{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 30. märts

  Foto : unsplash / Step^hy Miehle Jäär Armastus. K...

 

Foto : unsplash / Step^hy Miehle

Jäär

Armastus. Kõik su pingutused kannavad vilja. Töö. Su töö pakub sulle hetkel rahuldust, suhe kolleegidega on hea ja see on kõik, mida sa vajad. tervis. Kui sa hakkaksid rohkem liikuma, paraneks su tervis. Raha. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest

 

Sõnn

Armastus. Vallalistel on täna hea edu. Ilusad kohtumised võivad aset leida. Paaridele ei tohiks aga tänane päev probleeme tuua. Töö. Täna peaksid sa saama väga häid uudiseid. Tervis. Praegusel hetkel on su tervis üsna hea. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas lahendada oma rahaga seotud probleemid.

Väike nõuanne: ära hakka iga kord vaidlema, hoia oma närve

 

Kaksikud

Armastus. Praegusel hetkel peaks su paarisuhtes olema palju rõõmu ja rahulolu. Töö. Sa leiad võimaluse, kuidas teha oma tööd veelgi paremini. Tervis. Ära söö liiga palju liha, praegu vajab su organism rohkem aedvilju. Raha. Head võimalused võivad täna tekkida.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat ja puhka rohkem

 

Vähk

Armastus. Ka kõige paadunumad vallalised mõtlevad täna abiellumise peale. Töö. Planeedid sind täna ei aita, sa pead ise hoolsam ja tähelepanelikum olema. Tervis. Ära joo liiga palju kohvi ja söö õhtul midagi kerget. Nii hakkab kaal langema ja sa magad öösel paremini. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju selliste asjade pärast, mida sa muuta ei saa. 

 

 

 

Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma palju armastust. Töö. Töö pakub sulle täna rõõmu ja rahuldust. Tervis. Lõpuks ometi saad sa jõudu juurde ja su terviseprobleemid hakkavad lahenema. Raha. Hea uudis tuleb õigel hetkel.

Väike nõuanne: kontrolli oma elu paremini

 

Neitsi

Armastus. Täna õhtul juhtub midagi väga ilusat. Töö. Planeedid toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis, vali ainult paremini oma mõtteid. Raha. Raskusi ei tohiks ette tulla, vastupidi, sa võid saada suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära too oma tööprobleeme koju

 

Kaalud

Armastus. Sa hõljud oma väikesel õnnepilvel hetkel ja see on kõik, mis loeb. Töö. Ole kannatlikum ja ära torma nii palju. tervis. Katsu teha rohkem sporti. Raha. Su rahaline seis hakkab vaikselt paremuse poole liikuma.

Väike nõuanne: ära usalda kõiki inimesi nii ruttu

 

Skorpion

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega, kes tõmbab kohe sinu tähelepanu ja kellega sa leiad ruttu ühise keele. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale ja tegutse selles suunas. Tervis. Hea oleks, kui sa hakkaksid tervislikumalt elama. Raha. Su tulevikuväljavaated on üsna head.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel sündmustel oma elu ära rikkuda

 

 

 

Ambur

Armastus. Kodune õhkkond peaks muutuma eriti romantiliseks. Töö. Sa oled ettevõtlik ja julge, see aitab sul oma eesmärke ja plaane ellu viia. Tervis. Ära unusta rohkem puhata. Raha. Kõik saab korda.

Väike nõuanne: ära näe kõike liiga halvas valguses


Kaljukits

Armastus. Väga ilus periood on su elus algamas. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on hea ja tänu sellele viid sa suuri asju korda. Tervis. Sa oled head energiat täis, vaata ainult, et sa oma organismi ära ei kurna. Raha. Sinu majanduslik seis hakkab paranema sellel kevadel.

Väike nõuanne: see, mis on sinu jaoks tähtis, pole tingimata teiste jaoks oluline


Veevalaja

Armastus. Lõpuks ometi kaovad kõik probleemid sinu ja su kallima vahelt. Töö. Sind hinnatakse ja su tööd väärtustatakse. Tervis. Viimase aja terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära ole nii tagasihoidlik


Kalad

Armastus. Täna on õhus kahtlemata armastust. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su asjad liikuma. Tervis. Hea oleks, kui sa puhkaksid rohkem ja muretseksid vähem. Raha. Planeedid toetavad su rahaasju täna.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse



Kommentaare ei ole