{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 31. märts

  Foto: unsplash /Yoksel 🌿 Zok Jäär Armastus. Sa v...

 

Foto: unsplash /Yoksel 🌿 Zok

Jäär

Armastus. Sa võiksid tänada oma partnerit selle eest, et ta on nii tähelepanelik ja hooliv olnud sinu suhtes viimasel ajal. Töö. Sa oled ettenägelik, näed inimesi läbi ja saad alati oma tahtmist. Ära ainult muutu liiga autoritaarseks. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe ootamatu sissetuleku. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimestega, kes seda ei vääri

 

Sõnn

Armastus. Täna võid sa leida, et su elu on tegelikult päris ilus. Töö. Uued projektid ja uued plaanid on sind ootamas. Tervis. Lõpuks ometi hakkavad pinged kaduma ja sa saad energiat juurde. Raha. Hea õnn saadab sind hetkel ja tänu sellele ei tohiks sul ühtegi probleemi ette tulla.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees

 

Kaksikud

Armastus. Ära ole nii kibestunud, just siis, kui sa kõige vähem ootad, võib suur armastus su ellu tulla. Töö. Tänu ühe töökaaslase abile suudad sa ühe suure probleemi ära lahendada. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta vitamiine võtta. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid ja kogu su elu muutub paremaks

 

Vähk

Armastus. Su suhe partneriga on hea, mida veel tahta. Töö. Ole natukene ettevõtlikum ja ambitsioonikam. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Su rahaline seis hakkab vaikselt paranema.

Väike nõuanne: õpi rohkem hindama seda, mis sul juba on

 

 

 

Lõvi

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sul on suured plaanid peas, nüüd on aeg hakata tegutsema. Tervis. Terviseprobleemid sulle täna muret ei valmista ja seda parem. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju ja toovad sulle häid võimalusi.

Väike nõuanne: ära torma nii palju päevast päeva. Võta aega elamiseks.

 

Neitsi

Armastus. Sõlmi vaherahu oma partneriga. Kaua te ikka katkist telekat mängite? Töö. Praegune periood on soodne uute plaanide tegemiseks, sea endale kõrged eesmärgid ja ole ambitsioonikam. Tervis. Sa oled heas vormis praegu ja tervis sulle muret ei tohiks valmistada. Raha. Hea periood selleks, et investeerida.

Väike nõuanne:  ära võrdle ennast teistega: igaühel on oma koht siin päikese all


Kaalud

Armastus. Paarisuhe pakub sulle praegusel hetkel rahulolu ja õnne. Töö. Hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, ära unusta rohkem vett juua. Raha. Praegu on sul väga head väljavaated, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada.

Väike nõuanne: õpi vigadest ja ära korda neid


Skorpion

Armastus. Kõik läheb hästi praegu, kasuta seda perioodi ära. Töö. Sa saad häid tulemusi ja äratad imetlust. Tervis. Ära kurna oma tervist ära, sa ei ole rauast. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära too muresid ja probleeme koju kaasa

 

 


Ambur

Armastus. See, milliseks kujuneb tänane päev, sõltub suurel määral sinu elukaaslasest. Töö. Sa ei pea pettuma, tänane päev toob sulle uudiseid, mida sa oled oodanud. Tervis. Tervis ei ole sul hetkel just kõige parem, ära unusta rohkem puhata. Raha. Mõtle investeerimise peale.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma eraellu sekkuda


Kaljukits

Armastus. Sa mõtled üha rohkem oma tuleviku peale, ära mõtle liiga palju! Töö. Kõik tundub sulle liiga kerge ja üksluine, sa igatsed uute väljakutsete järele. Tervis. Toitu tervislikumalt ja su tervis paraneb ning sa saad jõudu juurde. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: kuula oma lähedasi rohkem


Veevalaja

Armastus. Su suurimadki unistused võivad täituda. Töö. Sa liigud edasi kindlalt ja püstise peaga, kõik läheb hästi. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: hinda oma sõpru rohkem ja tunne huvi selle vastu, kuidas neil läheb


Kalad

Armastus. Hea ja rahulik periood on praegu sinu elus. Töö. Sa oled ettevõtlik ja see tuleb sulle kasuks. Tervis. Ära unusta rohkem puhata, sa oled liiga väsinud. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: sina ise valid seda, mille peale sa mõtled

Kommentaare ei ole