid uudiseid. Tervis. Joo rohkem vett, see parandab su üldist enesetunnet ja tervist. Raha. Piira oma kulutusi. 

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda, mõtle sellele, mida sa tahaksid päriselt

Õnnenumber: 169


Kaljukits

Armastus. Harjumused ja üksluisus annavad endast tunda, katsu midagi ette võtta, mis aitaks seda muuta. Töö. Sa oled endale seadnud liiga kõrged eesmärgid, vaata, et sa end vaimselt ära ei kurna. Tervis. Tee rohkem sporti, iga päev natukene ja su tervis paraneb. Raha. Sa leiad häid võimalusi tõenäoliselt, tegutse õigel ajal. 

Väike nõuanne: aeg annab arutust.

Õnnenumber: 170


Veevalaja

Armastus. Ela ja armasta. Töö. Täna võid sa saada häid pakkumisi. Tervis. Väsimuse üle pole sul vaja kurta, tee rohkem sporti. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära sekku teiste asjadesse ja ela oma elu

Õnnenumber: 850


Kalad

Armastus. Sa tead, kuidas hoolitseda oma elukaaslase eest ja teed kõik, et ta tunneks end hästi. Õnneks kannavad su pingutused vilja ja ei jää ühepoolseteks. Töö. Sa võid saada huvitavaid pakkumisi, kaalu kõik korralikult järele, enne kui sa midagi otsustad. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Tõenäoliselt saad sa varsti häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära kasuta ükskõik milliseid vahendeid selle jaoks, et oma tahtmist saada

Õnnenumber: 990

Kommentaare ei ole