{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 14. märts

Foto : unsplash / Justin Ha    Jäär Armastus. Ära m...

Foto : unsplash / Justin Ha

 

 Jäär

Armastus. Ära muuda ise oma elu keeruliseks ja ära otsi vaheldust oma ellu, sa võid kõik ära rikkuda. Töö. Kui sa otsid võimalusi, siis võimalused tekivad. Ära maga oma elu maha. Tervis. Stress on tervisele kahjulik, lülita ekraanid välja ja mõtle rohkem iseendale. Mõnikord ei ole sul muud valikut. Raha. Ole täna ettevaatlikum, sest planeetide seis ei ole kõige parem.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

Õnnenumber: 196

 

Sõnn

Armastus.  Mõned arusaamatused ja teineteisest möödarääkimised võivad tekkida, õnneks üks hea sõber aitab sul tuju parandada. Töö. Ole ettevaatlik ja laitmatu, sest sind peetakse silmas. Tervis. Ära ole nii närviline, katsu rääkida kellegagi sellest, mis sul südamel on. Raha. Kõige parem oleks, kui sa ei kulutaks täna liiga palju ja hoiaksid kokku.

Väike nõuanne: kui sa tahad, et asjad hakkaksid su elus liikuma, pead sa tegutsema ja mitte ootama*

Õnnenumber: 420

 

Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi, mingeid üllatusi tänasel päeval sinu jaoks varuks ei ole. Töö. Lahenda kõik võimalikud erimeelsused ära kolleegidega. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Hea päev investeerimiseks. 

Väike nõuanne: katsu rohkem teisi mõista, eriti oma lähedasi

Õnnenumber: 336


Vähk

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda täna ühe inimesega, kes saab sulle väga tähtsaks. Töö. Kiired ajad on praegu töö juures ja see on väsitav. Tervis. Täna peaks su tervis olema üsna hea. Raha. Kindlusta tulevikku.

Väike nõuanne: ära solvu nii tihti.

Õnnenumber: 519

 

 


Lõvi

Armastus. Ära maanda oma pingeid teise inimese peal välja, leia selle jaoks mõni muu võimalus. Töö. Planeetide mõju on hea ja toob sulle kaasa häid võimalusi. Tervis. Vaata paremini, mida sa sööd. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ole julge ja usu sellesse, et headus võidab

Õnnenumber: 532


Neitsi

Armastus. Ära ole nii armukade. Töö. Hoidu liigsest tormakusest. Tervis. Sa oled heas vormis, planeedid kaitsevad täna su tervist. Raha. Tänane päev ei ole kõige soodsam laenude tegemiseks.

Väike nõuanne: vabasta end sellest, mis sind koormab ja võtab südamerahu ära

Õnnenumber: 485


Kaalud

Armastus. Ära unusta huumorimeelt kasutada, mis aitab maandada omavahelisi pingeid. Töö. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Ära võta liiga suuri riske. 

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Õnnenumber: 271


Skorpion

Armastus. Tänu Merkuurile peaks täna palju armastust õhus olema. Töö. Sa võid saada ühe väga huvitava pakkumise täna. Tervis. Tõenäoliselt on su tervis hetkel väga hea. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju.

Väike nõuanne: võta asju nii nagu on, sa ei saa kõike kontrollida. Juhus teeb mõnikord rohkem, kui meie seda suudame

Õnnenumber: 872

 

 

 

Ambur

Armastus. Ära kuula kuulujutte, mõned inimesed tahavad sind riidu ajada selle inimesega, kellega sa oma elu jagad. Töö. Mõned pinged ja arusaamatused võivad tekkida töökaaslastega. Tervis. Kui su enesetunne ei ole kõige parem, siis ära imesta, sest Saturni mõju ei ole hetkel kõige parem. Raha. Ära kuluta mõtlematult. 

Väike nõuanne: usalda rohkem iseennast

Õnnenumber: 945


Kaljukits

Armastus. Tõenäoliselt oled sa hetkel oma eraeluga üsna rahul. Töö. Planeedid toovad sulle häid võimalusi. Tervis. Tänasest päevast hakka rohkem tervislikke aedvilju sööma, sul on vaja vitamiine. Raha. Ole veelgi ettevaatlikum. 

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole

Õnnenumber: 807


Veevalaja

Armastus. Täna peaks koduseinte vahel valitsema harmooniline õhkkond ja üksmeel. Töö. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid, mida sa ootasid. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Hea õnn saadab sind täna rahaasjades.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Õnnenumber: 917


Kalad

Armastus. Veenus muudab sind vastupandamatuks. Võib juhtuda, et sulle tehakse abieluettepanek. Töö. Sa tahad uusi väljakutseid ja panna oma teadmisi ning oskuseid proovile. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ära lase teistel sekkuda asjadesse, mis puudutavad sinu eraelu

Õnnenumber: 274

Kommentaare ei ole