{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 13. märts

Foto: unsplash / Patrick Perkins    Jäär Armastus. ...

Foto: unsplash / Patrick Perkins

 

 Jäär

Armastus. Planeetide seis on praegu selline, et teie suhtele võib saada saatuslikuks see, mis tuleb väljaspoolt koduseinu. Ära kuula liiga palju kuulujutte. Töö. Ära ole liiga mässumeelne. Tervis. Su tervis on üsna hea, energiat jääb isegi üle. Raha. Üks teatud asi võib sulle kerget pettumust valmistada, mille tõttu sa pead mõned ostud edaspidiseks jätma. 

Väike nõuanne: ära oota, kuni õnn tuleb sinu õuele, tee ise kõik, et sul läheks hästi ja et su elu oleks õnnelik

Õnnenumber: 818


Sõnn

Armastus. Sinu paarisuhtes valitseb täna õnn ja üksmeel. Jagatud rõõmud on kõige paremad. Vallalised, suure armastusega te täna ei kohtu. Töö. Suhe töökaaslastega ei ole hetkel kõige parem, sa leiad, et su ümber on liiga palju kadedust. Tervis. Su tervis on hea ja füüsiline vorm paraneb. Ära ainult ole nii närviline, see tekitab masendust. Tee rohkem sporti. Raha. Üldjoontes peaks kõik hästi minema. 

Väike nõuanne: ära karda ja tegutse, siis kaovad su hirmud

Õnnenumber: 780


Kaksikud

Armastus. Täna ei tohiks probleeme ette tulla. Töö. Õpi oma arvamust ja vaatenurka rohkem kaitsma ja ära ole nii järeleandlik. Tervis. Lõpuks ometi kaovad viimaste nädalate probleemid ja sa leiad oma hea vormi üles. Raha. Kui sa tahad oma majanduslikku seisu parandada, siis leiad sa täna võimalusi, mis sind aitavad. Hea juhus tuleb täna julgetele appi.

Väike nõuanne: igal inimesel on oma tõde

Õnnenumber: 969


Vähk

Armastus. Üldiselt hindad sa oma kaaslast. Täna aga näed sa tema juures ainult vigu. Töö. Paljudele teie seast naeratab hea õnn täna ja see võib tähendada seda, et te kuulete täna väga häid uudiseid. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja, vaata ainult, et sa ise oma tervisele liiga ei tee. Raha. Sa leiad võimalusi, mille abil oma sissetulekuid parandada.

Väike nõuanne: hinda rohkem oma sõpru ja lähedasi

 Õnnenumber: 209

 

 


Lõvi

Armastus. Täna võid sa midagi väga huvitavad kuulda oma elukaaslase kohta. Vallalised: võib juhtuda, et teie unistused hakkavad täituma lähipäevil. Töö. Hoia oma keelt rohkem hammaste taga. Tervis. Päike ja Neptuun annavad sulle elujõudu ja tervist. Raha. Planeetide seis on selline, et sa võid saada täiesti ootamatult suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära

Õnnenumber: 269


Neitsi

Armastus. Vallalisi saadab täna hea õnn. Töö. Ära tee midagi kiirustades täna ja katsu paremini keskenduda oma töökohustuste täitmisele. tervis. Sa oled terve ja ükski viirus ei pääse sulle ligi. Raha. Sa võid rõõmustada, sest väga hea periood on sinu elus algamas, mis peaks tooma kaasa üsna häid uudiseid seoses rahaga.

Väike nõuanne: ole ettevaatlikum ja ära räägi kõigile seda, mida sa tegelikult mõtled

Õnnenumber: 563


Kaalud

Armastus. Sa võtad elu sellisena nagu ta on ja ei viitsi enam muretseda pisiasjade pärast. Sa oled õppinud paremini hindama seda, mis sul on. Töö. Võib juhtuda, et juba üsna varsti usaldatakse just sinule ühe tähtsa projekti juhtimine. Tervis. Lõpuks ometi paraneb su enesetunne. Raha. Sul on head väljavaated hetkel, sa leiad vahendid, mis aitavad sul oma probleemid ära lahendada. 

Väike nõuanne: ole paindlikum, et tormituuled sind maha ei niidaks

Õnnenumber: 893


Skorpion

Armastus. Ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni. Töö. Sa saad oma tahtmist, planeedid ise aitavad sind. Tervis. Vaata, et su kehakaal oleks enam vähem normaalne. Kui sa oled viimasel ajal liiga palju sööma hakanud, siis katsu nüüd rohkem liikuda ja süüa vähem rasvast ning magusat. Raha. Planeedid su rahaasju ei ohusta, sinu enda käitumine võib aga kõik ära rikkuda.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks

Õnnenumber: 245

 

 


Ambur

Armastus. Jagatud rõõm on kahekordne. Armastus aga annab tiivad. Töö. Sa võid edu saavutada, kui sa ainult ise seda tahad. Tänane päev ainult kinnitab seda. Tervis. Sa oled heas vormis, ükski haigus ei tohiks sind kimbutada. Raha. Mõned raskused võivad tekkida. Aga ära liiga palju muretse, sest asjad lahenevad ise ja kiiremini, kui sa seda arvad.

Väike nõuanne: eemaldu liiga negatiivsetes ja pessimistlikest inimestest

Õnnenumber: 290


Kaljukits

Armastus. Ära ole nii nõudlik oma kaaslase vastu. Sul on kalduvus kõike meeles pidada. Töö. Sa oled diskreetne aga ilma sinuta jääksid paljud asjad tegemata. Tervis. Jupiter kaitseb su tervis ja sellepärast ei tohiks probleeme ette tulla. Raha. Planeedid küll hoiavad su rahaasju, vaata, et sa ise ei lähe ainult oma raha maha mängima. 

Väike nõuanne: ära vaidle asjatult, kulutad ainult oma närve

Õnnenumber: 729


Veevalaja

Armastus. Sinu kõrval tunneb su elukaaslane rahu ja õnne. Sa oled osanud luua hea õhkkonna kodus. Töö. Sa võid oma tööasju paremini organiseerida ning leida võimalusi, kuidas teenida rohkem. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära tegutse mõtlematult. 

Väike nõuanne: kui sa tahad oma elus edasi minna, siis lõpeta ühe koha peal hüppamine

Õnnenumber: 176


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna õnnelik. Töö. Merkuur mõjutab sinu tööasju ja tänu sellele peaks kõik hästi minema. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Imesid täna ei juhtu, seega ära raiska kõike ära.

Väike nõuanne: ära pööra liiga palju tähelepanu kriitikale

Õnnenumber: 334

Kommentaare ei ole